brian robertson

Om jag blev glad imorse! Jag vaknade och vandrade ner för trappen, och där står pappa med Brian Robertsons senaste skiva, SIGNERAD OCH ALLT! Jävlar vad glad jag blev! Så vi satt och åt frukost och lyssnade igenom detta underbara album.

För er som inte vet vilken han är, så var han gitarrist i Thin Lizzy! Mitt absoluta favoritband.

Tack pappa, du är bäst!



Tänk... Brian har tagit i just denna skiva! Och JAG HAR HANS AUTOGRAF. Coolt det.

saker man kan göra som arbetslös

Bjuda sin bästa vän på lunch i solen!





Umgås med sina finaste bästaste tjejer!





Bjuda på fika på altanen, i solen! (emma bjöd på bullarna)



Köpa present till sin fina mor!



Knäppa "dagens-outfit-bilder" och leka storbloggare!





Gå långa förmiddagspromenader och vara nyttig!



Dricka vin med en bästa vän!



Se Håkan Hellström live!



Nej, nu ska jag betala räkningar (en räkning har jag)

zola!

God eftermiddag folket! Sitter här vid datorn och inte gör ett skit. Har precis varit ute med Zola, jag är ju hundvakt denna vecka. Vilket jag inte har berättat för er! Zola är Carros hund. Och Carro är den som klippte min Siri. Så nu är Carro i Sälen och vi får ha Zola (skrämmande lik Siri) i en hel vecka. Helt underbart med en hund i huset. Dock lite läskigt, eftersom det är samma ras som Siri, och som sagt, dom är väldigt lik varandra till både uteseende och sätt att vara.

Nu ska jag över till grannen för en kopp kaffe. Och kanske en apelsin.


lite för mycket av det goda

I lördags vankades personalfest. Jag, Angelica, Madde och Sandra fick skjuts av mami till arenan där festen började med en gång. Vi blev bjudna på en varsin cider, sedan gick det bara utför. Jag och Sandra köpte två flaskor vin totalt, och jag drack väl upp en och en halv. Jag och Madde vann tipspromenaden och priset var skumpa! Efter det var det tack och god natt för min del. Ringde taxi klockan 22.00. Sedan sov jag till 11.30 dagen efter. Det kändes, om jag säger så. Men dom andra festade vidare på kvällen och drog in till Gävle och hade skitkul. Vi måste styra upp en personalfest snart igen, och då ska jag ta det lite lugnare med vinet.

På söndagen åkte jag, mamma och pappa hem till bror för att se på Liverpool och SAIK. Vi såg Liverpool på TV:n och SAIK-Bollnäs på datorn. Och såklart vann bästa SAIK! Och då stod det klart, Livingroom/Lobby skulle slå upp dörrarna för oss glada Sandvikenbor. Och man måste väl ställa upp när brudarna drar med en på fest! Så, det var bara att ladda batterierna (det hade jag ju gjort i fler timmar än tjejerna i för sig) och hem och duscha, på med partykläderna och hem till Sandra for vi. Förfestade och drog till Lobby. Där var det HELT GALET! Alla var som antiloper som hoppade runt och sjöng "SM-GUUUUUUUUUUUUULD!". Stämningen var på hög nivå, om jag säger så.

När hjältarna entrade Living Room exploderade hela stället. Och självklart stod också jag och Angelica mitt bland alla och skrek ut vår glädje när SAIK-laget kom in. Det var faktiskt rätt häftigt. Men, mer än så orkade vi inte. Vi åkte hem och sov när klockan var 02.00.

Min outfit var lik den jag hade i fredags, höga svarta jeans och vit transparent blus från Thailand.



Skumpa med sugrör.



Körde på dom nya ursnygga klackarna från nelly.com!



Magnus och Jennies katt Sture, han är så fin.



Och stora Ruben såklart!



Och såhär satt vi och följde söndagens matcher. Och såklart vann både Liverpool och SAIK!

Ja, det var lördag och söndag det!

