rainy days revisited

mhmmmm. Denna helg är en helg jag typ aldrig har firat. Kanske när jag var liten då. Men inte på senare år, och så får det förbli.

Inventering idag, 06.00, Ica Storvik. Det var det roligaste på länge (Y)


MMMMMMMMMMMMMMM! Rolig frestelse...


Vi hittade Ida i kylen... jättekonsigt.


hejejejdå... Glad halloween, eller nåt!



Sunshine!

Finfint väder ute! 2.5 grader dock men nu blir det promenad. Och se på klockan! 09.47, och jag är pigg som tusan!
Igår kollade jag ju på debattprogrammet på ettan. Och jag skrev fel igår "Kissie" medverkade inte alls. Det var Rosing och Paulina (Tror att hon heter så), som också är bloggare. Haha, det var så kul att se. Först debatterade dom om mordet på Therese i Stockholm, hennes farbror var med, domare och advokater. Alla fick säga sitt. Och det var ett känsligt ämne vill jag lova. Och när halva tiden gått bryter dom och hoppar över rill Rosing och dom andra, och pratar om plastikoperationer. Kändes lite konstigt att dom lämnade det första ämnet. Men så är det i alla fall. Och ja snyggt är det ju inte, eller vad tycker ni?

ärdetsammapeerson!?!?!?









cus' my love is gone

Heeeeej å hå! Vilken dag. Men jag har haft humöret på topp! Under 5 tim och 30 min hann jag åka till Sandviken från Storvik, åka till Valbo med L och vara där ett tag (Det föll ner pengar från himlen, IGEN! Jättekonstigt...), åka hem och gå ut och gå (1 tim), hem och packa och byta om, laga mat (lax och bulgur), sticka till träningen! Det tyckte jag var ganska effektivt. Och träningsvärk kommer jag att ha imorgon vill jag lova. Vi körde mycket fys och några övningar sista tiden. Mjölksyran satt i när vi spelade match också, så benen var riktigt sega och magmusklerna sa ifrån. Men nu mår jag skitbra! När man känner att man verkligen fått ut nåt av träningen (Y).

Kvällen tänker jag spendera framför tv:n i mitt rum! Kors i taket skulle jag vilja säga! Händer inte alltför ofta. Kanske för att det bara är skit på tv:n? Ja, jag tror det faktiskt. Men ibland när jag hinner brukar jag kolla på ettan då det är debattprogram. Det är kul, tycker jag. Om det är något roligt ämne! Och idag kanske det inte det roligaste ämnet enligt mig. Men det är i alla fall Linda Rosing och "Kissie" som ska medverka och ämnet är (såklart, vad annars?!?!) plastikoperationer! Kan vara intressant. Tycker att det är lite intressant att lyssna på dom faktiskt. Lite blåsta, på ett roligt sätt.

Ajaaaaa, kikade faktiskt på Rosabandet-galan nyss också. Det var en pappa som förlorat sin dotter i bröstcancer, och nära att förlora den andra också i bröstcancer som ställde upp på att vara med i ett repotage och visa det på galan. Det var jobbigt att kolla på. Sen sjöng Måns Zelmerlöw en låt precis efter att dom visat det inslaget med pappan.. Jättefin. Inte min musiksmak alls men det var så fint, den passade in. 


borderline

Man kan säga att jag har en komplett samling av Amanda Jenssen-skivor. Det har en fin klang. Dock har hon bara gjort två skivor. Men i alla fall. Komplett. Lyssna lyssna lyssna!


darlingdarlingdarling

 It hurts so bad!








tell me darling, ain't that love?

Sa ju tidigare att jag skulle lägga ut låten som spelades på bröllopet i Turkiet. Det var så jäkla mäktigt med den här låten alltså. Vi var inne på hotellrummet och jag går ut på balkongen och sätter mig. Försöker se så mycket som möjligt av bröllopet som precis börjat. Jag kan inte säga om låten spelades när brudparet gick in eller om det var när gästerna också var i rörelse. Men tänk er ett stort hotellområde, en JÄTTESTOR gräsmatta där dom dukat upp bord (ca 6-8 pers vid varje) för 1200 personer. Och turkisk dukning är mycket vacker. Stora rosetter på stolsryggarna och stora ljuslyktor på borden. Åh det var så fint. Så spelar dom den här låten, riktigt riktigt högt alltså! Tänk er, inga väggar som dämpar ljudet, utan ett helt öppet hotellområde. Det var som att ljudet bara fanns i luften, spelades inte från någon teknisk pryl, utan den bara var där, helt naturligt. Och stjärorna lyste likaså månen. Det var så vackert alltså. Och där satt vi, hade precis duschat och satt på balkongen i ett främmande land, och hade inte alls mycket i huvudet att tänka på, satt och pratade om allt och ingenting. Och 50 meter från balkongen där vi sitter, pågår ett bröllop som antagligen var planerat i flera månader. Två människors största dag i livet, och där satt vi. Det går inte riktigt att förklara men.. Imagine!



