:-*

En film som du bör titta på! Denna film är med på listan över dom tio bästa filmerna jag vet. Och medverkar gör två av mina favoritskådisar, Ed Harris och Jude Law! Mmmm, lova mig att ni ser den. Typ nu.





Tipsar om en till film när jag ändå håller på (Också top10). Också med Jude Law. Och Nicole Kidman, en av mina kvinnliga favoritskådespelerskor.






the hardest part

Tänk om allt bara kunde vara bra. Liksom, på samma gång. Och så kunde det vara så. Jämt.

   

  

  

  

  

 

I wonder what it's all about

my heart breaks as you take your long journey


you know I can't free nobody


"And now my life has changed in oh so many ways,
My independence seems to vanish in the haze.
But every now and then I feel so insecure,
I know that I just need you like, I've never done before."



smell the flowers while you can

yeyeyeyeey you do that.

Efter är 10-timmarspass av bakande och donande är jag rätt slut. Rätt trött i kroppen. Fullkomligt slut. Helt och hållet.........borta.

Och så luktar jag Porter. Jäklarns. Inte för att jag har druckit. Utan för att jag har bakat.

Hoppas ni blev klokare nu, gott folk!

Tack för mig.


it might sound silly

gaaaaaaaaaaaaaaaaah! Jag är trött! Men det är jobbigt att sova med lampan på. Jag och pappa kollade på två skräckisar igår. Så inatt har jag sovit med lampan på, och man vaknar liksom hela tiden för att det är för ljust. Men om jag vaknar och det är kolsvart så får jag panik. Det är sant. Jag börjar grina. Typ.

Godnatt.


16 and pregnant!

Kors i taket! Jag ska se på TV! 16 and pregnant. Lät intressant. Så varför inte kolla? Det börjar nu, 19.10 på MTV!

hejejejehj.

städa hela dagen lång!

Japp, så har det varit idag! Och nu är det skinande rent. Ska bli så mysigt att krypa ner i sängen när det är nya sängkläder i. Sa till Viktor en gång hur pedant jag är. Då påpekade han alla kassar och grejer som ligger i högar i mitt rum, och mitt tidningsställ på väggen som snart ramlar ner för jag har proppat det fullt med tidningar och papper. Så jag har gått igenom alla påsar och grejer och slängt och rensat. Men det där med tidningsstället.. Ett projket jag känner att jag inte är riktigt redo för än.





Nu ska jag gå på promenad. En efterlängtad sådan! Sen ska jag göra fruktsallad!

tjaråå.

longtime!

Jobb, träning, packa, match, jobb..... Numera har jag mitt liv i innebandyväskan! Den följer med vart jag än ska för i slutändan hamnar jag på en innebandyplan känns det som. Har inte tid och ork att uppdatera. Har inte haft tillgång till dator heller, typ. Ska skriva ett längre inlägg senare idag! Men jag lägger upp en låt ni kan lyssna på till dess! :)

ciaociao!


I can see paradise by the dashboard light

"and now our bodies are oh so close and tight
it never felt so good it never felt so right!
and we're glowing like the metal on the edge of a knife
glowing like the metal on the edge of a knife
c'mon on, hold on tight!"

mmmmm! Jim Steinman, han kan han!

"Paradise by the dashboard light" framförd av Meatloaf och Ellen Foley är en låt jag lyssnade sönder förut. Nu var det ett tag sen jag lyssnade på den och idag på promenaden så lyssnade jag på den och nu har jag fallit tillbaka i min gamla vana att spela den hela tiden. Så, lyssna på texten (VIKTIGT!) och njut!



"I'd do anything for love" är inte heller så pjåkig :)



Och så över till Aerosmith, varför inte liksom? "Janie's got a gun". En av dom bästa tycker jag!



Inlägget skulle egentligen ha handlat om Van Morrison och hans album Hyms to the Silence, ett av dom bästa albumen genom tiderna. Men jag vet inte varför det inte blev så. Det får bli imorgon! :)

Nu blir det sängen..

Sleep well dears..

svinis!

No swine flu! Trevligt! Trodde inte jag skulle få den heller. Jag blir ju aldrig sjuk! (Senaste inlägget handlar ju bara om smärta efter "olyckan" och bieffekter från the pills) Vi får väl se om jag får några bieffekter från vaccinet... Skulle ju vara pricken över i. Jävla sjukdomar. Vad ska dom vara bra för?