Hejj



tro och tvivel

Herregud, det är redan onsdag! Min helg har varit GRYM! Den bästa på länge måste jag nästan säga.

På fredagen köpte jag och Ida mat från thai-vagnen vid Prix, åkte till Gävle och förfestade innan vi tog en taxi till Gasklockorna där vi skrek oss hesa till vår älskade Håkan Hellström! För första gången såg jag min idol och förebild. Han är så grym, Håkan. Det var ca. 900 personer i lokalen och trycket var högt. Alla sjöng/skrek med i låtarna och armarna var i luften i princip hela tiden. Det var galet, och hur underbart som helst.

Man önskar alltid att bandet ska spela alla ens favoritlåtar, men det funkar ju inte riktigt så. Men, konserten får fem av fem toasters av mig! Och ni som säger att Håkan inte kan sjunga, och att han är en fjant, SE HONOM LIVE! Det är så bra. Så mycket bättre än dom inspelade låtarna. Mer tryck, mer rock, mer av allt.

Efter konserten tog vi en taxi tillbaka till Sara på söder. Det var tänkt att vi skulle gå ut på någon bar, men hemma hos Sara drack vi kaffe och jag och Ida höll på att somna. Då ringde vi skjutsen och åkte hem till Vallhov.




Och min outfit på Håkankvällen blev dom nya höga svarta jeansen och en mörkblå transparent blus som jag köpte i Thailand.







båda sidor nu

Alltså, det kan inte snöa så här mycket nu? Vad less jag blir! Ida, leta fram skoteroverallen! Ikväll blir det varken skinnjacka eller converse! Ska nog inviga min cape som jag köpte på Zara i Stockholm. I höstas köpte jag den, aldrig använd. Ovanligt när det gäller mig va? Nej..

Dagen än så länge har inte bjudit på allt för mycket. Jag har i alla fall lyckats städa mitt rum och bytt sängkläder. Intressant dag va? Eller just ja, jag har faktiskt cyklat hem till Emma för att hämta tillbaka mina kängor som jag glömde där i lördags. Har även fått i mig lite mat och en kopp kaffe. Nu blir det att börja göra sig iordning till kvällen! Får se om det blir som förra helgen med klädval. När jag stod i en timme och provade varenda plagg i garderoben. Nej, så får det inte bli ikväll. Idas pappa skjutsar in oss och så köper vi med oss thaimat på vägen till Gävle.


skulle du råna en bank för oss två?



om det är så, låt mig veta, om det är nej så går jag, jag ska inte tvinga dig.

Håkan ikväll med bästa Ida. Kan inte bli en bättre fredag.

det snöar, för i helvete

Jag och Angelica skulle ju ut och promenera denna morgon. Men, vi skippar det, då snön har hittat tillbaka till jorden. Orkar inte. Nu blir det frukost på hög nivå. Och ikväll smäller det! Jag och Ida ska på HÅKAAN!!!! :D


En bild på mig och Anna, studenten 2009. Känns som igår.

DOM ÄR HÄR!







I'm so in love.

jag lever för sånt jag får för mig ibland

Wehooo! Fick nyss SMS från posten, och mina skor har anlänt! Dock inte hem hit... så nu ska jag ta cykeln och hämta mina exclusive lee!



mina retards till vänner!

last kiss

Hej! Kom precis hem från Valbo. Åkte dit tidigt imorse med Ida, Angelica och Madde. Emma var redan där så vi möttes upp och vi fastnade inne på Bik Bok där jag provade 15 par jeans. I samma färg och modell. Storlekarna var så galet olika att jag höll på att smälla av. Och svettigt blev det. Ni vet, när kompisarna står utanför och väntar, och man blir irriterad för att ingenting passar, men man vill ändå ha dom där brallorna! Hon i butiken hjälpte mig att hämta storlekar, men ingenting passade. Så jag gick tomhänt ut därifrån. Det gjorde jag dock inte när jag gick ut från H&M. Där hittade jag ett par höga svarta jeans, som satt precis som jag ville att dom skulle göra. Ska antagligen använda dom imorgon, så då lägger jag upp den bild!