happyland - A.J

Nu har jag skaffat Spotify. Eller rättare sagt Lias har fixat det åt mig. Vet inte varför jag inte skaffat det tidigare, men nu har jag det i alla fall. Jag sitter och lyssnar igenom Amanda Jenssens nya album, som släpps imorgon! Riktigt bra, och värt att lyssna på. Om man gillar henne. Det gör jag. Hon är cool! Som tusan. Det är ju Happyland som det har skrivits mest om och som antagligen kommer bli den största hiten, till en början i alla fall. Men jag hittade en annan favorit på en gång. Har dock inte lyssnat igenom albumet jättenoga, men den föll mig i smaken redan dom första tonerna. "The Rebounder" heter den. Lyssna vetja! Och ja! Hon är så jävla cool.

 

Tänkte tipsa om en film också. Eller tipsa kan jag ju inte göra, jag har ju inte sett den. Men jag ska se den. Och den heter "Paranormal Activity". Jag orkar inte skriva om den, så jag länkar istället. http://www.paranormalactivity-movie.com/trailer.html

Och en film till som jag egentligen kanske inte vill se, men måste se. Nummer sex i Saw-serien! Eller serie är det väl inte heller. Men skitsamma, ni förstår. Jag personligen tycker att första Saw var bäst. Jag och pappa satt och gapade i slutet när Jigsaw säger "Game Over" och stänger dörrarna till det lilla rummet där han håller sina offer! Tvåan var också helt okej. Men sen börjar det spåra ur. Men man måste ändå se skiten, bara för att se vad som händer. Men här är ett litet smakprov i alla fall.



Väldigt blandade inlägg jag lägger upp nu för tiden tycker jag. Men så måste det bli. Från och med nu.
Nu blire springaspringaspringa och lira boll! Floorball.

Ha en trevlig kväll my loved ones.

Förresten. Kom på att i Turkiet var det ju bröllop på vårat hotell en dag, så jag ska lägga upp den låten dom spelade när alla kom in, så fruktansvärt mäktigt var det :) Riktigt fint! Men det får bli ikväll! Ciaoaoaooa

the ring of fire

Det knakar obehagligt i min rygg. Det gör ont.

Hon som ger mig råd här i livet, om allt och ingenting. Jag bjuder på en bild av henne.
Se och njut..!

 

Malin säger:
-Det blir inga julklappar för mig iår... att köpa!
-Om jag inte får ett jobb IDAG!
Anna säger:
-du får göra egna av tidningspapper annars :)
Malin säger:
-Vilken jävla bra idé

kalkonresan

     




(Samtalet finns på film under (o)nyktra förhållanden)
Malin - Sandra, vart är vi?
Sandra - I Turkey!
Malin - Turkey?! Men det är ju en jävla kalkon!

Ett annat samtal om hur dålig frukostbuffén var slutade i en grov felsägning av självaste Angelica. Salladsbordet var enormt och vi diskuterade att dom borde skippa salladen och lägga till något annat istället. En sak som bör tilläggas är att under hela resan så hade alla tre svårt att prata ordentligt. I varje mening sa vi nåt ord helt fel. Men Angelica tar priset här. Och en till sak som bör tilläggas är ju att det såklart var roligare i verkligheten.

Malin, Sandra och Angelica diskuterar salladsbordet...

Angelica
- Ja, för vem fan dricker sallad till lunch?

Angelica kollar på oss med en frågande blick och undrar om vi hörde vad hon just sa och säger till sig själv "Eller... va?!"

Alla tre bryter ut i asgarv.. Hela meningen blev liksom fel, dricker och lunch istället för äter och frukost. Stabilt! Nåväl, det var kul då det hände. Och med tanke på att det var sista dagen på frukosten så blev det liksom pricken över i för hela resans felsägningar.


 


sweet child

Haha jag dör! Robert "Hans Majestät Homofoben" Gustavsson! Jag och pappa kollade på Robert Gustavssons nya film i förrgår "De' ä kanon" heter den. Bland annat Herman Hans Majestät Homofoben är med, vilken jag aldrig har sett tidigare. Och den faller perfekt för min humor. Hoppas ni också tycker det är kul! Lägger upp den som antagligen är sjukast, och roligast... hahaha!


Play me the melodies I want to know, So I can teach my children, oh..







Kanske hur kul som helst! Jag säger bara, Robert Gustavsson! Vilken stjärna :D




congratulations my dear!

