straight from the heart, V.

Väskan är packad, jag är laddad! 4 dagar med min syster, det kommer att bli underbart :)

Ahhhej!




hallelujah

Idag är en bra dag, V har fått goda nyheter. Alla har fått goda nyheter.

Och då blir jag ju så glad att jag skriver ett inlägg här. Tänka sig va! Jag har ju en tendens att sluta uppdatera när statistiken stiger.

Imorgon går bussen mot storstaden, till min andra halva. Lovely!


"Jag är varken sexig eller anstötande, så det är nog lugnt"

Just nu är jag ganska stolt över mig själv. Jag har lyckats skriva ett A4 på datorn om smaksinnet under en och samma kväll. Oftast brukar jag skriva några rader om dagen och blir klar efter 10 år, men inte idag, idag blev jag klar med allt! Så, imorgon ska jag skriva "Bloggtextuppgiften" till svenskan, och på tisdag en annan uppgift. Ett nice schema tycker jag. Annars brukar jag ha en pluggdag, där jag ska hinna med allt. Men det funkar ALDRIG. Hinner med EN, om jag har tur, som idag!

Åh! Imorgon kommer det ett gäng hit som ska byta våra fönster! Dom kommer "mellan klockan 8 och 9". Så kan man väl inte säga! Man måste säga när man SKA komma, tycker jag. Jag börjar ju skolan klockan 11.00, så i vilket fall får jag kliva upp innan jag måste. För dom ska börja byta fönster på övervåningen, såklart! Och på tisdag ska dom vara på nedervåningen. Men då börjar jag 09.30 så jag har väl lämnat huset innan dom hinner komma. Jag tycker att det är lite läskigt med folk jag inte känner i mitt eget hus liksom.

Annars kommer nog veckan bli helt underbar! Lite skola mån-tors. På torsdagkväll är jag bjuden på skaldjurskväll på HR av Viktor och hans föräldrar, det ska bli riktigt trevlig, längtar!



hymns to the silence

Var på loppis igår med Ida. Det var SJUKT mycket folk. Så mycket att det nästan blev lite jobbigt att gå runt och kika. Folk drar och sliter i allting som galningar, men när pengarna går till välgörenhet så är det väl inte mer än rätt. Jag köpte en plånbok för 10 kr och en liten brosch (stavning) för 15. Så, 25 kr till välgörenhet var väl dagens goda gärning, I guess! Använde en tjugolapp när jag betalade broschen, och samtidigt tänkte jag "Den här tjugolappen kanske jag kommer behöva vid ett annat tillfälle idag, ska jag betala med kort istället? Nej, jag handlar för den". Så jag handlade för tjugolappen. Och hör och häpna! När jag åker bil till jobbet, så står där en parkeringsvakt som vill att jag betalar 20 kronor i parkeringsavgift (det är ju World Cup nu på Göransson Arena), "Men hallå, jag jobbar här" sa jag. "Då får du ställa dig bakom Jernvallen, och slippa betala för idag". JÄVLASKIT%%#%#%!!!! tänkte jag. Hur sjukt är inte det? Att jag tidigare tänkte spara tjugolappen? Galet tyckte jag.

Jobbet gick bra. Inte många människor som ville ha förrätter och desserter, så jag städade hyllor och lådor hela kvällen. Tråkigt tänker ni? Roligt säger jag! Här har man varit borta hela sommaren och lite av hösten, och så ser det ut som skit! Men snart så, när jag har fått städa i några dagar så kommer det bli som vanligt igen. Mina arbetskamrater gick hem vid 23.00 och jag stannade kvar och körde barmeny. Inte många ville äta mat efter 23.00 heller, men idag kanske det blir lite mer tryck då SAIK spelar mot Bollnäs klockan 01.00, dock stänger jag ju köket då. Men folk kanske kommer lite tidigare, who knows?

