let it be, yeah, let it be

shooo :) nu är det fanimej nästan sommar! helt sjukt varmt ute.. superskönt :) Och snart är det maj, och imorrn är det sista apriiil :) taggaa!
Idag har vi haft nationella prov i engelska, gick väl ganska bra tror jag :) gillar inte det där med lyssningövningar.
Sen efter det åkte jag Anna, Ida, Emelie och några till till bruksmässen och sen vidare till Jernvallen och serverade mat på sandviks årsredovisning ! 1300 personer .. det var lite att göra kan jag ju säga, men kul var det ! lite extra klirr i kassan så att säga! Och i helgen ska man jobba igen, och på fredag fyller min älskling Siri 7 år :)


annars då?

sommarväder

sjukt skönt väder ute. Det har fan varit sol nu i flera dagar, och varmt är det också :) Ändå så är jag så hilma trött hela tiden, är så skoltrött just nu att jag bara vill sjunka genom jorden.. Har svenskaprov på fredag och jag känner att jag verkligen inte orkar plugga, men man måste ju.. Och imorrn har jag körlektion och måste läsa på i böckerna om lite grejjer, men de är ju egentligen bara kul :) vill bara sitta ute i solen nu , men man måste ju plugga som sagt!

Har inte skrivit på över en vecka nu :p men men..
I helgen hade Annika middag för hon har fyllt 18 :) skitkul det, och hur god mat som helst :) Har även jobbat hela helgen.  Jag och Emelie var med på inventeringen i söndags, vi var hur trötta som helst innan vi skulle åka hem, så när vi cyklar genom stan i sandviken håller Emelie på att kissa på sig av skratt för vi är inte så jävla normala hela tiden :b vettefan vad som händer i helgen, har inget inplanerat : ) skitskönt!
Nä nu ska jag plugga.. :) kul de !

HÖRSPUSS

snurra du min värld!

nu var det längesen jag skrev något vettigt här ! kanske för att jag inte har nåt vettigt att skriva? i alla fall så måste jag säga att det är otroligt fint väder ute idag, :) Det var så himla fint väder att jag och Angelica och Siri gick ut i skogen och gick en promenad, hade även med oss varm choklad och mackor, kanske hur mysigt som helst :) Men blött var det i skogen, så det var gummistövlar som gällde :p finns även en söt bild där nere på Angelica och Siri :) det är superdålig kvalité eftersom jag knäppte med min mobilkamera , men den är fin ändå :) Siri är puss sugen

Idag har det var en helt sjuk seg dag i skolan, har matte som slutar klockan 10, sen har jag håltimme till klockan 12:30.. men de är väl skönt ibland det också :) Så jag Johanna och Emelie gick till jensas och käkade lite mat, gott det :) bättre än skitmaten i skolan! fyfan för den! tagga till körkortet nudå! men det är så mycket teori, men snart så !
snart är inte gatorna säkra längre, absolut inte när jag och Angelica är i samma bil haha :P


image15

ted

Jag vet att Du tvivlar på din verklighet
Efter all förlorad identitet
Men som ett träd som blommar på en asfaltsgård
Vill jag krypa fram när det är svårt

Oh Du låt kärleken slå rot
Och växa sig stark
Fast livet kan ta emot
Hur ska vår ensamhet ta mark
När ögonen tror
Att ingenting gror
För en gångs skull låt kärleken slå rot

Se hur molnen hopas för att finna tröst
Ingen vill va ensam när det blir höst
Men ingenting kan smälta frosten på min kind
Mer än dina ord att Du är min

När Du ligger vaken och längtar efter kraft
Och den trygga famn som Du aldrig haft
Som ett hav som rullar in mot naken strand
Vill jag svalka av din heta hand

allt det här vänder sig in i mig



it could have been different,
then I wouldn't have to be somebody else.