Idag fyller min vän Caroline år! 19 närmare bestämt! Grattis grattis grattis till dig! :)

Såhär såg det ut för ett år sen då hon fyllde 18 :)


  



En låt vi lyssnade sönder när hon fyllde förra året!


I'm a little sick, unsure, unsound and unstable.


Great guitarsolo... Brian Robertson!



crazy diamond

Det hände inte mycket mer idag än min promenad och lite städning. Jag ville åka till Valbo men päronen var inte lika sugna på det. Men egentligen, vad har jag där att göra utan pengar? Så jag och pappa åkte ner till stan istället, bytte in lite skivor på Antikvariatet. Så handlar man när man inte har några pengar.. Letade efter en LP med ett snyggt omslag, eftersom jag gav bort min LP med John Lennon. Det har liksom varit tomt på hyllan. Så nu tänkte jag köpa en ny för en gångs skull. Hittade inga alls först. Men sen hittade jag en som antagligen är ett av det snyggaste omslaget någonsin.. The Wall..



Ha en bra kväll önskar mallalalalala.

no more tears

10 timmars sömn! Det gillar vi. Måste få sova ut ibland. Blir så grinig annars. Ringde till mamma nyss och frågade om hon och pappa hade glömt bort mig, då dom inte hört av sig på mer än 24 timmar, "Ja" svarade hon. Jaha, vad kul sa jag. "Men Malin du var ju bara borta igår" JA?!?! Och? Det är fortfarande lång tid. Men skitsamma. Nu lyssnar jag på musik och mår bra. Ska ut och gå nu, sen kanske en tripp ner på stan.
Vad händer i helgen då?!






MMMM!!!

she's a killer queen


Killer Queen, Gävle Konserthus, 22 Oktober 2009, 19.30 !

   


Det var så bra! Jag och Viktor såg tributebandet Killer Queen tidigare ikväll, och ja, det var skitbra! Bilderna är dock inte i någon vidare kvalité, men nånting i alla fall. Egentligen så är jag för trött för att skriva nu också, plus att magen värker som om den ska sprängas vilken sekund som helst. Och min rygg knakar som ett fallfärdigt hus.. hur mycket det nu knakar, skitsamma, det gör ont i alla fall, tänk om jag ändå inte hade hoppat upp på det där jäklarns staketet och ramlat handlöst på ryggen, tänk vad skönt allt hade varit just nu, men skitsamma. Jag kände att jag ville lägga upp det här på en gång.

Det var i alla fall riktigt riktigt bra! Det lät ju faktiskt som Queen. Inte exakt lika såklart, men väldigt likt var det! Och sångaren såg ut som Mercury, med överbett och allt! Och en jäkla röst alltså. Bassisten, gitarristen och trummisen körde alla varsitt solo och det var också riktigt bra. Tyckte om trummsolot, jag gillar nog allt som har med trummor jag göra. Men gitarristen vad inte så dålig han heller.. och inte bassisten heller.. Alla var helt enkelt bra. Men det är nånting med trummor alltså. Dom höll på i lite mer är 1.5 timme men det kändes som 15 min. Jag tyckte det gick skitfort, kanske för att det var så bra.

Igår då, jag, Anna, Ida, Lina, Viktor, Simon, Johan och några fler umgicks på Lillpuben ((Y)). Det blir väl vad man gör det till antar jag, haha! Men trevligt hade vi, kul att träffa Lina också, henne ser man inte ofta nuför tiden. Sen blev det donkenbesök. Ingen mat för min del där, men Anna och Ida åt, så satt vi där och snackade lite. Sen Bigbay och mys.

Har just nu 25% kvar på batteriet och det betyder typ 10 min. Och det är väl ungefär så länge jag kan hålla ögonen öppna känns det som. Så, nu säger jag god natt.


Och du kommer säkert hitta nån bättre sen,
men månen är död, när jag tänker på det,
och himlen är jord av sten, himlen är jord av sten.
Så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över nej,
men jag går inte isär när jag går med dig.



I got news for you, I spoke to God this morning and he don't like you, you telling all the people the original sin. He says, he knows you better than you'll ever know him.

Inte sån pjåkig dag ändå! Hade inga pengar till bussen imorse kom jag på igårkväll. Typiskt mig att planera så bra. Så jag planerade en färd till prix typ 08.00 imorse. Men icke! Min mor, som jag älskar, hade lagt en hundring på bordet nere! Och plötsligt mådde jag väldigt bra och stressen la sig lite. Och nej, det kostade inte 21 kr till Gävle, det kostade 30! Men vad gjorde det mig när jag hade hundra spänn. Inte ett skit faktiskt. Kom in tidigt till Gävle så jag hann gå till Forex och växla lite turkpengar innan också. Som jag hade glömt bort! Glad blev jag när jag hittade dom! Sen var jag hos tandläkaren en kvart tidigare i tron om att dom kanske hade lite att göra så att jag fick komma tidigare. Men nej, då är det nån idiot som har kommit sent, så ALLA som hade tid fick vänta.. Så jag satt där i över en halvtimme och läste KP! Tummen upp för det.