Detta gråa väder gör mig djupt deprimerad. Skin på mig du varma sol!

 


beyond the wall

Don't tell me there's no hope at all!

Allt är fel på mig just nu. Känns det som. Det är inte ofta jag är sjuk eller har ont och klagar och sådant. Men nu, nu känns det som att det är mer fel är rätt hos mig. Ryggen värker hela tiden, som vanligt. Men igår och idag har det varit mer än vanligt. Och vanliga människor kan ju ta Ipren, Alvedon osv. Men jag har ätit för mycket av det för att bli av med ryggsmärtorna för ett tag. Så jag var tvungen att sluta ta smärtstillande för att jag får magsår av dem! Så nu äter jag piller mot magsår och halsbränna. Och bieffekterna av dom är magont, illamående osv. Har nu ätit dom i sju dagar och ska äta dom i sju dagar till. Så jag har dubbelt så ont i ryggen för att jag inte kan äta smärtstillande och så dom nya pillren som ska bota mitt magsår som jag får ONT i magen av. Och oftast när jag äter nu för tiden så efter någon timme känns det som att jag har magkatarr. Det känns liksom som av magen vrider sig. Vilket jag också sagt förut. Och magen är, för mig, det värsta som finns att ha ont i. Och så ryggont på det liksom. Konstigt att jag kan träna och sådant, men då känns det inget alls. Det är efteråt, när jag inte rör mig som allt ont kommer tillbaka. Och inte nog med det, jag har sträckt några muskler typ i ljumskarna, och det har liksom spridit sig in i kroppen på någon konstig vänster. Vet inte hur jag ska förklara. Men det gör liksom ont inuti kroppen. Jättekonstigt. Men men, så är läget iallafall. Svinspruta på det här så blir det ju kanon!

 



Lite Lizzy på det här så blir det bra :)

caooo!


hotgossips.blogg.se

Sitter och kikar runt på lite olika bloggar. Har kikat in  på en som heter hotgossips.blogg.se och den är klockren! Bloggen handlar om skvaller om Sveriges största bloggerskor som tillexempel Blondinbella, Kenza, Kissie, Dessie, Foki m.fl. När det handlar om Blondinbella och Kenza så är det oftast bra saker men när det skrivs om Kissie och Dessie är det oftast lite mer negativa saker. Att dom ljuger, påstår att dom tjänar mer pengar än dom gör. Lägger verkligen fram fakta och bevis! Skitkul att läsa! Det finns fullt av intervjuer och klipp med bloggerskorna och jag hittade en som blev en liten favorit som jag länkat längst ner! Haha, så kul!

http://hotgossips.blogg.se/index.html

http://hotgossips.blogg.se/2009/september/kissie-on-the-voice.html#comment


thought you'd like to know

 

he don't look right to me!

"ETT LIK"



   
   
    

- Anna, tror du man kan gå på bron?
- Nej, jag skulle inte prova
- Okej...

(Lägg märke på hur bron ser ut på bilderna i mitten, och sedan den första på tredje raden)


...

Pizzan försvann. Jättekonstigt..


out there in the cold

Vinst! 1-3. Underbart!

En sak som inte är underbar är telefonbanken, och internetbanken för den delen. Liksom, hur enkelt är det inte att stå i Valbo eller någonstans där man hittat kläder man inte behöver men vill ha och bara ta fram telefonen, ringa ett nummer, knappa in hur mycket pengar man vill ska överföras och bara gå och betala. Shit. Det är farligt. Ska nog säga upp telefonbanken. I slutet kommer den ruinera mig. Jag känner det. I kropp och själ!

Igår gjorde jag hemmagjord pizza. MMMMMM. Snacka om att det blev gott. Tre plåtar gjorde jag. Jag, mamma, pappa och Viktor åt inte ens upp två plåtar. Så det finns ju massor kvar nu. Och den ligger i kylskåpet och ropar mitt namn! Ska se hur länge jag kan gå här hemma innan jag sliter upp kylskåpsdörren och trycker i mig den. Det är frågan det.

En sak till. Jag har börjat fundera på livet. Och döden. Och världen. Vad är det för mening med allt? Egentligen? Jag vet, det låter fruktansvärt bittert. Men tänk efter, vad finns det för mening med allt? Vad ska man sträva efter som människa? Världsfred? Det kommer det aldrig bli så länge det finns människor utan sunt förnuft. Tänk om alla hade sunt förnuft? Från allra första början. När människan var fullt utvecklad. Jag menar. Det är ju vi som skapat en bild precis hur vi ska leva. Och om man inte vill leva efter det idealet då? Vem blir man då? Typ..

