king's call

Tack för en lugn dag i skolan. Det var inte alls många gäster, så det var bra. Jag vet inte vad det är med mig idag för jag har varit hungrig hela dagen! Fast jag åt rejält med mat på lunchen så är jag hungrig nu igen... Längtar efter min promenad efter maten. Det är ju så sjukt skönt att gå ut och gå. Och det är perfekt väder nu också. Det är inte för kallt och inte för varmt, och det blåser inte och det regnar inte, GREAT! Och jag skulle ju till stan efter skolan och köpa mig ett par nya leggings, men det glömde jag ju såklart bort. Får ta det imorgon efter skolan då istället. Kanske ska till jimpen senare och färga hans hår, får se hur det blir!


Well they put him away in Memphis
Six feet beneath the clay
Everybody was crying
Everybody said it was a plain grey day

Me I went to the liquor store
And I bought another bottle of wine and another bottle of gin
I played his records all night
And I got drunk all over again

 

saknaaaaar Tällberg!





Dear miss lonely hearts

HEJ! Nu är det snart dags för dagens promenad! Men idag blir det en ensam promenad, Angelica ska lira sandvikinnebandy. Men då är det bara ta med sig telefonen och lyssna på musik, det går bra det också, men det är alltid trevligare att snacka massa skit med Angelica. Men men, det är som det är. Vi har ju varit med varann idag ändå. Bokade bussbiljetter, satte våra kockkunskaper på prov när vi lagade stuvade makaroner och köttbullar... Avnjöt en god lunch sedan gick vi till prix och tog Siri med oss. Angelica har varit så duktig att glömma koden till sitt bankomatkort, hon har alltså ingen aning om vad det är. Så vi gick till en bankomat och provade, men dock ingen kod var rätt. Så vi (kanske lite dumt men endå) trodde att om vi går till banken så kan dom ta fram koden, men det kunde dom inte.. Tanten som vi fick hjälp av var nog ny på jobbet, hon kunde ingenting, och gav Angelica fel instruktioner om hur hon kan fixa en egen kod på internet? blablabla... När vi var på stan gick vi in på djuraffären, och där köpte jag en liten madrass/kudde till Siri, den var väldigt fin lär jag säga! Hon blev jätteglad, det var ju tur det. Jag och pappa har precis varit på prix/posten och lämnat in hans stereogrejjer som han fick hem förra veckan, men som olyckligvis inte fungerade! Stackars! Ja, idag har jag inte fått något sms på hela dagen... lite ovanligt faktiskt. Men så när jag satt i bilen med pappa påväg hem så plingar det till i jackfickan, åhh tänkte jag ett sms... Men så var det från Gratissms.se! Haha, det var lite fult. Jag har även fått min rum städat idag, eftersom vi är lediga. Men imon är det full fart igen! Jag känner på mig att vi kommer sitta i skiten imon i köket! Men man får väl hoppas på det bästa. Det kanske sker ett mirkael. Nej nu ska jag bege mig ut på den promenad jag nämde tidigare!

Dagens rekomendation av låt! Thin Lizzy - Renegade


you and your wild wild ways

Wladyslaw Szpilman, spelad av Adrien Brody i filmen The Pianist. Den är så bra!


you you you



You taught me something
Something took half my life to learn
When you give all yourself away
Just tell them to be careful of your heart



...

HEJHOPP! Inget vettigt att skriva idag. Bara en vettig bild att lägga ut!




"think I'll just fall to pieces if I don't find something else do to"