För första gången på väldigt väldigt länge kände jag den där känslan av att man är nöjd av shoppingrundan. Efter att jag hade köpt jeansen kände jag liksom "nej nu kan jag åka hem". Otroligt skönt.

Det varade i 3 minuter. Sen var man på banan igen.

Inte en charmig bild (det finns inga sådana på henne). Men jag vill bara skriva hur stolt jag är över henne. Blev så glad när vi pratade sist.


exclusive lee

God morgon på er! Har precis ätit frukost och sitter nu och kikar ut genom fönstret och ska strax byta om till ut-och-gå-kläder! Min vän Angelica kommer förbi, precis som igår kväll, så ska vi ut och gå i en timme! Igår höll vi ett jäkla tempo måste jag säga. Vi gick runt hela stan (stora Sandviken liksom) på en timme. Sträckan är lång och bör nästan ta mer än en timme, men som sagt, vi höll ett jäkla högt tempo. High five för den.

Jag längtar efter mina skor som jag beställde igår! Vill att dom ska stå utanför dörren när jag går ut idag. Men, jag har tur om jag ens får dom tills på fredag. För på fredag vill jag vara kanonfin. För vet ni vart jag ska då? Jo, jag ska på konsert i Gävle på Gasklockorna. Jag och Ida ska nämligen se ingen mindre än HÅKAN HELLSTRÖM! Det längtar jag också till. Och tänk att få glänsa i ett par nya skor då. Men, det kanske är skönast att ha converse då? Det kanske är skitigt där inne, och förresten så är det ju väldigt slaskigt och plaskigt ute. Så det kanske inte är någon idé att ha dom nya skorna då. Jag får väl isånna fall inviga dom på lördag.

Exclusive Lee



infra-morfin

Oh, vilken härlig dag! Solsken precis hela dagen. Åkte ner på stan och hämtade systrarna Lund. Sedan handlade jag det sista jag behövde till pastasalladen jag bjöd Angelica på. Och sen satt vi så här på min veranda hela dagen. Jobbigt liv. Not.

Ida kom över en sväng och satt och snackade lite skit med oss. Alltid lika trevligt. Vi planerade att vi ska åka till Valbo på torsdag. Jag var på IKEA igår och köpte en klädställnig och en pall. Ska visa en bild på den imorgon tänkte jag! Det blev kanon. Så, nu har jag mer plats för kläder! Wehooo. På torsdag är jag i alla fall ute efter ett par svart höga jeans. Det skulle göra susen i min garderob. Har många blusar och toppar som jag inte kan använda eftersom jag inte har några byxor. Använder bara leggings. Jämt och alltid. Skönast det.

I söndags bestämde jag mig för att sluta äta onyttigt i veckorna, och vara mer ekonomisk. Men det har inte börjat så bra kan jag konstatera. Jag har inte varit speciellt onyttig, men igår blev min middag en pizzaslice på IKEA, och shopping på IKEA blev det också.. klädställning och pall och det där. Och idag beställde jag hem ett par skor från
Nelly.com. Dom kostade bara 359 kr. Så det var gratis. Ju. Typ.

Nu ska jag prata vidare med V.

Godnatt......







räcker jag till

Vilket härligt väder det är ute! Därför har jag såklart spenderat tre timmar i solen dag. Tråkigt att man inte kan ha bikini på sig bara. Som i Thailandoo! I alla fall. Som vissa kanske tror så har jag INTE suttit still i solen och solat. Nej nej, här har det arbetats på hög nivå! Jag har nämligen skottat fram verandan på framsidan. I syfte att sitta och sola resten av veckan, såklart. Det tog ungefär tre timmar, och jag vilade inte någon gång. Starkt gjort av mig. Antagligen kommer jag att ha en störd träningsverk imorgon. Men, vad gör man inte för att kunna sitta ute och ha kafferep med sina brudar?

