once upon a time you dressed so fine!

Såhär ser jag ut idag. Grått, ljusgrått och svart. Mmm!













back on the bordeline

Äntligen har jag fått lite städat här i mitt rum! Jag är en väldigt upptagen människa om dagarna. Jobbar från morgon till kväll. På kvällarna brukar det bli promenad med Ida. Sen är klockan typ halv nio. Då brukar jag äta nåt sen kolla på Lost med pappa (inne på femte säsongen nu!:P) sen är det bara att gå och lägga sig och upp igen dagen efter. Typ så ser mitt liv ut. Jävligt kul! Faktiskt, ibland :P Men idag, då blev det ingen promenad. Så jag hade några timmar här på kvällen och pyssla med lite grejer. Så jag städade rummet, vilket var vääääldigt skönt att få gjort. Så nu sitter jag här och skriver med Viktor och Emma på datorn, lyssnar på Thin Lizzy och mår bra för en stund! Men snart blir det några Lostavsnitt sen sängen.

Mamman och pappan lämnade huset för att hjälpa brodern med den skadade bilen. Så nu är jag ensam. Det tycker jag inte om. Jag är nog världens töntigaste människa, när det gäller att vara rädd för saker. Idag tillexempel, så hade jag en motionscyklare bakom mig när jag cyklade hem från jobbet, han svängde liksom av vägen när och åkte in på samma väg som mig, så jag trodde att han skulle knuffa av mig från cykeln och döda mig eller nåt.

Normal? Nej.

Mina läsare blir fler och fler varje dag, det gillar jag!

ciaooo på ett tag!

DARKSIDE!




Pink Floyd, delad förstaplats med Thin Lizzy!


it's not the love i'm looking for!


Schnygg! Ny "blus". Hatar ordet blus. Låter som ett tantplagg!
Men, blus, tröja? Skitsamma. En nyhet i min garderob iallafall :)


MILES AWAY

Har absolut inget intressant att skriva! Men ni läser ju här varje dag! En hel del faktiskt! Trogna läsare bör belönas med ett inlägg såhär på kvällskvisten.

Ja, långpromenad med Ida idag, vi gick kl. 11.00 och kom hem 13.10. Riktigt jävla skönt var det. Men träningsvärken kommer väl inom en snar framtid antar jag. Skönt! Sen har jag suttit ute i solen någon timme, riktigt skönt det med :) Och fräknarna förökade sig väl med någon miljard, men vad gör det? Det är ju fint med fräknar? Eller? Jaja, vad vet jag. Dom sitter ju där som sitter och kommer väl aldrig att försvinna. Jag får väl gilla läget eller nåt! Pratade med en efterlängtad syster på eftermiddagen också. Inställt för mig i helgen, jag blir galen! Inge partie. Jag som sett fram emot det i fyrahundranittofem år. Typ. Men men, klirr i kassan istället då.

Igår var det partie i buschen, firade två brudar som fyllde 20! :)
Annika och Carro, grattis igen! :)




Klippte till mig igår. Haha! Klippte till.... Fortfarande långt och så, och det är ju så jag vill ha det :) Ska spara till det inte växer mer!




Nya kläder köpte jag igår också. Fy. Jag tror seriöst att jag är gjord av pengar. Jag köper fan allt jag vill ha! Okej, man ska väl unna sig saker. Men jag har problem. Jag får inte in mer kläder i garderoben. Men ändå, så fort det blir fest eller nåt, så står jag där och rotar i garderoben och hittar för tusan ingenting!

Ville knäppa en bild på hela min outfit igår, blev riktig nöjd, men dom här ovanför är dom bästa jag hittade i kameran! Hittade en snygg klänning men "bar" rygg, eller inte bar, men liksom genomskinligt tyg, som det är där på ärmen! Så var det över ryggen också, så jävla snygg. Och ett par leggings från Bikbok, man ser lite av mönstret där vid min hand ;) haha, duktig jag på att visa vad jag har på mig! Det kanske inte är min grej att skriva om sånt på bloggen, jag vet inte ja? Det känns mest puckad nu när jag sitter och skriver. Vem bryr sig liksom? :P aja, snyggt var det iallafall! Tycker jag.

Har en ny favvolåt. Den är nästan för bra för att lägga ut här. Men jag gör det iallafall. Så, skriva upp ljudet och lyssna på denna underbara låt!

Winger – Miles Away


no reason to get exited

Idag är jag glad! Eller rättare sagt, NU är jag glad. Jag har ingen aning om varför, men det bara blev så! Kände att jag kan göra vad jag vill, typ. Inte vet jag, jag kan inte förklara, bara en känsla i magen :)

Har sjukt ont i ryggen men tydligen påverkar det inte mitt humör. Tummen upp för det! Skulle gått ut med Ida nu efter jobbet egentligen, men det regnar ju ute... Skittråkigt! Och jag ska göra pannacotta till päronen ikväll, så nu blir det att hoppa in i duschen och sedan börja med pannacottan. Kanske tillochmed blir ett inlägg ikväll, vem vet.

Ciaooo !


Jag och Sussie i vintras!

BUBBLES

Meningen med detta inlägg var att jag tänkte visa lite shopping från idag och från förra veckan, hade knäppt kort och allting! Men nånting blev fel med kameran när jag skulle föra över bilderna, så det sket sig med ett inlägg, med kort iallafall!

Fyndade riktigt rejält idag! Köpte ett par gråa jeansleggings, en svart kjol och en superfin mörkblå spetströja för endast 248 kr! Är inte det helt otroligt så säg :)

Fikade foccaciatoast och latte på Waynes med pappsen :)




Köpte även Life in Slowmotion med David Gray! Fantastisk skiva av en fantastisk musiker.



