god gave rock'n'roll to you!

Japp, inte för att jag tror på gud. Men det låter ju så inihelvetesjävlabra när man säger det sådär som Starchild och dom. Fan. Jag är så sjukt trött. Fast jag har ätit och druckit vatten! Whatsup!?

Jag längtar tills imorgon vill jag lova. Nyårsafton alá super! SUPER, hehehe. Med mina fina brudar som det alltid spårar med. Och då menar jag ALLTID spårar med. Jag kan kanske dela med mig några bildbevis när jag är klar. Om inte annat kanske det möjligvis knäpps ett och annat spårkort imorgon. Jevvvvvvlar vad kul det ska bli.

Gillar när denise ringer och säger "Malin! Räcker det med en liter vin, fyra cider (för endast henne) och så delar vi på två flaskor champagne?"


















Jag tror att Denise får stå för dagens visning av spårarbilder! Hahaaahahahiiiiahehehhoo..


I know it sounds absurd, but please tell me who I am

Hög på musik just nu. Skönt att ha musik som sin drog. För jag kan i ärlighetens namn säga att musik är en drog, i alla fall för mig. Musik musik musik! Älskar den! Den är så underbar att jag blir deprimerad. Jag känner mig deprimerad ibland, för att jag inte får nog av musiken! Den är så bra att jag inte får nog av att lyssna på den. Vad gör man då liksom?

Gillar läget, antar jag. Som vanligt.







The logical song - Supertramp
sekundens/minutens/timmens/dagens/dygnets/veckans/månadens/årets låt!

Julen är över, typ!

Ojoj, vilka hektiska dagar det har varit. Julmusik, julmys, julhekt och så lite jobb på det! Julen var mysig, som alla andra jular. Jag och pappa åkte till Storvik på förmiddagen, där blev jag överöst med julklappar. Men jag hade såklart klappar med mig också. Men ändå, jag kändes mig alldeles överväldigad.

Efter det åkte vi och hämtade mormor, hon kändes piggare än vanligt. Och det är ju bra. Vi åkte hem, jag hjälpte mamma med maten (skalade potatis), sedan åkte jag och pappa iväg igen. Vi hämtade morfar och bror. Sedan var det Kalle Anka för fulla muggar. Muggar med glögg alltså. Fast jag drack inte glögg. Jag åt russin bara.

Efter Kalle åt vi mat tills vi var mer än mätta. Jag åt potatis och rödbetssallas. Gött de! Sedan var det dags för mig att agera jultomte. Fast helt hållet utan tomtekläder. Jag var liksom bara julklappsutdelare. Och ja, alla blev nöjda med sina klappar.

Juldagen spenderades här hemma med Denise. Vi åt julmat, tårta och choklad. Vi kollade på Harry Potter, ettan och tvåan. Sedan var det sängen som gällde.

Och sen har vi den berömda Annandagen! Haha. Jag svek min plats som kallskänka och joinade istället servisen! Jag jobbade på VIP-våningen som vi så fint kallar det. Hade hant om 13 personer, vilket inte var någonting att stressa över, om jag säger så. Vi skrev ut oss klockan 18 och sedan var det personalfest! Och det var ALL IN! Fyfan, det var så sjukt kul. Galet kul! Vi satt i ett konferensrum och åt, drack och lekte "jag har aldrig". Kände mig som 14 igen. Typ.

Lobby Nightclub! Det var kvällens mål. Och vi hamnade där runt midnatt och dansade tills vi grät av ömmande fötter. Helt seriöst. Varför sätter man på sig skor med klackar? Förstår inte..

Efterfesten var roligast. Hemma hos Sandra med diverse Sandvikenkändisar. Eller en kändis. Och jag såklart. När klockan var halv sju! Ja, du läste rätt. Halv sju! Då åkte vi taxi hem till kära Vallhov.

Mamma och pappa var inte glada. Då jag inte hade mobilen till hands. Dom var utom sig av oro!

Förlåt, sa jag. Och somnade.

















Det är jul!

