all my love - L.Z

jahaaa, skönt med höstlov nu :) men det känns som att vi inte gör nåt i skolan ändå, hur slappt som helst.. :) sitter här och lyssnar på zeppelin...bästa som finns! d'yer maker just nu , otroligt bra! Mamma är nere och lagar mat, tror de blir stuvade makaroner och köttbullar, och det är också det bästa som finns :) Sen ska vi ner på stan en sväng och kika lite, får se vad som händer ikväll :) Justja, igår kollade jag och pappa på Mirrors, fyfan säger jag bara... jag vet ju nån som inte kunde sova i alla fall :P usch säger jag bara. Jag brukar kunna somna även fast jag sett en skräckis, förutom The Grudge 2, men ja, den var riktigt bra :) Så det var väl värt att inte sova antar jag :) jobbar i helgen även, lite segt men... :) måste ju göra det ibland också :)
annars taggar jag Fankrike! :) och Tällberg såklart:)

nu:MAT!

skön helg... !

Har haft en underbart kul helg! Iförsej har hela veckan varit roligt.. Har vart i valbo med lias och handlat, var även in med anna, ida och emil en sväng i fredags!:) letar efter ett par vita converse, men det finns inga? Inte i min storlek i alla fall.. men men, det kommer väl sen kanske. Fredagen spenderare jag med lias, var hos henne först , färgade håret på henne och grejade lite, sen tänkte vi åka och käka på donken, men vi kom typ fem i tolv, så det kändes lite onödigt att gå in då.. Så vi åkte till statoil och köpte lite godis, dock hårt och gammalt, men vi tuggade i oss lite i alla fall, haha, hade en trevlig färd hem, dunkade på dom fan i bilen, tutade lite för mycket åt ingenting, lias höll på att dö av skratt, även jag men... :P haha! Var väl hemma klockan två ungefär.. Slocknade på dirr! Vaknade vid tolv och gjorde mig iordning för tårtkalas hos lias för hon fyllde 18 i lördags !! :D Käkade tårta till klockan fyra, då kom Johanna, fikade lite mer.. Sen beställde vi kinamat och gjorde oss iordning för kvällen ! :) Korkade upp hemma hos lias men det blev lite stressigt så vi åkte till kungsårn (?) på förfest, var där kanske en halvtimme, sen åkte vi till emelie på stan, så var vi väl där i fem minuter, gick sedan en lång färd till steel town, hittade även en rolig studsmatta där vi stannade ett tag, haha, kanske hur kul som helst :P Köpte en födelsedagsdrink åt lias, sen blev hon bjuden på det enda och det andra :P haha, sen gick vi till Lobby vid halv tolv / tolv nån gång.. Hade lovat att betala oskars inträde... men det hade jag glömt bort, så jag slängde upp massa enkronor från plånboken, försökte få in oskar med för lite pengar, tog fram fler enkronor och började räkna, då skickade han som stod i kassan in oss, han orkade väl inte med mina småkronor helt enkelt :P hahaha! Dansade seriöst hela tiden ! även när musiken började dö ut stod jag och lias kvar på dansgolvet, det var riktigt roligt faktiskt :P blev lite kaos när alla skulle ut från krogen, folk började slåss, vakterna skickade ut alla utan jackor /det var lite kallt i kjol och linne), men men, helt sjukt skön kväll! GRATTIS igen lias :) Var lite sliten på söndagen, men vi åkte ändå in till valbo och gick i affären, och fikade även lite på ikea :) Så idag var jag och lias in till gävle och gick där hela dagen, hittade en tröja och en mössa :) sååå nu ska jag iväg till Sagostigen igen.. ska åka och sola, sen käka resterna av födelsedagstårtan ? ;)

höst och morrison = underbart

sitter här vid köksbordet, har precis varit ut en sväng med Siri min älskling i det fina höstvädret! Älskar när löven byter färg, när det är blå himmel och solen skiner! Jag och pappa lyssnar på morrison och pappa håller på och lagar våfflor, kan det blir bättre? :)

siri ute på promenad idag
  

RSS 2.0