djur är fina, djur är snälla







Betessläpp, Storvik 2011.

when the tigers broke free

Hej då Sandviken, hej Stockholm, Globen och ROGER WATERS!




knyter mina skor

Veronica Maggio – Snälla bli min

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
Nej låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig få kvar, ja, låt det va

Du tar bort min hand från din arm och flyttar bort
Ingenting jag säger spelar längre någon roll
Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Knyter mina skor och går tillbaka in igen
Sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem
Letar efter nåt att säga som kan ändra allt
Något mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
Nej låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig få kvar, låt det va

2800 ostskivor, gurkbitar, tomathalvor och salladsblad senare

För att försöka varva ner efter ett jobbpass skriver jag ett inlägg. Jag är oftast otroligt uppstressad efter jobbet. "Jobbet", som om jag har ett jobb. Nej, men extrajobb. Idag hade Sandvik årsstämma. Det vill säga att dom.. ja, jag vet inte riktigt vad dom gör. I alla fall så får alla som äger aktier i Sandvik (jag, hehe) komma, och dom redovisar väl året som gått antar jag? Delade ut lite priser gjorde dom också. Och åt mackor. 1200 personer som ska ha en macka var. Det blir 1200 mackor det. Och dom gjorde vi såklart. Många mackor blev det. Mycket att städa efter också. Tänk, 1200 personer som dräller kaffe och smular med mackor. Men, tur att det var ett riktigt dreamteam som jobbade. Det gick fort att få undan allt.

Kvällen tänkte jag ska bestå av plock och städ i mitt rum. Kan hända att det blir en och annan film med pappa. Men vi får se. Det känns som att jag inte har varit hemma på flera veckor. Förra veckan var jag i Torsby, och veckan innan förra veckan jobbade jag hela veckan.

Och imorgon är det dagen D! Imorgon kl. 15.00 går bussen mot Globen! Jag och pappa ska åka och se Roger Waters! Kan bli hur coolt som helst.











KUNGEN!


pirrepussen

Min älskade Siri, idag fyller du 10 år. Tyvärr kan vi inte fira den tillsammans. Men jag vet att du är på ett ställe där du slipper ha ont. Men ont i hjärtat gör det att inte få somna och vakna intill dig.

Min bästa tjej. Vi ses på andra sidan!

























Grattis Siri, 10 år.

Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar dig.

satan i gatan

Hallå grabbar, tjejer och fina människor. Jag sitter här i soffan och har precis ätit min sista Marabou Schweisernöt för veckan. Insåg just att det är måndag. Hur ska jag klara hela veckan? Men med hjälp av bloggen ska jag klara det! Jag vill stolt kunna uppdatera bloggen minst en gång varje dag och kunna skriva att jag inte har ätit godis. Jag gillar utmaningar sådär jag.

Helgen har varit rätt lugn. I fredags samlades vi ett gäng tjejer hemma hos Cissi i Gävle. Där åt vi mat och hade det trevligt. Det vart någon form av personalfest, eftersom alla jobbar tillsammans på arenan. Några av oss åkte hem vid midnatt, och vissa drog vidare till krogen. Jag hade gärna varit kvar hos Cissi och pratat och umgåtts, men istället gick hälften på krogen och andra hälften (där jag är inräknad) åkte hem och sov. Tråkigt med så är det.

Lördagen bestod av förberedelser inför kvällen. Jag hjälpte mamma att göra iordning maten till kvällen då hon och pappa skulle få besök av Magnus och Jennie. Jag gjorde grillspett med quorn, lök och paprika och köpte en färdig potatissallad. Jag och Ida gick till Angelica och Madde, där också Sandra infann sig. Vi grillade och satt på altanen och pratade hela kvällen. Precis som det ska vara. Jag tror att jag åt mest av alla.

Igår åkte jag hem till V. Gosade med Judith, världens mysigaste barn. Louvain och Lilly kom och lekte en stund dom också. Dom verkligen bråkade om vem som skulle hålla i Judith. Kollade på Liverpool också, när dom spöade skiten ut New Castle med 3-0. VIKTIGT! Sedan lagade Tommy middag. Mätta och belåtna tvingade jag Viktor att vi skulle åka till Ica Maxi för att köpa godis till mig (dumt att säga emot mig när jag är godissugen). Så, vi tog bilen till Ica och med mig hem följde också Veronica Maggios nya platta "Satan i gatan". Ett album att rekomendera.

Inget blogginlägg utan bilder!

Tog en sväng förbi Norge i torsdags.







Chillade på framsidan i solen!



Sista april hos Lunds.

Blus från Bik Bok (aldrig använd, köpt i höstas)



En farmor och en nyvaken Judith igår.





Jag fick stränga order av Judiths pappa att inte lura i henne att hålla på Liverpool. Men det var ingen fara. Ungen vägrade kolla på TV:n när Liverpool gjorde mål. Låt bilden tala för sig själv.











Nu ska jag lägga mig raklång på soffan och låta mina öron vila med Maggios röst.

RSS 2.0