Ja det är jul! Alla är glada! Vi är glada för att få vara med våra nära och kära, vi är glada för att våra nära och kära är glada. För att alla mår bra, så mår vi bra. Vi träffas, äter mat, byter julklappar med varandra. Allt är frid och fröjd. Nöjda och glada, antagligen är vi det för att vi inte ser hur maten på bordet kom dit. Jag anser att om alla visste hur maten kom till bordet som vi äter, skulle vi inte vara så glada. Eller, jag hoppas det i alla fall.

Vi behöver inte oroa oss om det är vårt barn som ligger där borta i hörnet och är död, vi behöver inte oroa oss över om det kommer någon snäll farbror och slänger ner lite mat på golvet idag, vi behöver inte oroa oss över om varför vi sitter i den här trånga buren som är för liten för bara lilla mig men ändå så sitter mina tio kompisar här inne...varför?

Vi behöver inte oroa oss. Vi är människan.

Men flera miljoner tänkande, kännande och tyckande individer oroar sig. Varje dag, varje timme och varje sekund, varför? För att människan, den oövervinneliga människan härskar här på jorden och gör precis vad vi vill med individerna på jorden. Vi tror nog att vi äger jorden, helt för oss själva.

Dom flesta människor oroar sig inte, du som läser kanske inte oroar dig? Kanske lite för att "jag vet inte vad jag får i julklapp iår" och sådana oroligheter. Men tänk dig att du måste oroa dig för att du inte har fått mat på en vecka, du vet inte vart du är och inte varför du är där du är.

Det är kallt, din kompis är död. Han ligger bredvid dig i samma box. Din mamma fick du inte träffa, hon är julskinka nu. Eller någon annan juldelikatess. Men det vet du inte. Du har precis samma öde. För det har människan bestämt.

Om du som läser detta tror att grisarna i Sverige lever i frid och fröjd ute på en grön äng, har så fel, så himla fel.









Skippa köttet på jul-, lunch och middagsbordet i år, och alla andra år!

we come home early burning, burning in some fire fight

Fy helvetes jävlar vad det snöar! Jag ser knappt ut genom mitt fönster. Men vad gör det när man är ledig och inte har en endaste anledning att kliva ut! Även om det hade varit trevligt så kan jag ändå bara sitta inne och mysa.

Igår serverade jag och Micke det sista julbordet på Göransson Arena! Känns skönt. Så nu inväntar jag bara julafton och mys med mina nära och kära. Och snart drar jag och Denise iväg till Thailand också! Kanske kommer att bli galet skönt, sjuk underbart och bara så jävla BALLT! 5 veckor, jag och Denise, det kommer spåra totalt. Antagligen redan på vägen till Arlanda. Det är endast tre veckor kvar nu, sen sticker vi till varmare breddgrader.

Drömde även att jag skulle på "Lost-premiär" i Stockholm med Emma, och på biografen fanns ALLA som medverkade i Lost. Jag skrek av glädje! Sedan hördes en konstigt ljud... Och så vaknade jag av väckarklockan. Jävla skitväckarklocka..


jag är så duktig

Det måste jag ändå säga! Nu har jag precis skrivit klart mitt lilla Hälsoprojekt som jag har genom Naturkunskap B. Mycket givande för mig och min egen hälsa då jag skrev om vegetarisk och vegansk kost! Jag har faktiskt inte lärt mig vad jag måste äta för att få i mig det jag behöver då jag har valt bort kött från min kost. Eller, jag vet ju vad man ska äta, men jag gör det inte. Jag är för lat helt enkelt.

Så, nu är det bara att beta av dom andra åtta uppgifterna jag har på min "Skoljobbslista". Skitkul. NOT!


grattis emmalaa 20 år!

Grattis min käre vän Emma Larsson, idag är det DIN dag. 20 år, det måste firas! Vi ser vad Sandviken stad har att erbjuda en måndag som denna, peeeace.


I want you back

Jackson 5 - I want you back, vilken fantastiskt bra låt!