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Jag kom hem från jobbet inatt ca. 02.30 och sov till 10.30. Åt frukost i typ två timmar. Eller ja, jag åt inte konstant i två timmar utan jag läste tidningen och lekte med X10, pratade med pappa en sväng och sedan började jag städa! Eller jag hann nästan börja städa, Emma ringde och vi pratade en sväng. Dock var det svårt att höra ibland eftersom det var "lövblåsare" som härjade typ i Emmas telefon! Men, deeptalk hann vi med ändå. Som vanligt, älskar <3

Sitter och pratar med Viktor nu, men ska gå och duscha sen åka till jobbet. 

Justja, Ruben har fått en kompis! Sture heter han, och dom ska jag bo med snart i två veckor :)

Har ingen bild på Sture, så jag bjuder på en trött Ruben istället. Gos!


Nästa sommar ska jag vara ledig. Hela jävla sommaren! Har jag bestämt, nu.


Pusshej!


told me that my hair was red

Jag har fått en ny bebis! XPERIA X10 heter han :)

Min gamla telefon ballade ju ur totalt! Så jag har använt en av pappas telefoner, som jag inte har fattar hur man för över bilder från! Men, nu när jag bytte så visade pappa hur man gjorde. Så jag bjuder på en massa bilder jag knäppt senaste tiden.


Sundsvall med Axmargänget.




Mitt och Maggans hotellrum.


Värd sina 104 riksdaler vill jag lova.


Hotellfrukost




Här kommer några outfitbilder!








GLAD TJEJ! Haha, varför ser jag alltid sur ut på kort?






I förrgår åkte jag in till Gävle och träffade Madde och Alicia.





Så, nu ska jag över på fika hos grannen, sen drar vi vidare på loppis! Och ikväll ska jag jobba 17.00-01.00, kul!


Jag och min bebis just nu :)


GALEN!

Försöker förgäves föra över bilder från mobilen till datorn. Men det går inte! Datorn vill ha någon jäklarns kod? Vadå för jäkla kod? Jag vet ingenting om någon kod. Så, nu böt jag tillbaka till min gamla mobil, där bildern jag vill föra över dock inte finns, men jag får väl knäppa nya då.

Igår
-Vaknade i Uppsala 07.00
-Åkte bil från Uppsala 08.10
-Började skolan 09.30 i Sandviken
-Lunchade med Anna 12-13
-Gick i skolan 13-15
-Blev hämtad för att åka hem 15.10
-Hämtade cykeln hemma 15.20
-Åkte till jobbet och började 15.30
-Jobbade galet många timmar.... till 19.30.

Nu när jag ser dagen nedskriven så känns den inte så lång. Men, det KÄNDES väldigt lång, och jobbig igår...

Nu ska jag jobba en sväng!

Ciao

flera mil ifrån det ordnar sig

Hej allihopa.
Hej hej hallå, hej goddag, tack goddag, hej goddag. Hur e läget? Jo, tack.. såhär är det att ännu en gång står vi inför samma gamla problem som vanligt. Dom ofantligt stora, och dom pyttesmå. Och jag vet som vanligt inte hur vi ska lösa dem eller komma över dem här sakerna som står mellan oss och total lycka. Men... vad jag tror är att om vi skiter i det och inte gör ett piss, så kommer nog tiden att lösa hela grejen, för tiden har en sån magisk effekt på oss. Mañana mañana..eller manana manana som vi säger. skjut på det, skjut på det. Skjut på det..

Jason Michael Bosak Diakité



ambitions

Ahej! Igår var en alldeles utomordentlig dag. Shopping i både Gävle och Valbo med mamma. Tanken var ju (eftersom jag har shoppingförbud) att jag skulle följa med som smakråd till mamma, vilket jag också var. Men, några saker följde med hem till min garderob också. Har tyvärr inga bilder för tillfället. Jag lägger upp dem imorgon. Jag köpte iallafall en klänning på Åhlens från FRK, en svart bustier från H&M och en pälskrage från Åhlens som jag tänkte sätta fast på min skinnjacka. Istället för att köpa en ny (tänker lite ekonomiskt iallafall).