Nåt Gammalt, Nåt Nytt, Nåt Lånat, Nåt Blått

Har jobbat HELA helgen, fredag, lördag och söndag :) Mycket trevligt vill jag säga! Har gått bra hela helgen, men vissa sura tanter och gubbar får man ju räkna med, har dom inget bättre för sig än att gå till IKEA restaurangen och klaga på nyanställda i kassan??? tydligen inte.. menmen, "det finns inga besvärliga kunder, bara kunder med besvär!" . I alla fall, i lördagskväll fick jag och Marte skjuts av mamma till affärn så vi kunde handla tacos! Sen åkte vi tillbaka till vandrarhemmet så lagade jag, Marte och Linda tacos. så kom Emelie sen också :D helt sjukt skön kväll ! Skrattade så att tårarna rann, :D helt klart skönaste kvällen på länge ! Kikade på körslaget, och herregud, Brolle måste vara den snyggaste människan på hela jordklotet (efter Johnny Depp) ! Och Emelie, han är inte från Sandviken... :b

Jag har nyss kommit hem från den sista teorilektionen! Jag och Annika satt och pluggade teori innan, och jag klarade fas A efter några försök :b  nu ska jag i alla fall plugga till provet på onsdag, likaså imorgon! Sen på onsdag har jag ju provet + match i rättvik på kvällen, och på torsdag har jag min första körlektion på körskolan, känns inte som att jag får så mycket fritid nu för tiden, plus att Linda och Marte är här från Norge så då vill vi ju vara med dom också, :) men nu ska jag sätta igång med pluggandet!


"du kan ta en miljon i dricks"

varför är himlen blå?

Imorse var jag riktigt seg! Jag kom verkligen inte upp ur sängen, fyfan vad trött jag var! Men men, jag pallrade mig iväg till skolan i alla fall :) Har väl varit helt lugnt i skolan idag.. :) Jag längtar tills vi flyttar in i den nybyggda delen på skolan , ska bli sjuuuukt skönt att få fräscha och nya lokaler :) Har varit in och smygkikat, skitsnyggt :)
Idag bestämde jag med Marte och Linda (utbytesstudenterna från Norge) att vi skulle umgås imorrn kväll och käka tacos och kika på TV på vandrarhemmet där dom bor, det är jättefint där :)

jahaaapp, träning ikväll som vanligt :) Det blir min näst sista innebandyträning IN HISTORY.. :)


imagine!

Jahapp, fan  vad det händer saker! Här i bloggen har jag ju inte alls skrivit någonting om att jag har varit i Norge för ett tag sen i tre veckor :) Men det har jag i alla fall, jag och Lina åkte dit som utbytesstudenter och hade dom bästa dagarna i våra liv! Herregud vad kul vi hade, önskar att man kunde spola tillbaka tiden ibland alltså. Älskar verkligen Norge! I alla fall så har två tjejer som vi träffade där på deras hotell & restaurangskolan kommit hit till oss nu och ska vara här i tre veckor :) Dom kom i måndags och då var jag och Lina ut och åt med dom, sen på igår åt vi med dom i restaurangen på skolan! Vi ska väl åka in till valbo och gå på bio och grejja lite med dom ! :D Så det är ju superkul att dom är här :)

Idag skulle jag egentligen ha varit ledig från skolan, för när jag var i Norge gjorde min klass praktiskt serveringsprov.. Så jag fick göra mitt prov idag när min klass var ledig, men det var väl skitsamma egentligen :) Det gick i alla fall superbra, älskar servering för den delen :) Klockan fyra kom mamma till skolan för då skulle jag ha utvecklingssamtal, och det gick som vanligt hur bra som helst :D allting flyter på som det ska!

Efter det åkte jag och mamma hem. Så när jag kom hem åkte jag och pappa till Valbo på en gång för jag skulle köpa ett par SthlmDG skor och pappa skulle in på IKEA och köpa en hylla :) Gick in i köpis en sväng så köpte jag även en ny affisch, John Lennon-Imagine, kanske världens finaste :) Såå när jag kom hem från Valbo ringde Emilia och ville att jag skulle komma till henne, men vafan, ikväll är det ju LIVERPOOL på TV ! Det kan jag inte missa, men det tyckte hon såklart att jag skulle skita i ;) men NEEEDU EMME! never!


även en bild på mina nya skor, jag har dom i svart :D


RSS 2.0