One day some sweet smile might turn my head

Ännu en dag i skolan där det inte händer någonting. Eller, egentligen så började vi tjugo i ett idag, men jag och Lina jobbade med vårat lilla tårtprojekt. Vi höll på i flera timmar och så mycket resultat blev det väl inte. Några marängbottnar, vanliga anslag, chokladtryffel och en misslyckad chokladmousse. Men vi tar nya tag imorgon och försöker en gång till. Det är ju ändå nästa vecka vi ska ha våran redovisning. Tiden börjar rinna ut nu, det är ju nästan så jag får ont i magen. Och då blir jag lite orolig över att det bara kommer sluta i katastrof. Och då blir jag deprimerad över allt annat som händer också, eller inte händer. Jag tycker att planet till Frankrike ska gå snart. Och att vi kommer hem och tar studenten. Det skulle vara nåt det. Men nej då, tiden kan inte gå mer långsamt just nu. Eller så är det jag som klagar för mycket på allt. Det är inte lätt inte när man inte har svar på allting. Men det är väl så det är antar jag. Det skulle faktiskt vara uppfriskande med en snöpromenad med Siri. Hon älskar ju trots allt snö. Och det gör jag med, förutom när man kör bil, och det är is med snö över. Förresten, härom dagen satt jag och pappa och lyssnade på musik, Thin Lizzy just då, så säger han mitt i allting att han ska leta på sin biljett från Thin Lizzy-konserten. "Vafan?" säger jag. Hur kan han undanhålla en sådan underbar sak i 18 år. Men jodå, stolt visar han upp biljetten från 1981 när dom var i Sverige. Och gissa priset på biljetten? Jo, det ska jag säga er, 70 svenska riksdaler! Herregud säger jag bara. Tänk om man kunde bygga en liten tidsmaskin.



People that despise you will analyse then criticise you
Theyll scandalise and tell lies until they realize
You are someone they should have apologised to
Dont let these people compromise you
Be wise too

You can do anything you want to do
Its not wrong what I sing its true
You can do anything you want to do
Do what you want to

säg vad vi sa om att paint it black

Gårdagen blev lyckad! Lagfest + Malin, hemma hos Ida! Åt mat och spelade ett roligt spel som spårade... !? Ner på Steel town som firade ett år, det var riktigt mycket folk. Jag tappade bort mina vänner som vanligt.. Hittade sedan Frida och några till, satt mest på soffan och pratade med folk. Klockan ett stängde det, och jag var hemma halv fyra?! Somnade skönt och vaknade vid tolvtiden. Idag blir det Benjamin Buttons otroliga liv med bästa Angelica.

Idag tänkte jag bjuda på lite nostalgibilder, från den gamla goda tiden eller vad man ska kalla det:)

  
ge tillbaka mig min gamla frilla!                        Malin 16!
        
En gång i tiden
spelade jag innebandy!                  Maskerad?!                         Siri och lilla Max (fortf. valp där)

                              
 
 
Aston flickor 12-13 (?!)

Norge -08 !



Detta måse vara i åttan eller till och med sjuan, Jag och Hannah, vackert!


 
Norrsätrarocken för längesen:) <3


tonight there's gonna be a breakout

Skola idag som vanligt. Vi gör absolut ingenting. Inte för att vi inte har saker att göra, men det blir helt enkelt ingenting gjort. Jag och Lina försöker komma framåt, men det går inte så bra. Eller, själva arbetet går hur bra som helst, men inte den skriftliga redovisningen. Fast vi tycker att den är klar. Men inte enligt en annan liten figur! Så idag i skolan känns det som att vi bara har glidit runt och jag har varit nära på att somna... Dock fick vi beröm av våran lärare att vi hade varit duktiga dom här tre dagarna.. Vilka då? Förresten, idag tog jag mig en promenad till skolan, det var riktigt skönt. Bara man har musik i öronen så går det hur bra som helst. Men hem svek jag mig själv och åkte med Emil hem. Men det var skönt det också. Jag hade antagligen somnat på promenaden hem och vandrat rakt ut i vägen.. Det hade ju inte varit så bra. Imon ska vi in i köken för första gången efter jul. Det ska bli riktigt skönt! Provlaga lite inför menyerna som vi flitigt har knapat ihop. Men nu ska jag ta bilen och åka den långa vägen till Lunds, sen hämta Denise, så blir det biomys ikväll:)The Changeling ska vi se :)


Nu är jag sådär bitter igen. Sitter och tittar på Thin Lizzy live at Sydney opera house 1978...

...