Såhär såg det ut när jag började



Och så här fint blev det när jag var klart




undringar

Full fart! Eller? Jag vet inte. Jag har gjort många saker denna vecka, om jag jämför med andra veckor. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjort. Bloggat för dåligt, det är något jag vet i alla fall. Mitt minne är verkligen världens sämsta. Så, jag börjar berätta vad jag har gjort idag, för att säkerställa att jag inte glömmer bort det innan jag hinner skriva.

Gick upp vid nio och vid elva kom faster Maria med man och barn! Dom har fått nytillskott i familjen, charmtrollet David! Han är så söt att jag smäller av. Han är 20 dagar och liten som tusan. En riktig godbit. Har planer med Maria att jag ska vara nanny hos henne. Min lön är helt enkelt mat och husrum. Åhhh han är så söt! Lille lille David. Han är för övrigt min tionde kusin, och troligtvis min sista kusin. Så gosig så!

Hade stora planer inför sen söndagslunch. Plockade i skafferiet, kylskåpet och frysen. Tänkte göra lasagne, eller någon slags pastarätt. Men det hela slutade med att jag fick för mycket att tänka på i huvudet att jag kokade vatten, öppnade en nudelpåse och kokade.. För dåligt av mig. Men, nästa vecka ska jag laga tacolasagne! Jag har tänkt ut ett eget recept och allt. Självklart presenterar jag recept och bild här i bloggen, om det blir bra vill säga. Men, varför skulle det misslyckas? Mästerkock som man ju ändå är.

Hm.. minnet börjar komma tillbaka. Igår jobbade jag, sjukt LITE att göra. Så jag städade och plockade i alla lådor och skåp. Så nu är det fint när ordinarie personal kommer tillbaka imorgon. Jag slutade vid sex och åkte då hem och duschade och gjorde mig iordning. Och nu till en något störd grej. Jag har hela jävla garderoben full med kläder, nytt som gammalt. Hur mycket som helst! Men vet ni vad, INGENTING PASSADE! Jag provade kläder i EN TIMME. I slutet höll jag på att börja gråta. Jag var en sekund från att ringa brudarna och säga att jag inte är med på fest ikväll. Helt allvarligt, jag höll på att bli galen. Jag skämtar inte. Och att jag inte hade ätit mer än en Risifrutti på HELA DAGEN spelade in på den krypande gråten i halsen. Så, nu har jag bestämt mig. Jag måste få ordning i min garderob. Få en helhet av vad jag har där inne egentligen. Och kanske funderar på om jag kanske måste shoppa nya kläder? Så att jag inte behöver stå en lördagskväll och gråta som ett litet barn bara för att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Men, till slut hittade jag en söt blus från H&M som jag köpte i Stockholm för ett år sedan (fick ta bort prislappen). Efter det vandrade jag till Emma där även Angelica och Maddehund infann sig. Fick i mig tacos och humöret steg gradvis i mina fina tjejers sällskap. Skrattar bara jag tänker på våran urspårade förfest. Helt seriöst, folk skulle tro att vi var psykiskt störda om dom såg oss. Haha.

Kvällens mål vad såklart Lobby Nightclub. Det var inte en kotte när vi kom dit. Men men, en whisky och cola senare så struntade man väl i om det var folk där eller inte? Vi gjorde väl det man brukar på krogen. Dansade, snackade med trubaduren... När stället stängde gick vi till Sibylla. Och på vägen dit gjorde jag världens vurpa på isen! FYFAN. Jag trodde att jag bröt båda benen. Det gjorde så in i helvetes ont och idag har jag ont i ena knät. Benen gick liksom i 90 grader åt varsitt håll. Men jag hade min Angie där, som hjälpte mig upp. Eller gjorde hon det? Jag vet inte. Upp kom jag i alla fall.

På Sibylla beställde jag kebabrulle utan kebab, eftersom jag inte gillar att äta kött. Eller, hatar, skulle jag väl hellre säga. Och så är det en tjej framför mig i kön som säger:

- "ÄR DU VEGETARIAN?"