Sen hittade jag inte busshålsplatsen där bussen till Valbo går förbi och jag orkade inte gå till Sjukhuset för att hoppa på där, så jag tog bussen tillbaka till Sandviken så fick Angie hämta mig där för att sedan åka till Valbo och bryta mitt köpstopp. Men jag har faktiskt varit duktig, i två veckor har jag inte köpt nånting! Typ.. Så nu gjorde jag av med pengar jag absolut inte har. Men jag mår bättre, faktiskt. Sjukt, egentligen. Vi åt på IKEA och drack kaffe. Mmm. Jävligt gott faktiskt. Sen åkte vi till Gefleeee och hämtade Madde på praktiken. Drack lite mer kaffe och pratade med Anna, sen hem till viken igen. Så nu har jag fått min dos av Angelica. Nu kan jag vänta två veckor igen... NOT!

Ut å gå nu! HEJ.

09.00 imorse... har inte gått upp så tidigt på läääänge..



Repeatlåten just nu!

Oh, but it's a habbit worth forming, if it means to justify the end.

Hur skön träning som helst idag! Jäklarns alltså. Tempo hela tiden, men det blev liksom inte sådär jobbigt som det kan bli ibland. När man bara vill lägga sig ner och dö. Nej, en riktigt skön träning helt enkelt. Dock hade vi svårt att fatta två övningar, haha, det måste sett kul ut, kaos, rent kaos! Alla sprang åt olika håll och skrek och härjade, men till slut så blev det bra. Riktigt bra. Inget spel blev det idag heller, tråkigt, men så är det ibland. Och en sak som är säker är att jag och Lias ska INTE passa med varann, det går inte, totalt värdelöst alltså. Vi får väl till någon bra ibland, men allvarligt, nej, vi passar som treåringar till varann.. Undra varför?

Världens dimma när jag åkte hem. Det var lite dimma när jag åkte dit också, men inte alls lika mycket som när jag åkte hem. Fydå. Det var helt tjockt och man såg bara några meter fram. Och halt var det också. Låg i 80 typ hela vägen hem. När jag kom hem kollade pappa på Liverpool - Lyon. Det stod 1-0 och det hade gått lite mer än 50 minuter, jag orkade inte kolla så jag gick upp till mitt rum i tron om att dom vann. Men icke, 1-2 till Lyon! Fick jag höra senare. Har dock inget bevis på det. Men, jag tror han! Jäkla Liverpool förresten! Kom igen nurå.

Och imon ska jag till min älskade tandläkare. Börjar bli lite småless på att åka dit nu. Jag måste gå upp typ 07.00 för att först ta ut pengar till den jäkla bussen, sen åka vid 09.00 hemifrån för att vara där 10.30, sen tar det MAX 5 minuter, inte ens det, för dom att göra det dom ska, sen får man gå. Känns så onödigt. Kan dom inte ha sådana där rutinsaker i Sandviken? Nej, det vore väl för bra för att vara sant. Plåga oss ungdomar och ruinera oss på pengar bara, gör det.

Nu är det bittert på Fredriksgatan! Åhh..jobbiga.

Slå ihop datorn och sova är det som står näst på listan. Tack o hej. Sov gott, alla som inte hemsöks av Ganush.

Tur att du gjorde musik Phil! Tack för det.


Christine Brown has a good job, a great boyfriend, and a bright future. But in three days, she's going to hell.

kolla på den här vetja! (Y)










Mrs. Ganush gör att jag inte kan sova ensam...!


Annars ser hon ju inge farlig ut alls ju.
.

Another dimension, a river of life. I'm twisting, I'm turning, my soul is in flight.

Good Morning sunshine! Eller nåt. Sunshine är det ute i alla fall och jag vill inte kasta bort denna dag framför datorn, men det skulle vara väldigt skönt. Jag ska väl pallra mig ut och gå. Och igår när jag vaknade så var det snö ute! Det är helt galet, 19:de oktober och det kom snö. Men jag gillar snö, så det är helt okej. Det får gärna komma en meter snö! Mys med snö ju :)

 


You took me in and you drove me out, Yeah, you had me hypnotized. Lost and found and turned around, By the fire in your eyes.