It ain't no use to sit and wonder why, babe
It don't matter, anyhow
An' it ain't no use to sit and wonder why, babe
If you don't know by now


...You could have done better but I don't mind,
You just kinda wasted my precious time

liveanddangerous!

Ligger här i sängen och är lite irriterad måste jag säga.. Inte för att det finns någonting att göra åt saken men ändå! Jag blir så arg att jag inte fick leva på 60-70-80-talet ! Under den tiden hade mina favoritband sin storhetstid! Spelade in dom bästa låtarna som någonsin skrivits.. Tänk bara.. all skitmusik som görs idag, inte för att det bara görs dålig musik idag, men det finns nog inget band jag vet som kan komma upp i samma nivå som dom gamla klassiska banden. Sjävklart kan man ju njuta av dessa band genom att lyssna från datorn eller se gamla konserter på tv.. Men det är ändå inte samma sak! Ligger just nu och lyssnar på albumet Live and dangerous med Thin Lizzy från 1978... De är ju så bra att jag får tårar i ögonen (nästan). Varför varför varför ska man leva i denna meningslösa tid? Oookej, jag ska inte vara så djupt bitter, men förstå dom lyckliga små själarna som fick höra Lynott stå och sjunga LIVE! Jag tror inte dom förstår hur lyckligt lottade dom var alltså. Hade jag haft en tidsmaskin hade jag nog just nu velat åka tillbaka till 1978 och gråta glädjetårar! Ååhhhh, tänk om det nu vore så.. Det skulle vara nåt det :) Och idag har jag bestämt mig.. Jag ska åka till Irland! Men jag fattar det inte, vad är det som är så speciellt med Irland och England? Föds alla mina idoler stora stjärnor/band där? Van Morrison, Pink Floyd, Led Zeppelin, Queen Thin Lizzy, Beatles...OSV ! .. alla mina favvisar härstammar därifrån, och nästan under samma tid spelade dom... Ja jag säger då det, sänd mig tillbaka till denna underbara musikhistoriska tid ! NU, innan jag dör av bitterhet...


T-L - don't believe a word

phil lynott! <33  


Don't believe me if I tell you
Not a word of this is true
Don't believe me if I tell you
Especially if I tell you I'm in love with you

Don't believe me if I tell you
That I wrote this song for you
There just might be some other silly pretty girl
I'm singing to

Don't believe a word
For words are so easily spoken
And your heart is just like that promise
Made to be broken

Don't believe a word
'Cause words can tell lies
And lies are no comforting
When there's tears in your eyes

Don't believe me if I tell you
Not a word of this is true
Don't believe me if I tell you
Especially if I tell you that I'm in love with you

Don't believe a word

hot'n'coooooold

God Morgon! :) Eller god eftermiddag? Eller ja, nånting.. :) Har varit ute och städat lokalen för tredje gången på typ en vecka, jag börjar bli riktigt duktig på det faktiskt :D Igår hade vi förfest där innan krogen , det var jag lias hannah johanna anna k anna r och sanna :) Gjorde väl inget speciellt, lyssnade på musik och hade trevligt:P Hannah fick även det ärade uppdraget att fixa stopp i toan! Haha, hon är väldigt duktig på det lär jag säga :P Fast igår gick det inte hela vägen... Men nästan :) Åkte buss ner till steel sen vandrade vi till lobby och dansade mestadels hela tiden :) Det var inte alls mycket folk ute, men det var väl rätt trevligt i alla fall : ) Fick skjuts hem av bästa angelica:) Klockan två låg jag hemma i sängen med Siri och somnade rätt så fort tror jag :) Idag vet jag inte alls vad som händer, ska käka mat snart i alla fall, sen blir de kanske en bra film och liteeeeeee popcorn kanske :)