Jag - "Ja, det är jag

- "Alltså, jag vill också vara vegetarian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

Jag - "Men bli det då?"

- "Alltså, jag har provat flera gånger, men jag hamnar på sjukhus varje gång!!!!!!!!!"

Hon verkade alldeles upprörd! Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Hon beställde i alla fall hamburgare och satt sig och åt den. Skämdes hon för att hon inte var vegetarian bara för att jag stod där? Jag vet inte. Kul vad det i alla fall. Haha.

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer faktiskt. Ska ta tag i det här med garderoben! Kanske ska jag slänga ut min fåtölj och köpa en snygg ställning och hänga kläder på? Ja, nånting måste göras åt detta katastrofala klädproblem.

Vackra David!










Ted Gärdestad, varför försvann du? Tack för att du hann skriva detta underbara album.


he's a real cool cat

Dagen har spenderats med Anna på stan. En lunch på Aldos i tre timmar. Välbehövligt! Gick sedan runt och kikade lite i affärerna. Inhandlade dock inget intressant idag. Ett par leggings och sminkborttagning! Anna fick en grov hostattack så vi gick ut från gallerian för att ta lite luft. Då såg jag Gun (en lärare från HR) lite längre fram, så vi marsherade efter in på Intersport och stod och pratade med henne en stund. Fick sedan skjuts hem.

Väl hemma satte jag igång att laga lasagne. Och såklart, mästerkock som man är, så blev det oerhört gott. Och mitt älskade Liverpool spelade mot Braga ikväll, så jag och far åkte hem till bror och kikade på den matchen då vi inte äger Canal+ sport. Så kvällen har spenderats på Hyttgatan med kaffe och kaka.

Nu lockar sängen oerhört mycket. Sjukt trött. Bjuder på en dålig outfit-bild. Boots från Din Sko, tröja från Cubus, FAKESKINN-jacka från Lindex och ett par "armvärmare" (?) också från Lindex.

ciaoooaoaoao



lolli the cät


we almost had it all

Vad är det som händer utanför mitt fönster? Det SNÖAR!? Åhhhhhhhh, jag blir galen. Jag gillar vintern, men jag gillar inte detta mellanting. Antingen är det vinter, eller så är det vår. Inte nåt jävla skit in between! Men, vad gör det, idag ska jag luncha med en god vän, så jag tänker trotsa detta oväder och åka ner på stan. Kanske hittar jag en ny vårjacka? Har ju redan hittat en på B.Young. Men den var lite dyr tyckte jag. 600 kr, och det var inte mycket till jacka. Men, det var snygg. Som fan. Så, vi får väl se vad som följer med hem i shoppingpåsarna idag.

Grejen är ju, att min garderob består till 50 % av NYA kläder. Prislappen kvar på en hel drös. Jag skäms litegrann faktiskt. Jag försöker ju leva ett någorlunda miljövänligt liv. Men, jag har tänkt på att mina obligatoriska shoppingdagar inte alls bidrar till någon miljöförbättring. Såklart tvärtom.

Men i alla fall. Tänkte visa allt i garderoben, som är nyinköpt! Jag har ju inte visat någonting från Thailand! Förutom tavlan på Siri. Men, jag har inte tid att fota allting nu. Måste först och främst hitta laddaren till kameran. Det kliar lite i mina fingrar tills det blir vår/sommar då jag får användning för allting jag köpt i Thailand! Det ska bli så härligt.