Just nu mår jag väldigt bra. Ligger en varm säng med datorn och skriver med trevliga människor. Har ypperligt bra musik i öronen och fullkomligt njuter utav situationen. Mmm! Senaste dygnet har varit väldigt trevligt, väldigt mysigt. Utöver det vanliga. 10 poäng. Oja, igen igen! Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Men så brukar jag ju säga, sen blir det hundra meter långt i alla fall. Fick förresten smaka på den omtalade (?) befogenhetspastan. Tillochmed så fick jag vara med att laga, det är stort. Och riktigt gott var det. Men har man grädde i maten så blir det automatiskt gott, typ. Och nu blir jag ju hungrig när jag pratar om mat. Jag tror jag äter lite för dåligt. En gång har jag ätit idag, pasta, som sagt. Och två hårdmackor imorse, med keso. Tänk om man fick äta en chokladboll som styr blodsockret nord? Tänk om tänk om. Men inte gråter jag..

Promenad blev det idag också. Men var seg i benen, mjölksyra typ. Jättekonstigt. Men en rolig sak som alltid händer när jag är ute och går efter att solen gått ner är att jag skräms av min egen skugga. Det är skitjobbigt. Det kommer liksom en extra skugga precis efter den första gått förbi, och jag blir lika rädd varenda jäkla gång alltså. Riktigt sådär att hjärtat hoppar till. Och idag tog jag en jäklarns omväg för inga lampor fungerar vid Vallhovskolan så där vågade jag inte gå. Jag och pappa kollade nämligen på Drag me to hell igår. Och det var ett misstag. Ett grovt sådant. FY! Om du vill bli skrämd så att du inte kan sova om nätterna är det den filmen du ska se! Usch och fy. Nu skrämmer jag upp mig själv också (Y)!

Om jag hade ork hade jag skrivit ner en för rolig konversation mellan mig och min retard friend called Angie. Den handlade i alla fall om en speciell julklapp. Kanske tar mig tid och skriver ner den imon. Kan ju vara någon som är intresserad av vad vi pratar om.. eller?

MMMMMMuuuuusik...vad gjorde jag utan den?



Sometimes, it's hard to hold on, so hard to hold on to my dreams.
It isn't always what it seems when you're face to face with me.
Like a dagger you stick me in the heart and taste the blood from my blade.
And when we sleep would you shelter me in your warm and darkened grave?


Ruben has left the building.

Om man vill sitta på nålar i 24 timmar, ja, då ska man ta hem Ruben till sig. Han sitter inte still en sekund, förutom den lilla timmen han sover på kvällen.. Han är överallt. På hyllor, skåp, fönsterbrädor och överallt dit man kan klättra. Han började med att ha ner en blomkruka i mitt rum. Finns bilder på det där nere också. Men det var det som gick sönder, inget mer, som tur var. Vi kollade på film på kvällen, och under den första filmen sov han. Då kollade vi på The taking of Pelham 123, med Denzel Washington och John Travolta som spelade mot varann. Riktigt bra actionfilm. Fruktansvärt spännande. Verkligen en rekomendation! Iallafall så sov Ruben i mitt knä under en filt då. Sedan bytte han och la sig på rygg i pappas knä, finns även bild på det. Sedan när den filmen var slut drog vi på efterlängtade Harry Potter och Halvblodsprinsen. Och Harry Potter-fan som jag är, vilken besvikelse! Visst att böckerna oftast är bättre, men här tycker jag dom misslyckades totalt med filmen. Men det spelade inte sån stor roll, för Ruben went crazyyyy när vi tog på filmen. Han var som sagt överallt! Upp bland blommorna och försöka riva ner dom, sedan upp på skåpet och bita i sladdarna, och sitta på pappas förstärkare och högtalare (snacka om någon som blev nervös och lite smått förbannad på katten). Ja, det var verkligen ett riktigt jobb att ha honom här alltså. Till slut blev det sent och dags att sova. Så Ruben lägger sig i min säng vääldigt snällt, jag släcker lampan och då springer han ner för trappen och stannar där ett tag. Jag lyssnade ett tag och efter en liten stund känner jag att han hoppar upp i sängen och lägger sig vid mina ben, jag tänder lampan och ser att han hämtat sin lilla boll han brukar leka med. Så klockan 23.56 vill Ruben leka. NO WAY sa jag. Till slut somnade han i mamma och pappas säng.

