you can't fight the tears that ain't coming

åhhhh vilket härligt väder det är ute :) jag och Siri var precis ute på en promenad i solen! hur skönt som helst. Idag ska jag ha avslutning med mina pojkar -99 :D vi ska först till Jernvallen och bowla sen ska vi gå till monroes och äta tacobuffé! Det är inte helt fel det inte! Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess.. men imorgon ska i alla fall jag och Emilia åka till Valbo och shoppa lite :) får se vad man hittar dåå (:

Igår satt jag och Annika på körskolan tills att våran lektion skulle börja, och efter tre försök klarar Annika första steget, fyfan vad glad hon blev, grattis Annika :p haha! Efter teorilektionen kom mamma och hämtade mig och skjutsade mig till Jernvallen för vi skulle spela match mot Alba.. jag fick sitta första perioden, men sen fick jag spela andra och sista, det gick bra men vi vann inte, menmen :)


Bjuder även på lite fina vårbilder på min älskling Siri :)


            

gefle

Idag har jag varit i Gävle och shoppat alldeles för mig själv. hur skönt som helst :) var till tandläkarn klockan 10:00 imorse så det var därför jag var i Gävle från början.. Idag är det ju som sagt den 25 mars och idag har jag fått min första lön från ikea :D måste säga att det känns skönt med extra mycket pengar varje månad! Var på shoppinghumör men det blev inte så jättemycket, köpte en jeansklänning, en sjal och en skjortklänning :) supersnyggt allting :D var meningen att sara och annika skulle följa med till Gävle först men aporna på Freddes är tydligen sega med att skicka ut sina löner, så jag fick vara själv , men det var faktiskt skönt att gå själv :)

När jag kom hem klockan tre hade jag inte ätit sen sju så då lagade jag iordning lite spagetti och köttbullar :) såklart kommer pappa hem och gör våfflor, men det gick i det också :D sååå ikväll blir det sen träning klockan NIO! men det är ju lov så man kan ju sova länge imorrn :)

dagens låt - Meatloaf - Is nothing sacred

påsk och 10 minusgrader

jaha, här har man köpt vårjacka och hängt undan vinterjackan, och så blir det kallare än det någonsin varit på hela vintern? nej, ge mig sommar nu!! längtar efter sommaren sjukt mycket!

jag har jobbat hela helgen, det har varit ganska lugnt och skönt faktiskt :) har väl inte så mycket att säga om helgen egentligen, var med emme, sara, malin och sandra i lördagskväll, satt på donken och pratade och hade trevligt :) fick skjuts hem av Chrille som nyss fått sitt körkort :) det gick bra fastän det låg elva miljoner saker i baksätet.. :b

idag har jag, mamma och pappa varit i valbo en sväng, hittade en massa fina kläder, men jag har inga pengar nästan, så jag får vänta tills imorrn när jag får lön :) plus att imorrn ska jag in till gävle till tandläkarn, så då tänkte jag gå och shoppa lite efteråt :D Vi gick även till ikea och åt, pratade lite med pernilla som även jobbade idag, idag var det riktigt mycket folk så dom hade nog mycket att göra. Som tur var hade jag i alla fall råd med ett par nya strumpbyxor (: fick även ett par mjukisbyxor av mor (: 

imorrn ska jag upp tidigt så det blir nog en lugn kväll också :)

hundcafé och brynäsvinst

igår var jag och Denise till hundcaféet i stan :) vi åkte buss till stan, och Siri och Zigge var ovanligt lugna.. gick sista biten, vi tycker även synd om dom hundar som bor i stan och bara rastas ute på stan, det finns ju inget gräs eller nånting?? menmen, vi gick in på arken och det var bara jag och Denise som satt på caféet.. vi köpte en varsin hundkaka till Siri och Zigge, kan lova att dom tyckte att det var gott! :) Dom fick sitta på stora kuddar som låg i fönstret så dom kunde även sitta och titta ut, vilket dom tyckte om :) så satt vi där och pratade om allt möjligt som har hänt, och Siri och Zigge var förvånandsvärt lugna.. det var skönt det :) när vi var klara gick vi och kikade i affärn och köpte med oss lite hundgodis hem :) vi gick en promenad hem och båda två hade spring i benen när dom hade suttit still inne ett tag. hur trevlig dag som helst :D finns lite bilder från gårdagens besök på caféet nedanför :)

när jag kom hem kollade jag på brynäs - västerås i kvalserien, Brynäs vann och det var sjukt skönt :):) gick och la mig tidigt för jag var så jävla trött, ändå sov jag bara till tio imorse :b så, idag har jag och siri varit ensamma hemma hela dagen, så vi har varit ute på en långpromenad sen gjorde jag teoriläxan :) och ikväll är det sista matchen för säsongen, vi ligger redan sist med minst poäng så den här matchen spelar ingen roll egentligen.. :)

skönt med lov, får se vad som händer :D

       



heart of stone, kanske världens bästa låt!

CHER|heart of stone..

Beneath the white fire of the moon
Loves wings are broken all too soon
We never learn
Hurt together, hurt alone
Dont you sometimes wish your heart was a heart of stone
We turn the wheel and break the chain put steel to steel and laugh at pain
Were dreamers in castles made of sand the road to edens overgrown
Dont you sometimes wish your heart was made of stone

Look at the headlines
Big crowd at the crazy house
Long queue for the jokers shoes
Ten rounds in the ring with love
Do you lose and win or win and lose

Sweet rain like mercy in the night
(lay me down, wash away the sorrow) caress my soul and set it right
(lay me down, show me your tomorrow) summer tears, winter and the moments flown
Dont you sometimes wish your heart was made of stone
Mercy, mercy wish your heart was a heart of stone

Get the picture
No room for the innocent
Peak season in lonely town
Knocked out of the ring by love
Are you down and up or up and down

I ask the river for a sign
(in a dream we go on together)
How long is love supposed to shine
(in a dream diamonds are forever)
But you and i, hurt together, hurt alone dont you sometimes wish your heart was a heart
Of stone

Mercy, mercy wish your heart was a heart of stone
(with a heart of stone, youll be well protected)
Dont you sometimes wish your heart was made of stone
(with a heart of stone, youll be well connected)

RSS 2.0