Nej, såhär kan jag inte hålla på. Jag bryter här. Jag kommer bara spåra ur. Jag tar väl och äter min mandarin och är tyst. Det blir bäst så.

Heeeeej! 


look mummy..

Älskade musik. Jag mår bra av den. Får lust till att leva mer.



Förresten. Idag är det fredagen den trettonde. Undra vad som händer då?

UPDT!

Resultat! Kardemumma- och blåbärsmuffins och Kärleksmums! Låter bilderna tala för sig själva.



 

....

Dålig uppdatering.... Kanske har jag skaffat mig ett liv? Njjjjjjjjjjjjjjjjjjjiet.

Nu bakas det för fullt. Se, men inte smaka.

hejejejej

sing me to sleep

I been thinking of a little place down by the lake
They got a dirty little road leading up to the house
I wonder how long it will take till we're alone
Sitting on the front porch of that home
Stomping our feet on the wooden boards
Never gonna worry about locking the door
      






  
  


remember when

Yeyeyeyeyeye. Händelserik dag hörde jag! Mm not. Skulle städa ju, men så blev det inte. Som sagt så gick det en timme efter att jag ätit frukost tills jag fick ont i magen. Ville lägga mig ner och grina. Ärligt! Men jag ska inte klaga. Folk svälter ju ihjäl varje dag, folk förlorar nära och kära. Och det finns ju dom som mår så dåligt att dom tar självmord. Usch. Nej usch och fy! Vilka hemska tankar. Men poängen är att jag inte ska klaga. Från och med nu ska jag aldrig mer klaga! Ska försöka iallafall!

Okej. Det sista klagomålet går till min far i rummet bredvid. Min fantastiska musiksmak har jag fått av honom. Men vad är det nu frågan om? Jag vet inte ens vad det är för skit han lyssnar på. Låter som nån jäkla kyrkokör som står och gapar. Kan inte ens förklara.. Skit är vad det är.

Tack o hej.


...

Orka känslor.

I'm already gone

Torsk! 10-2 mot p94. Men ja, det är skillnad på tjejer och killar, ju! Igårkväll konstaterade jag att jag har magkatarr. Usch och fy. Flera år sedan jag hade det. Men nu tycks den ha kommit tillbaka. Förjävligt. Det går inte att äta någonting utan att det känns som att hela magen vänder sig ut och in. Inte den trevligaste känslan. Somnade med gråten i halsen, TYP! Hade riktigt ont när jag skulle sova. Men nu känns det lite bättre. Har ätit frukost och det gör inte ont än. Men snart så, snart kommer det göra det. Så jag försöker få saker gjorda nu. Lugnet före stormen. Eller nåt. Det blir lite städning nu, sedan matlagning. Längtar efter mamma och pappa... Som jag alltid gör när jag har ont och tror att jag ska dö..



Close the door and leave your key
You think you've got me but you see
When you're starting to lose me
I'm already gone

SUR!

Anna vann när vi spelade vändtia, med 5-3...!




the past was close behind!

But she never escaped my mind.

Fullspäckad vecka! Haha, helt galet att jag har varje dag bokad, HELA veckan. Det är skolbesök, valbo, träningar, matcher, jobb, bio, en födelsedag med mera! Men men, är man busy så är man. HAH!

Igår mådde jag inge bra. Ont i magen (mer än vanligt), ont i ryggen (lite mer än vanligt), blödde näsblod (tre gånger, lite mer än vanligt)... Men idag, idag mår jag bättre! Nästan prima! :D

Snart kommer Anna, då blir det garanterat prima!:)

engångitidenhadehoncurlyhair!



STUDENT 09!

G.I Joe - The Rise of Cobra

Ja, jag och pappa brukar kolla på film. Ganska ofta, faktiskt. Och ikväll kikade vi på G.I Joe - The Rise of Cobra. Riktigt coola effekter! Bästa actionfilm jag sett på länge.

Skönaste repliken:

- Åhh, som att hitta en nål i en kolgruva!
- Höstack.
- Javisst ja, som att hitta en höstack i en kolgruva!