Klockan 07.03 väcks jag av två tassar som trampar mig i ansiktet. Då var det bara att klä på sig och gå ner och ge han mat. Han åt två tuggor sen kom han och la sig bredvid mig i sängen och vilade ett tag. Sen när mamma och pappa klev upp blev det en jäkla fart igen. Och han har samma förmåga att få mig att vilja gå upp som Siri hade (kanske inte riktigt lika stark ÄN men iallafall) så jag klev upp och lekte med han hela dagen.. Tog dock en paus vid 13-tiden och gick ut och gick. När jag kom tillbaka hade bror och Jennie kommit tillbaka för att hämta Ruben. Men han var inte särskilt taggad på att åka hem, så han somnade i pappas famn så dom blev tvungna att stanna på fika. Men till slut begav dom sig hem. Så nu är det tomt här i huset igen. Tråkigt, tycker jag, men inte mamma och pappa som nu kan ställa tillbaka saker på hyllorna och sådant. Och jag damsög mitt rum som var fullt med jord.

inthepoooophouse!
 

ajajajjajabajajajajaa sa pappa när R upptäckte förstärkaren..
  

 

He knows music do you seeee! 
   

Ovan är bilder tagna med mobilen och här är lite bilder med digitalkameran som det är något fel på, bilderna blir liksom lite suddiga på något sätt, men här är några av dom bästa jag fick..

   


Ser fram emot kvällen, mysmysmys! Men nu ska jag dränka mig med lite Ozzyyyy!

Goodbyeadiosfareweelll!


like black holes in the sky

Yeyeyeyeye vinst idag. 3-5 ! Så jävla skönt. Trots utvisningar och frustrerande/galna Falu-spelare så höll vi i in i det sista. Just nu sitter jag hemma och funderar över vart mina päron har tagit vägen. Dom kanske har lämnat mig, för alltid. Nej, det skulle vara allt för hemskt. Men eftersom jag har köpstopp skulle det ultimata vara att dom är någonstans och shoppar och sedan kommer hem med nya plagg till mig vilket är en väldigt dålig teori, kanske om jorden typ gick under först. Sen så, kanske. Jag börjar i alla fall bli hungrig, så nu får dom komma hem och laga mat! yeyessssthankyou.

Justjiiiiiaa.. Igår. Sov hos Anna. Ida var också med, och Amanda, ett tag. Vi körde Lips (?). Typ som Singstar. Jag vann över Ida, STORT! Blev grovt mobbad av dom tre Elitspelarna för att jag inte kunde reglerna och inte visste när man skulle sjunga osv... Men jag är en stolt okunnig tv-spelsmänniska, faktiskt! Sedan kollade vi på The Notebook eller vad den nu heter, Dagboken på svenska iallafall. Och så som Anna har tjatat om att jag ska se den alltså. Och hon har berättat lite om den och jag har tyckt att den verkar bra. Så drar den igång.. "MEEEEEEEEN! Den här har jag ju sett" sa jag.. Så var det med det, men den är bra, så vi kollade på den iallafall. Lite sorglig. Hemskt öde liksom. Stackars Noah. Och jag gosade med Sussi såklart. Blev dock inga bilder denna gång. Inte på Sussi iallafall. Men på Ida och Annas chips och dipp, och min fruktansvärt mycket fräschare och godare fruktsallad. MMMMM! Trodde aldrig jag skulle få i mig allt. Men jorå, två apelsiner, två äpplen, en banan, ett päron och några vindruvor. Ohh ja. Gott var det. Upp tidigt imorse.. Trött som ett as. Men jag vill poängtera att jag gick upp FÖRE Anna. Vilket är något av ett mirakel. Det har nog aldrig hänt. Hon brukar bokstavligen få dra mig upp ur sängen, och fortfarande sover jag, typ. Men skitsammaaa. Nu måste jag leta föda! ciaiaiaiaioo my loved ones.

Snart blir det mys med baby Ruben!<3


Thought I'd made something that could be mine forever. Found out the hard way one can't possess another.

Jag tror bestämt att jag ätit omelett varenda dag den här veckan. Nog för att det är gott. Men man kanske inte ska äta tre ägg om dagen. Eller jag vet inte, faktiskt. Skitsamma. Tidig träning idag. Vilket resulterade i att det kändes som att dagen gick väldigt fort. Och det har jag inget emot, verkligen inte. Träningen gick väldigt bra faktiskt. Eller, i alla fall om man jämför med tisdagens träning. Den gick käpprätt åt helveteeee! Kunde inte lägga en pass ens en gång! Men så är det, ibland.