Vet inte riktigt vad detta inlägg ska handla om. Har problem med koncentrationen idag. Det kan bero på gårdagens bravader, men bara kanske. Angelica och Madde hade en liten födelsedagsmiddag igår hemma hos dom. Så jag och Ida traskade dit med presenter och klirr i kassarna. Det bjöds på mat och vin! Fast Angelica sa att jag skulle ta med dricka. Men, hon har inte riktigt förstått att jag blir påverkad efter en fördrink och två glas vin. Men, nu vet du A! Vi lyssnade på musik, skrattade och dansade (okej, JAG hade svårt med dansen, men skitsamma).

Vi beställde taxi till kvart i tolv som skulle ta oss till det eftertraktade Lobby Nightclub! Och ja, jag är förvånad över att jag hade alla grejer med mig hem. Jag hade noll koll, om vi ska göra en lång historia kort.

Idag är det andra advent och mamma väckte mig halv tolv (kors i taket, för andra gången den här veckan) för att säga att jag fick följa med till morfar och fika om jag ville det. Och såklart ville jag det. Jag klev upp och tre mackor senare var man människa igen (not).

Hemma hos morfar fikade vi och kollade på skidskytte, Världscupen. Och, då blev det svårt att inte tänka tillbaka på sin egen karriär! Se och njut!



Här var jag 6 eller 7 år och var med i tidningen då jag vann en tävling, någonstans, jag kommer inte ihåg vart. Men vann, det gjorde jag! Synd att man inte fortsatte i dom spåren.. (spåren! fyndig sådär jag hahha)


R & S, JAG SAKNAR ER

Jag saknar att ha Ruben och Sture omkring mig! Men, det är ju faktiskt min bror och Jennies katter. Så är det. Jag bodde bara där för att vara kattvakt! Men, två veckor är en lång tid. Man kan bli kär i två katter på två veckor.






















Laborationsrapport X 2

Ja, det är ungefär lika kul som det låter. L...a...b...o..r..a..t..i..o...n..s......r...a..p....p...o..........r....t. FYFAN för sådan. Det är så tråkigt. På Naturkunskapen är vi tvingade att skriva dessa rapporter efter att vi har haft en laborationslektion. Och det låter väldigt avancerat måste jag säga, men det är det i själva verket inte. Långt ifrån. Men själva rapporterna är inte så roliga. 

"Anteckna noga Dina mätresultat och  iakttagelser under laborationens gång. Presentera mätvärdena i överskådliga tabeller, i form av diagram  eller på annat sätt.  Ofta används mätvärdena för att  rita diagram  men det är mycket viktigt att de  ursprungliga mätvärdena redovisas. Tabeller och diagram kan med fördel ritas i EXCEL , där man även kan applicera en matematisk modell på insamlade mätvärden.

Ange alltid både storheter och enheter i diagrammen. Välj skalor så att avläsning i diagrammen  blir enkla.  Eventuella beräkningar redovisas också under denna rubrik.Om man har många diagram eller tabeller att redovisa kan dessa  läggas i bilagor till rapporten.Ange i vilken bilaga man återfinner resp. diagram."

"Beskriv den teoretiska bakgrunden till experimentet. Vilka modeller används för att beskriva  det som skall undersökas. Vilka förenklingar av verkligheten innebär modellen ?"

Nej fyfan, jag har just skrivit två stycken nu. Och det är nog för ca. 157 år. Tack och godnatt säger jag!


jag är beroende av shopping

Ja, det är helt galet! Jag och Angelica åkte till Valbo Köpcentrum idag. Syftet var att handla julklappar. Okej, jag köpte julklappar, men det blev också en hel del påsar med kläder till mig. Jag har liksom ingen hejd i kroppen, ALLS! Hittade hur mycket som helst som jag vill ha, hade jag köpt allting så hade det varit kört.

Och en sak till. Idag hände något historiskt! Jag, Malin Louise Jansson, sov till 13.50! Det har ALDRIG NÅGONSIN hänt i hela mitt liv. När jag kollade på klockan på mobilen så trodde jag att det var ett skämt! Jag var helt säker på att någon hade ställt om min klocka. Men icke! Klockan var eftermiddag och jag fick panik. Men sånt är livet. Missade skolan också. DAMN!

Nu ska jag ta och skriva labbrapporten till Naturkunskapen.


RSS 2.0