'cause I still be standing here

yees yees !
Har varit ledig hela helgen, även ledig idag :) så snart ska jag ner på körskolan och plugga teori.. superkul! Ska gå ut och gå med Siri en sväng först bara.. Förresten, så har jag redan varit på körskolan en gång idag.. hade körlektion 9:15.. jag lär säga att jag var inte pigg alls sju imorse! Meen siri verkar inte vara så taggad på att gå ut och gå, just nu ligger och och storsover på golvet, men jag ska nog tvinga ut na en sväng i alla fall. Vet inte vad som händer ikväll, slappa förmodligen, ska jobba hela veckan förutom torsdag.. kanonkul :)


DU ÄR KUNG!

slowmotion

och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

vad jag bryr om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig





hoppaas hopppppaas

ojojoj , nu var det längesen jag skrev blogg! men det har varit mycket dom senaste veckorna! har fyllt 18 år, så det har blivit krogen och kalas för fulla muggar! Sen har det varit skolavslutning, studenten för min älskling angelica! Så där har det också blivit party och kalas :D helt sjukt kul kan jag ju säga! Och nästa år är det våran tur! Längtar som sataaan! Ska bli skönt, men endå tråkigt, men skönt att börja i trean, så man är störst ;) men i alla fall, så den här veckan har jag bara jobbat, har en massa intron nu innan semestern börjar för alla andra som vi ska jobba för.. Så nu är gäller det att man lär sig allting! 

Idag stog jag och Marlene nere i bistron och jag är inte så bra på att göra glassarna så att dom blir fina, men tänka sig, jag lyckades göra en riktigt fin en, då blir man ju lite stolt såklart, men nejdå, glad får man inte vara, nej nej, för då ska ju kärringen som skulle ha glassen klaga på att den var för liten, men det var den fan inte alls det. Helt perfekt! Och sen stog jag och marlene och snackade om kunder som beter sig lite konstigt ibland, Och självklart ska det komma fram en jävla äckelgubbe bara därför! Han kommer fram och svär och tjatar om att han har bråttom till arlanda för att han ska hämta sin tjej! Mm, sen fick vi höra i detalj exakt vad dom skulle göra i bilen i nån skog på vägen hem.. nej tack, sånt vill vi inte höra! Hade lust å smälla till han, och säga att han kunde dra år helvete, men den fula jäveln gick därifrån.. tack och lov!

Efter jobbet träffade jag annika hannah och johanna, och Annika har tagit körkort!! GRATTIS TILL HENNE ! Så då gick jag med dom en sväng i valbo, sen åkte vi lite bil såklart, drog förbi några grabbar på motorvägen, som sen drog om oss, och så höll vi på till sandviken :P haha, och hannah var astaggad..

Och ikväll är det Sverige - Ryssland ! Fasen om dom inte vinner!
Idag blev det ett långt inlägg,men vad gör det om hundra år.


bjuder väl på lite bilder...





        

ikeafamilykort?

Hallå! I helgen har jag bara jobbat! Och i lördags var det långlördag, det innebar att jag jobbade till sju istället för halv fyra.. menmen :) så är det ! Har i alla fall suttit i kassan, och tagit emot all skit från gästerna :P fan, alltså, vissa klagar så mycket att man bara vill slå till dom ! Spela roll då, om kaffet kostar 5 kr eller är gratis? Snåljåpar. Skulle på cruising egentligen, men de blev inte så, var så sjukt trött, sen fick jag ingen skjuts ner på stan heller.. kändes som att jag inte missade så mycket heller :) Istället kollade jag mamma och pappa på två filmer, Zodiac och This is England.. riktigt bra lär jag säga :) men Zodiac var lite seg :P men skitbra!

Imorgon ska jag och empa till Gävle hade vi tänkt, måste inskaffa lite nya sommarkläder , även kika på lite annat :) Imorrn börjar vi även halv ett, kanske hur skönt som helst :) och detsamma på tisdag :) känns som att det bara händer roliga saker nu framöver .. framförallt fredag ! 18 år då, kanske superskönt ! :) Nää nu ska jag ta och läsa lite teori :) ciaaaaaaaaaaaoo


förresten! Min älskling Siri har ögoninflammation.. :/ förut har hon bara varit lite röd, men nu har hon en vit hinna över hela ögat och hon vill inte öpnna det.. så pappa ska till vetrinären imorgon, hoppas det inte är nåt som är farligt bara : /

RSS 2.0