Den där vuxenpoängen jag inte kom på igår. Jag kom på den nu. Fast det är liksom inte en poäng egentligen. Det är bara en patetisk sak som tyder på att mitt nuvarande liv inte är mycket till liv. Hårddraget. Jag har börjat läsa tidningen. GROVT! Alltså, annars läser jag alla rubriker, och verkar det intressant läser jag förtexten som är tjock. Och om det är riktigt intressant (vilket det väldigt väldigt sällan är) så ögnar jag igenom resterande text. Men nu kan jag sitta och läsa om Britta som klipper bandet till det nya äldreboendet och Göran som blev av med sin hund för vargen tog han. Jag läser typ allt! Och sist men inte minst så följer jag "debatterna" på insändarsidorna. En väldigt het diskussion just nu är just om vargen som dödade hunden. Och jag blir så arg. Nog för att jag är djurvän, men vilka idioter det finns alltså! Om man är jägare, hur man nu kan vara det, och har sin hund lös i en skog där man vet att det finns varg, så får man väl skylla sig själv om hunden blir tagen. Det är väl självklart att vargen vinner över en vanlig jägarhund! Och jag tycker fruktansvärt synd om den stackars hunden som inte alls har valt att bli en jakthund. Det jag inte förstår är hur man kan skylla på VARGEN!!?? Den var ju här först. Lika som att man skyller på älgen som springer ut mitt på motorvägen och skapar en olycka. Men hallå, älgen var här först, och det är vi idiotiska människor som har byggt en dum jävla väg mitt genom hans hem! Och så har vi mage att skylla på älgen?! Jag förstår inte. Och så finns det dumma puckon som skriver insändare där dom säger "Äh, jag är så trött på den här vargdebatten nu alltså, kan vi inte bara 'Skjuta ner' alla vargar så blir det tyst på er alla" Alltså, hur dum får man vara? Orkar inte ens tänka vilken dum idiot det kan ha varit som skrev något så puckat. Usch. Men i alla fall.. Jag följer skiten i tidningen varje dag!


För någon timme sen... talking with the mysterious v.


When I was a child I caught a fleeting glimpse, Out of the corner of my eye. I turned to look but it was gone. I cannot put my finger on it now.

Det är någonting med hösten alltså. Som får mig att må bra. Speciellt dagar som denna. Solen lyser och himlen är blå, men kylan ligger på. Allt som är varmt annars blir liksom hett och mysigt. Tillexempel en kopp kaffe. På sommaren känns den nästan ljummen och man dricker hellre något kallt. Men på hösten så blir den där kaffekoppen jättevarm och mysig. Man vill bara sitta ute och känna hur den värmer upp hela kroppen när man dricker. Eller ta tillexempel ett hem. På sommaren kan det ibland vara skönare att vara ute för man vet hur fruktansvärt varmt det är inne. Men nu, när det är kallt ute, så ser lamporna i fönstret ut som små värmekällor och man vill bara gå in och kura ihop sig i soffan under en filt och slå på en bra film! Eller när man ska ta en promenad. På sommaren blir man antagligen jättesvettig och man är fortfarande jättevarm fastän att man har duschat. Men inte nu, inte på hösten. Man tar på sig minst två lager kläder och går ut. Man är alldeles varm i kroppen samtidigt som man känner hur iskallt det blir på kinderna och näsan, och det tar en stund innan blodet har hunnit ut i fingertopparna. Det är mysigt. Jag fullkomligt älskar hösten. Vanligt folk jobbar ju nu och har inte tid med promenader (Jag skulle gärna byta med någon) så jag får promenera själv. Men med några favoriter i öronen så gör det inte så mycket i alla fall.

En till som älskade hösten.




Om jag bara fick gå en höstpromenad med dig. Bara en till.

 


Så säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna, förlorar mig och känslorna faller fritt på midnattsgatorna, för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda? Men allt det här, vänder sig in i mig.

Hej och hå. Finbesök såhär på kvällskvisten och allt. Brunbesök. Blev skitsnack och sånt. Även en tur till Storvik, mys! Sen mer skitsnack i bilen. Det har jag saknat. Så nu har jag kurat ihop mig i sängen och fryser faktiskt INTE här hemma för en gångs skull! Mamma drog på alla element igårkväll så jag har faktiskt öppnat en del fönster idag för att det var lite fööör varmt. Aldrig kan det vara lagom.

Blev ju en kvällspromenad innan jag fick besök. Och jag hade en sådan energi alltså. Jag nästan sprang fram. Plus att jag hade en av dom bättre spellistorna i öronen. Annars byter man ju varannan låt. Men denna lista, den var riktigt bra. Den där energin kan ha kommit från att jag svepte en kopp kaffe precis innan faktiskt. Men den där perfekta spellistan iallafall. Jag tänkte dela med mig av den, såhär såg den ut:
 
Pearl Jam - Yellow Ledbetter
Bob Dylan - Tangled up in blue
Billie the vision and the dancers - A man from Argentina
Robert Plant & Alison Krauss - Please read the letter
Robert Plant & Alison Krauss - Stick with me baby
Thin Lizzy - The sun goes down
Thin Lizzy - It's getting dangerous
Thin Lizzy - Still in love with you
Led Zeppelin - Stairway to heaven

Väldigt några låtar kändes det som nu när jag skrev ner dom. Fast mycket mer blir det inte på en knapp timme. Iallafall var det en alldeles strålande spellista. Som passade utmärkt till mitt alldeles strålande humör! 52 minuter kändes som 10. Tog även ett extra varv runt kvarteret då gitarrsolot på Stairway to heaven tog fart när jag var utanför mitt hus. Vore oförskämt att bara rycka ur lurarna och stänga av. På nåt sätt.