Och pappa köpte Into the Wild! Som jag inte sett faktiskt!
Det är Sean Penn som gjort filmen, filmen är förövrigt verklighetsbaserad, och soundtrack av Eddie Vedder, kan det bli fel då? :P




Goodbyeadiosfarewell!


It's hard to say that I'd rather stay Awake when I'm asleep, 'Cause everything is never as it seems,When I fall asleep .


Har aldrig varit mer sugen på godis än nu...










...och inte saknat denna vackra, underbara oslagbara varelse mer....


CAN'T BELIEVE IT !







You can't play with me

Nystädat och fint rum har jag nu. Så jäkla skönt att torka av allt damm och göra fint. Så nu sitter jag bara och njuter i mitt rum som doftar rent. Har också fört över en massa bilder till datorn från systemkameran. Lite bilder på plaggen jag köpte i sthlm och lite egobilder bara för att det är kul ibland ju :) Och nu börjar Liverpoolmatchen på TV också. Alltid är det nåt. Jag får aldrig sitta här i lugn och ro. Inte för att det är någon som tvingar mig att kolla på fotboll, men det är ju så underbart att se på.

På eftermiddagen kom bror på oväntat besök! Alltid lika trevligt. Det bjöds på pyttipanna, men jag och mamma åt sill och potatis. Vegetarian som jag är!

Armband jag hittade på nån lite butik, och örhängen från H&M :)



Finfin blus från H&M, 249 :-



Två enkla skjortor också från H&M, 99 :- st


Jeans, H&M 299:-



En ny plånbok från Monki, Korallfärgad och fin :) 99:-
En svart liten väska som jag har som sminkväska också från Monki! 89:-


  

Jag och Anna var och shoppade ytterligare lite mer förra veckan, köpte faktiskt två par jeans då också! Och en superfin sommarklänning :) Har inte hunnit fota dem än, så det får bli i nästa inlägg!


Dessa fina skivor stod på mitt databord härom dagen när jag kom hem, tack pappsen :)



Har även invigt conversen för denna vårsäsong :)
Även en bild på en ny tröja från Cubus, FÄRGGLAD :)

 


Godnatt mina fina :) Eller ja, nästan god natt iallafall, snart blir det sängen :) puss!




I LOVE YOU



Älskade älskade syster! Tänker på dig <3


take only what you need from me!

Nu jäklar är det många läsare på bloggen! Men väldigt dålig uppdatering. Det kanske är min grej i bloggvärlden, att uppdatera väldigt sällan. Gillas det kanske? Nja, det vette tusan. Men här ska vi köra en uppdatering iallafall! Kände att efter en vecka är det dags att skriva lite igen. Har även många trogna läsare som tjatar på mig dagligen (just nu också) att jag ska uppdatera. Men grejen är den att jag är lat. Fruktansvärt lat. Eller, jag har ju oftast någonting för mig. Antingen jobbar jag, eller så är jag ute och promenerar med grannen, eller kollar på Lost. Det är ungefär dom tre sakerna mitt liv består av just nu. Så bloggen kommer liksom sist av allt. Men nu ska jag vara duktig igen och skriva. Har ju en massa roliga bilder både på systemkameran och mobilen, och digitalkameran btw :) Blir några bilder idag och jag har så det räcker och blir över för en vecka framöver. Så jag får se till att knäppa fler kort tills dess.

Men idag då. Anna hämtade mig i äventyrsbilen efter jag satt på mig äventyrskorna. Så drog vi iväg till detta hotell beläget en bit utanför Sandviken!



Där inne böt vi om till härliga badrockar och tofflor och fick oss en riktigt skön behandling! Vi var i samma rum så det var riktigt mysigt. Kunde prata om allting, hon hade tystnadsplikt, hon som skötte om oss. Man ville aldrig att hon skulle sluta! Det var så skönt så skönt. Hon märkte att vi jobbade i kök och tränade innebandy. Detta grundade hon på våra muskulösa underarmar. Där var det skönt att få massage vill jag lova! :)










Kände att bilderna inte alls var så fina som jag trodde! Vi ser mongo ut. Kanske för att vi är mongo, vad vet jag. Utvilade och mysiga kände vi oss och tog det lite lugnt och gjorde oss iordning. Vi tänkte gå ut och käka och sen gå på bio. Men vi skippade bion och käkade på Kyrkgatan. Riktigt trevlig mat där lär jag säga! Jag åt en vegetarisk rätt, med pasta och massa grönsaker! Och här får jag säkert en kommentar från någon "Det var säkert ost på, och i ost är det löpe, och det är kalvmage" Så jag erkänner här och nu att det var ost på, och då är jag inte en riktigt vegetarian, men vem vet, det kanske inte var löpe i just denna ost! Skitsamma, helt ointressant information :) Anna åt typ friterad kyckling om jag kommer ihåg rätt! Mätta som FAN blev vi. Helt galet. Men vi hade bestämt oss för dessert, så vi väntade typ 45 minuter innan vi beställde in den. Men det hjälpte inte mycket. Vi var lika mätta, om inte mer, när desserten kom in! Det skulle vara champagneglass, men det smakade bara vanlig vaniljglass, och det skulle vara stänk av någon annan sprit på, men detta kände vi inte heller av :P Men gott var det ändå!












Anna körde på apelsinjuice..


Jag körde på ett glas rent! Why not?


Justja! Jag har hakat på trenden att föröka mig... ;)


tråkigt skämt kanske, jag skulle kört den på första april!

(det var nog maten som gjorde att min mage svällde)

Ja, det var väl allt för idag. Kanske lite mer fina bilder imorgon? Ja, för nu måste jag uppdatera här! Så att mina läsare kan gå och lägga sig. För det ska jag också göra :)


Puss alla fina! Hej! <3

RSS 2.0