I love you brusch :) <3

 


streeeessssad

Jobbigt. Jag vaknade nyss upp från världens stressdröm! Idag ska jag hämta mina skor hos skomakarn, och dom skorna ska jag ha ikväll, så jag måste hämta dom innan tre idag. Så jag drömde att jag var i valbo med angelica och emma, och så var klockan halv tre, och så helt plötsligt såg jag mamma och pappa där inne, så jag ropade och ropade men ingen lyssnade... Så jag sprang i all min panik efter dom, men då var dom borta. Jag ringer pappa till mobilen och han säger åt mig att komma till "forsränningen", jaha tänkte jag, vart fan ligger den... Efter ett tag kom jag på att han drev med mig... Han sa åt mig att komma till parkeringen. Och det gjorde jag, men dom var fortfarande inte där, klockan blev tjugo i tre, paniken spreds i min kropp.... :P Så helt plötsligt satt jag på ett plan påväg till USA med skådespelare från serien 24, jag sa till piloten att vända planet för jag måste hinna hämta mina skor innan klockan 15:00 (???) Alla på planet skrattade åt mig..... Då vaknade jag ur min jobbiga dröm, och helt allvarligt, hjärtat bankade i 120 km/h , och jag hade skitont i magen, så som jag brukar få när jag är stressad!

Jaaaahaa, skitsamma :) Klockan var ju bara 11:00 när jag vaknade, så jag hinner nog till klockan tre hoppas jag :)
Sååå läste jag tidningen och mitt horoskop så stog det "Du bör ta det lugnt med vissa saker och ting, dra ner på tempot" haha , lite äckligt ?? :)

Neej nu ska jag göra mig iordning, sen ner på stan hämta skor och grejja:) Sen fixa the lokal !

....

Idag ska min käre bror move in to his new apartment :) Så jag, snäll som jag är, sitter hemma med Siri medan mamma och pappa hjälper honom att flytta saker! Men jag ska dit senare och hjälpa till med det sista finslipet :) Så nu blir det väl dusch och sedan promenad med Siri i solskenet !

Hittade en rolig lista inne på min Ipod/Itunes, som visar hur många gånger man har lyssnat på alla låtar:)
Tänkte dela med mig av detta hemskt intressanta :)
(Dock vet jag vet inte om denna stämmer till 100%, men i alla fall nästan)

1. Alphabeat - 10.000 spelad 43 gånger
2. Led Zeppelin - D'yer Maker spelad 40 gånger
3. Led Zeppelin - Stairway to heaven spelad 37 gånger
4. Van Morrison - Days like this spelad 36 gånger
5. Backyard Babies - Strange kind of attitude spelad 31 gånger
6. Van Morrison - Into the mystic spelad 24 gånger
7. Lars Winnerbäck - Hjärter dams sista sång spelad 23 gånger
7. Van Morrison - And it stoned me spelad 23 gånger
8. Backyard Babies - Abandon spelad 21 gånger
9. Tracy Chapman - Bridges spelad 20 gånger
9. Pink Floyd - Wish you were here spelad 20 gånger
10. Fool's garden - Lemon tree spelad 19 gånger
10. Led Zeppelin - The song remains the same spelad 19 gånger
10. Queen - Bohemian Rhapsody spelad 19 gånger

Om detta stämmer så är ju det här mina favorit top tio! (eller 14 blir det)
Och det kan jag väl ändå hålla med om :)
Och ja jag vet, jag har väldigt blandad musiksmak, men det är väl bara bra :)

hej sååååååååååå länge :)


these are the days of our live

Jadu, hade det inte varit för Angelica så hade det väl kanske inte varit så superkul :)
Jag och Angelica vi har alltid kul, det spelar ingen roll om vi står i en trappuppgång i Norrsätra med massa småglin/1994 ? Hallå, du är ju 10 år ?! ;) haha! Lite kul.... Jag Angelica Denise Madde och Ida hade trevligt den stunden vi var med varandra, vi firade ju tolvslaget tillsammans i alla fall :) Det var viktigt! Och Angelica hade lite problem med att få upp korken på tolvslaget.. men hon fick upp den till slut i alla fall, som tur var :) Sen pallrade vi oss till "vuxenfesten" och där stannade vi tills vi åkte hem :)
Idag mår jag helt underbart faktiskt, blir nog en promenad med Siri lite senare! Det är ju så fint väder :)

bilder från igår:)


RSS 2.0