Men nu ska jag nog ta och stänga igen datorn och sluta försöka få en viss person att stanna uppe med mig. Det verkar lönlöst och det leder snart till bråk, känner jag. Och jag är hungrig. Så snart slår blodsockernivån mig i magen och gör mig knäpp i skallen. Eller nåt. Så nu säger vi god natt för idag. Tack och hej!


It could have been different, Then I wouldn´t have to be somebody else, I could have done something, When ever so slowly the thing is a waist

Så. Ännu en gång var det längesen jag skrev. Faktum är att jag suttit med ett tomt inlägg framför mig flera dagar i sträck nu, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det händer ju inte alltför mycket, tråkigt nog. Känns som att tiden står stilla, nästan som att den går bakåt! Jag lider väl inte precis, men någonting skulle det ju kunna hända om dagarna. Förutom städa, laga mat och promenader. Jag känner mig för tusan som en pensionär! Stackars gamla ensamma pensionärer alltså. Tänk att vara alldeles ensam om dagarna, och laga mat till sig själv och vänta på att någon kanske nån gång ska komma och hälsa på, eller ringa.. Men i alla fall, jag känner mig lite så. Faktiskt. Och det är ganska hemskt. För jag har ganska många år kvar till pension. Typ 46 år eller nåt. Shit, det var inte lång tid, egentligen. Men skitsamma. Deprissionstankar.com här hörde jag!

Varje dag den här veckan har i stort sett varit likadana. Gå upp, äta frukost (vilket innebär att jag gör världens godaste omelett), gå en promenad, komma hem och duscha, sedan göra lunch (till mig själv i min ensamhet), sedan förbereda middag till mina arbetande päron. Sedan jag kvällsaktiviteterna se lite olika ut, antingen träning eller slapp framför datorn eller tv:n. Saknar en viss brun/vit liten filur som skänkte mig all lycka i hela världen. Hon gjorde det värt att gå upp och dagarna. Nu måste jag liksom hitta någon annan anledning. Och visst finns det fler orsaker att gå upp, men det går liksom inte att beskriva hur hon fick mig att må hur trött jag än var. Obeskrivlig kärlek till en varelse som inte längre finns. Det är också jobbigt. Just nu är det jättejobbigt. Babygirl!

Några positiva saker då kanske. Jo, jag har skaffat mig några vuxenpoäng här i veckorna. Jag har börjat dricka kaffe! Började med latte på jobbet i sommras, och nu, helt plötsligt dricker jag vanligt kaffe. Med en gnutta mjölk i. Men jag skulle säkert gilla det utan mjölk också. Har inte provat än. Det får bli nästa steg! En annan poäng är att jag börjar inhandla varor till hemmet. Med mammas kort dock, men jag handlar. Och inte saker som godis och onyttiga saker. Utan liksom mjölk, bröd, frukt och fil och sådant som tar slut hela tiden. Och en till poäng är att jag börjar närma mig tvättstugan mer och mer. Jag stryker än så länge.. Och sorterar ibland min tvätt. Men har inte ännu kommit så långt att jag häller i tvättmedel och sköljmedel. Men det kommer, jag lovar. Sen var det något mer, men jag kommer inte på det nu.

Nu när jag sitter här med mitt kvällskaffe fick jag ett sms av en person som fyller min vardag med kärlek. Och det är just den personen jag saknat dom här dagarna då jag känt mig lite nere. Jag har liksom gått runt här och tänkt att det är nåt som fattas. Liksom såhär tomt kan det inte vara, någon fattas, men vem? Och nu, nu vet jag. Så nu mår jag mycket bättre! Och en till sak har jag kommit på som gör att jag mår bättre, jag har flyttat ner datorn till köket. Annars sitter jag typ bakom min garderob inne i ett hörn i mitt rum och gömmer mig för världen. Men här nere ser jag liksom ut genom fönstret och är delaktig i det som händer här hemma. Och nu lät jag som en gammal pensionär igen, men så är det i alla fall.

Faktiskt så känner jag mig  på bättre humör nu när jag skrivit ett blogginlägg! Ska ut och gå en promenad nu sen ska jag nog skriva nåt mer här i bloggen!

Heeeej på ett tag kära läsare.


älskade sötboll.



You say you’re done, that my actions made you numb




When you lose something you can't replace

RSS 2.0