Ruben gillar Pink Floyd



Ruben gillar Johnny Cash



Jag gillar Ruben!


brännö serenad

Hej å hej! Klockan är halv elva och jag ska ut och gå en sväng tänkte jag. Solen sken nyss, men inte nu. Får hoppas att den kikar fram när jag promenerar iväg. Och ja, det här kändes som världens onödigaste blogginlägg.

rocken roll blåa ögon - igen




chasing pavements

Vem har sagt att man inte kan jobba när man är "sjuk"? Det går hur bra som helst. Det kanske inte känns hur bra som helst, men det är ju nemas problemas alltså. Lite yr i huvudet kan man faktiskt leva med. Man känner ju sig bara mer sjuk om man ligger hemma i sängen och tycker synd om sig själv. Och när man är hemma från jobbet eller skolan när man är sjuk, så tänker man ju endast på att man är sjuk, eftersom man bara ligger på soffan. Men, åker man till jobbet eller till skolan så tänker man ju på annat hela tiden.

Dock kan man ju smitta någon, och så orsakar man någon hemsk epidemi kanske. Det tänkte jag inte på. Men, hur snabbt smittar man någon annan då? Alltså, räcker det med att man står bredvid den personen? Fattar inte.

SAIK vann ju igår. Hallelujah! Inga glada Hammarby-fans. Dom gick förbi min kiosk och slängde ner hamburgerbröden på golvet. Ett paket bara, men ändå! Vad är det för jävla stil. Där står man, sjuk och sliter för att ge dom mat och dryck! Och vad får man tillbaka? Jo, man får städa upp efter dom jävla vandalisterna. Jag kan väl för fan inte rå för att SAIK är bättre än Hammarby? Det är inte precis jag som är tränaren.

Gårdagens minus går till Hammarby-fansen!

Fick en fråga igår angående Siri!

Kommentarer
Postat av: Janina

"Vad har hänt med hennes öga?"

2011-03-07 @ 20:45:58

När Siri var ungefär 7 år drabbades hon av en ögonsjukdom som heter Glaukom. Det vänstra ögat svullnade upp och hon såg ingenting på det ögat. Och veterinären sa att det var väldigt smärtsamt och att operera bort ögat var det som skulle göra hennen frisk. Så, det var inte speciellt svårt att fatta ett beslut. Siri opererades och levde med bara ett öga. Lika glad för livet efter operationen :)







Veterinären sa till och med att han inte förstod hur Siri kunde vara så himla pigg och glad när vi kom och hämtade henne i Gävle efter operationen. Vanligtvis är hunden väldigt nere i alla fall en dag efter en sådan operationen. Men inte min Pirre! :)

skavlan och illamående

Härligt, och ohärligt. Sitter i soffan med en filt runt mig, datorn i knät och kollar på TV! Ja, ni läste rätt. Detta händer i stort sett ALDRIG. Men, det är ju en vanlig sysselsättning för många. Jag vet faktiskt inte varför jag inte brukar unna mig denna underbara avslappning oftare. Eller jo, jag känner mig faktiskt lite sjuk. Och kors i taket, IGEN. Sjukdomar är något som i stort sett ALDRIG gästar min kropp. Och, det är jag såklart oerhört tacksam för. Tack...någon. 

Har jobbat i helgen, och båda dagarna har jag känt mig riktigt dålig. Det började i lördags framåt eftermiddagen. Jag känner mig alldeles yr och illamående. Började kallsvettas. Och jag hoppas att ni förstår att det här var väldigt obehagligt för mig. Eftersom jag i princip aldrig är sjuk, så vet jag inte riktigt vad som händer när jag börjar må konstigt. En gång för två sommrar sen när jag bodde i Stockholm med Angelica och Sandra, blev jag förkyld och fick feber. Jag låg i lägenheten i soffan och trodde att jag skulle dö. Jag ringde hem till pappa och förklarade hur jag mådde. Han lugnade mig dock med att jag just hade feber och var förkyld.

Vaknade imorse och hoppades på att jag skulle må bättre. Men icke. Lite bättre kanske, men inte helt bra. Har tagit Alvedon och.. nåt mer. Kommer inte ihåg. Så nu har jag i alla fall inte huvudvärk. Jag hade egentligen planerat att gå ut och gå idag på förmiddagen. Men fan, det går inte när jag är såhär yr! Eller yr, jag vet inte hur jag ska förklara. Liksom blicken hänger inte med när jag vänder mig snabbt åt ett håll. Det blir suddigt! Som en sen lördagskväll.

