WAKA WAKA?!

Här sitter jag och tror att det är "en vecka" sen jag skrev blogg. Men i själva verker var det tre veckor sedan! Jäklar vad tiden går fort alltså. Men inte klagar jag för det! Underbart ju. Men bloggandet är dåligt eftersom datorn står hemma och jag bor på jobbet där internet inte är populärt! Så hur mycket jag än vill blogga så går det inte. Men nu är jag ledig i hela TVÅ dagar! Ja, ni hörde rätt! Kan inte ens tror att det är sant. Var ledig igår, OCH idag! Måste nypa mig i armen för att inse att jag inte drömmer.

Igår vart det spontanfest också! Emil fyllde ju 20 år, grattis igen! Och jag glömde bort min inbjudan eftersom jag var säker på att jag ändå skulle jobba. Men så plötsligt blev jag ledig, helt sjukt underbart, men så hade jag som sagt glömt bort min inbjudan. Men, jag blev påmind av Emil på eftermiddagen, så jag och Emelie pallrade oss dit och umgicks ett tag! Träffade en massa vänner som jag inte sett på länge, mycket trevligt måste jag säga :) Tänkte gå hem till Vallhov, det tar kanske 10 minuter från Emil, men icke, Frida insisterade på att jag skulle åka taxi, så hon ringde och beställde en åt mig och jag åkte taxi i två minuter hem till mitt hus! 80 spänn kostade det, men jag måste säga att det var värt det. Så, tack Frida!

Senare idag ska jag och mamma till valbo en sväng! Sen får vi se vad som händer. Jobb imorgon så det får bli en tidig kväll :) Ska uppdatera mer idag hade jag tänkt! Kan ju hända att jag köper någonting i Valbo som jag kan lägga upp här!

Så, nu känns det skönt. Har uppdaterat lite iallafall :)

Måste berätta en till sak, helt ointressant men ändå. Det finns ju ett uttryck som heter "Dra alla över en och samma kamm". Inget konstigt med det. Men i hela mitt liv har jag sagt "Dra alla över en och samma kant". Idag, 20 år gammal hörde mina föräldrar mig säga "kant" och utbrast i ett garv som höll på i en timme kändes det som. Typ "HAHAHAHAH DET HETER JU KAMM!!!!!!!!!!!! PUCKO" typ.

Men jag älskar dom ändå, mycket.

Puss.


RSS 2.0