På kvällen var det 20-årsfest hos Johanna. Vi fortsatte där det slutade förra gången om jag säger så. Lekte lekar och hade det trevligt. Sedan slängde vi in Hannah i bakluckan och drog till Lobby Nattklubb.. Och ja, det var väl exakt som alla andra gånger man har varit där! Samma folk, som står på samma ställe.. Lika dålig musik! Men, det kanske är så, att jag är inte en nattklubbsperson? Jag hatar ju för fan musiken. DUNK DUNK DUNK......DUNKDUNKDUNK!!!!!!!!!!!!!!. Och så ska man liksom hitta någon så kallad rytm och dansa till det? Nej fyfan. Men, med gott sällskap löser sig allt. Det var en helt klart godkänd kväll!

Denna söndag har inte bestått av mycket. Har mått illa, pluggat om matspjälkningen.... Och, ett tips bara.. kombinera inte dessa två med varandra. "Magsaft, galla, saliv, slem.............." osvosvosv.. Nej tack. Hoppas jag har nånting kvar i huvudet från alla lektioner säger jag bara. Annars är jag körd.



AC/DC denna sommar var underbart så jag måste visa denna underbara bild.






koka-kola veins

Hej, IGEN! Två inlägg på samma dag, skrivna under en och samma timme faktiskt. Blir så när man inte har nåt liv. Typ. Dock har jag inte uppdaterad här på en veckan, och det beror då verkligen inte på att jag HAR ett liv. Men, skitsamma. Mina veckor går segt, men ibland också jättesnabbt. Den här veckan har gått väldigt segt skulle jag vilja säga. Tråkvecka. Har inte alls gjort mycket vettiga saker. Går i skolan såklart, och det är väl vettigt, tror jag? Igår var jag i Uppsala hos V, det var trevligt. V får mig alltid att skratta. Jag skrattar delvis åt hans skämt, och åt mina egna, som har upprepar. Jag tror att han upprepar dom för att mina skämt är så fruktansvärt dåliga. Men det tycker ju inte jag, annars skulle jag ju inte säga dom, right? 

Idag är det fredag. Jag och pappa var hos bror en sväng och hjälpte han att starta bilen. Jag stod mest på sidan och kollade på, bäst så skulle jag tro! Sedan gick jag och pappa en sväng på stan. Sandviken, allvarligt! Är det en stad? Mer en väldigt stor byhåla! Men jag tycker om Sandviken, någon form av hatkärlek. Det är liksom inget fel på staden. Men, det skulle kunna vara lite finare. Lite fler affären. Ja, det skulle helt enkelt kunna hända lite mer saker! Men, man kan inte kräva hur mycket som helst av denna kommun! I vilket fall så fikade vi på Lasses idag. Kanelbulle och kaffe, det kan vara det bästa fikat som finns. Jag och pappa har faktiskt en affärsidé. Ett café, inredning=rock!, och i samma lokal en skivbutik! Skulle vara nåt. Det finns ju inte en endaste riktigt skivbutik i Sandviken! Det är för dåligt det. Hela gamla Åhlens står ju tomt! Och bredvid Bokia finns det en ledig lokal! Kan inte någon person starta en skivbutik? Kanske ska man slå på stort och göra det? Skulle ju vara kul. 

Nu ropar pappa, vi ska göra pizza!!! Kan bli hur gott som helst! Snart kommer mamman hem också. Efter maten blir det en kvällsprommis med Ida och sedan ostkrokar och Grizzly Man!

Ha en fin fredag folket. 

PS. Kom ihåg att tända ett ljus för mördade Elin. Och för alla andra ni saknar eller som ni på något vis bara tycker om.


 


du har ett svart moln över dig!

Detta är endast ett förberedleseinlägg, om det nu finns något som heter så? Det jag menar är att jag ska skriva ett inlägg idag, och vill förbereda er på det. Så att ni kan sitta och vänta menar jag! Hah.

Kollakolla! En gång i tiden (tre år sen ungefär) klippte jag av mig håret så att det var så här kort! Galet.



Förra våren hade jag rätt långt hår igen.


Och nu har jag lite längre än på detta kort som är taget i augusti i år någon gång!


Kul att veta tänkte jag! not..

Ahhej.


RSS 2.0