I fredags hade jag planerat att se på Skavlan. Men, eftersom varken jag eller min far är TV-människor så kollade vi på film istället. Just nu kommer jag inte ihåg vilken det var, men jag kommer kanske på det snart. Eller jo, för tusan, det var ju Oceans! Det har jag ju till och med bloggat om! Okej, då behöver jag inte informera om den.

På lördagen jobbade jag ju som sagt. Pappa hämtade mig vid 18.30. Då åkte vi till Hemmakväll och tänkte hyra film. Det slutade med att vi köpte 8 filmer. På Outleten. 19 spänn styck! Det är både gamla hyrfilmer och nya. Så lördagens filmer blev From Paris with Love, med John Travolta. Jag har hört att den skulle vara dålig. Men, jag är ett riktigt Travoltafan, så den får fem toasters av mig! Actionfilmer med humor, det gillar jag. Efter filmen var jag riktigt trött. Så jag kollade i en kvart på nästa film. Som var Solomon Kane, jag såg början och slutet. Och den verkade helt okej. Men, sen var det tack och god natt.

Klockan ringde halv åtta och jag klev upp, illamående och med huvudvärk. Cyklade till jobbet i halkan och öppnade caféterian klockan nio, och stängde klockan sex. Kvällen igår bestod såklart av film. Fan vad jag älskar film alltså. Det kanske ni märker. Men igår kollade vi på Catch a Fire, med Tim Robbins. Vi kollade dock inte klart på den. Vi var för trötta. Känner att jag är för trött nu också. Men, off to work. Man får inte vara lat liksom.

TREO


När jag var i Thailand lämnade jag in detta foto på Siri till en man som målade fantastiskt fina tavlor.







3000 baht kostade den, ca. 600 kr. Och jag är så nöjd!

Hejdå


oceans

Har precis kikat på Oceans. Så sjukt gripande film. Det är en sådan film som jag vill att alla människor ska få se varje dag från och med att man föds. Alla borde se den. IDAG!



Rundade av kvällen med en mindre seriös film, Zombieland. Alla borde inte se den, men, den är väldigt roligt.




pilot

Köpte ett par pilotbrillor igår. Jag brukar inte gilla modellen, men dom här med guldkant och fläckiga bågar, eller vad det nu heter (pinnarna?!), tog mitt hjärta med storm.

Lindex, 79.50!




the fugitive

Åh! Den är så bra! Jagad, originaltiteln är The Fugitive. Med Harrison Ford och Tommy Lee Jones. Jones vann även en Oscar för sin roll. Det finns inte mycket negativt med filmen. Eller, det finns inget negativt alls. Den är spännande från första sekund.

Harrison Ford blir oskyldigt dömd när hans fru mördas brutalt i deras hem.. Och sedan vill jag inte avslöja något mer. Ni måste se den!

Har du inte sett den? Köpt och se den idag! Perfekt fredagsmys!











runaway

Dagarna som gått, i bilder.

Hade en liten balettdansös hos mig förra veckan.



Promenad igårkväll i mina vackra Nikeskor.



Fika igår eftermidddag med Angelica och Emma.



Kaffe i solen hos Bella. Med Angelica, Madde, Tyson, Liam och Eddie!


vår, snart är du här

Idag har jag varit otroligt effektiv. I alla fall mer än vad jag brukar vara. Jag klev upp vid halv nio. Duschade och gjorde mig iordning. Åkte ner på stan och köpte fika på Marangoni. Handlade ett par nya pilotbrillor på Lindex. Bild visar jag imorgon. Gästade Madde och Alicia och sa adjö. Dom åker ju till Thailand ikväll vid elvatiden. Lycko dom! Men, jag var ju faktiskt nyss där!

Sedan begav jag mig hemåt. Traskade upp till Angelica och snackade skit med henne och Emma. Det gör vi för sällan tycker jag. Ändring. Gick sedan hem och pappa stod och stekte pannkakor när jag kom hem. Mmm!

Kom in för en stund sen. Blev en timmes promenad med bästa Ida. Nu ropar pappa inne från vardagsrummet. Vi har fått någon slags Harrison Ford-noja! Så nu blir det Jagad.

Glänste i mina nya boots idag! Love <3


rolling in the deep

Usch. Igår kollade jag och mamma på Uppdrag Granskning. Den här veckan handlade det om människor från Sverige som åker till Polen och utsätter sig för livsfarliga plastikoperationer utan någon som helst efterbehandling. Jag grät nästan hela programmet igenom.

Det var Christinas pojkvän som vände sig till Uppdrag Granskning i höstas, efter att han och Christina fått sitt liv totalt förstört. Christina ville förstora sina bröst, och det billigaste alternativet var att åka till Polen, genom en svensk hemsida. Efter operationen fördes Christina in i sitt rum och fick ligga där utan någon som helst som hjälpte henne. Det var då Christinas pojkvän förstod att någonting var skumt. Hon började bli alldeles blå i ansiktet och pulsen sjönk till 30. Först efter ett tag fick han tag på någon sjuksköterska. Men då var det redan försent. Christina fick för lite syre till hjärnan och är idag helt vanställd.

Nu till sommaren skulle dom gifta sig, över hundra inbjudningar hade skickats ut. Dom hade ett superfint hus och livet skulle precis börja. Men efter operationen och nu sex månader senare, bor Christina på hem och hennes pojkvän bor ensam hemma i det stora huset. Christina sitter i rullstol, hon kan inte röra sig och heller inte prata. Ingen vet vad hon uppfattar av omgivningen.




Så jävla sjukt! Jag blir så arg.


kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Håkan Hellström, vilken kille, vilken man. Jag fullkomligt älskar och avgudar denna människa och den underbara musik han skriver, sjunger, komponerar och förmedlar till sina lyssnare. Texterna är som utdragna ur mitt huvud, och säkert flera tusen andra människor. Det kan jag säga, utan att tveka en sekund. Kom ihåg, om musiken du lyssnar på inte känns i hjärtat, om den inte får dig att känna ett rus, ett rus av lycka, då kan du lika gärna slänga den i sjön. Då är den ingenting värd.

Det är så jag ser det. Eller, det är så jag säger det, som Håkan skulle ha sagt.

Jag är så stolt över att vi i Sverige har en sådan musiker som Håkan. En svensk Bob Dylan. Okej, Dylan är världsklass, man kan aldrig någonsin jämföra någonting eller någon med Bob Dylan, han är i en helt egen kategori och ingen kommer någonsin kunna skapa någonting i stil med Dylans verk. Men, jag känner samma känsla när jag lyssnar på dessa gossar. Det känns som att allting dom skapar kommer från hjärtat. Texterna flätas samman med deras egna upplevelser och erfarenheter. Allting flödar ut genom högtalarna på det mest magnifika sätt. Och känslan, den är så underbar. När den träffar hjärtat, sinnet.. Ingen känsla är bättre.

Hög på musik, igen.







soldier of fortune


when you look at me

Kom precis hem från att ha skjutsat mormor till hälsocentralen. Efter det åkte vi till Enen och handlade, sedan bjöds det på fika hemma hos henne. Kaffe och wienerbröd. Satt fint det! Så, nu sitter jag åter här vid datorn och vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv. Är lite frustrerad idag. Humöret är inte på topp! Sitter och kikar på utbildningar, au-pair i England (eller nåt annat land som inte är Sverige).. Men jag blir galen! Ingenting passar mig. Är mitt öde att stanna i Sandviken och åka utomlands en vecka om året? Är det så? Då går jag ju och lägger mig på en gång..


tur att det finns fula kort man man kolla på












you and I, will be young forever



Längtar tillbaka till den oerhört slappa och underbara vardagen i Thailand..


RSS 2.0