Socker!!

good bye blue sky

Idag är det fars dag! Jag och mamma gav pappa en skjorta som han blev väldigt glad när han fick :)

Fick bilder igår av Sandra! Efterlängtat! Eller...?

   

  

  


Haha, skulle du sätta din unge i den här stolen? Jag och Angelica tyckte att den såg ut att komma från en psykhem. Och det var inte bara vi som tyckte det. En dag satt det några kvinnor från England bredvid oss vid middagen som såg när jag knäppte kort på stolen. Så sa dom att dom tyckte att det var en hemsk stol som såg ut att komma från ett psykhus... Vad tycker ni? :) haha! Det sjuka är att folk satt sina barn i dessa...


something happened on the way to heaven

Ha en trevlig lördag, det ska jag ha! :)


aprilskyar

ohhh äntligen helg! Fast jag har helg varje dag, typ, kom jag på. Men i alla fall. Det är roligare att säga att det faktiskt ÄR helg. Vaknade imorse av att någon höll på att göra inbrott i vårat hus genom att skruva bort brädorna på kortsidan (där jag har mitt rum, och säng)!!! Nej, men det lät allvarligt förjävligt. Jag vet inte vad dom höll på med faktiskt. Det kan ha varit våra nyinflyttade grannar som borrade förgäves i cementväggen eller något.. Illa lät det, det är ett faktum. Och faktum var att klockan var 09.40 och jag ville sova! Men sånt är livet. Skönt att komma upp i skaplig tid någon dag. Så jag klädde på mig, käkade frukost och gick ut på promenad. Inte världens mysigaste väder. Men det är iallafall inte kallt ute. Tvärtom. Det är nästan varmt. Typ 6 grader. Helt okej.
Kul... Hejdå:)


Livsillusioner

welcome

Värst vad det snöade idag :) Hoppas det blir vinter snart!
Och idag fyller Simon år! Grattis till han :)

   



 
oh darling darling darling darling..

Nu träning:)
ciaooo

you know you're nobody's fool

Har precis lyssnat igen albumet Wish you were here med Pink Floyd. Och det är nästan att jag gråter. Det är så bra, så bra! mmm yeeeeah! Alla bör lyssna på detta album, så ut på youtube och sök. God natt säger jag nu, sov gott folket, för det ska jag.



Shine on!


en dag utan mobil..

Gick helt okej faktiskt. Batterierna tog slut när jag kom till Parkhallen tidigare idag. Men inga större problem var väl det, för mig att höra av mig till folk alltså, jag snodde Annas telefon helt enkelt! Så nu kom jag hem och kunde äntligen ladda mobilen! Det är sjukt vad man känner sig borta på nåt vis när man inte är tillgänglig på telefonen. Och det är ju just denna vecka jag väntar svar om jobb. Vilken ironi det hade varit om alla hade ringt just under den tiden som telefonen var urladdad. Och så hade dom tänkt "Ähh skit i henne, hon svara ju inte, vi som tänkte ge henne världens bästa jobb med världens bästa lön" Typ... Det hade inte varit 5 toasters. Och inte kanonkul heller.

Idag hade jag min kappa för första gången iår.. Eller, inte iår, men för höstsäsongen. Fast höstsäsongen börjar ju ta slut, det snöade ju faktiskt idag! MYS!


...

Shine!


Världens skönaste morgonpromenad idag. Glömde bort frukosten faktiskt. Trots att jag och Viktor pratade om den.. Konstigt. Tyckte det kändes fel att bara gå upp och klä på mig och gå ut, allt gick för fort liksom.. Haha. Men men, kul var det. Eller?

Nu blir det Bigbay och äventyr med Ana :D

   


so you think you can tell



Jag fullkomligt älskar den här bilden. Det är skuggorna som gör det tror jag, vackert :) Och varför inte lägga upp en vacker låt på samma gång. Luta dig tillbaka, och lyssna...



Duktig idiot

Lite statistik över mina nyttightesveckor!
23 dagar har jag tagit 19 promenader och tränat innebandy 7 gånger.
Promenaderna blir tillsammans 982 minuter och träningarna 495 minuter.
Det är ganska bra tycker jag! Ser ju bra ut på papper iallafall.. :) Och med nyttighetsveckor menar jag veckor utan godis och typ alla onyttigheter man kan tänka sig!

Nu över till ämnet rökning.. Haha, fick för mig att läsa lite om skiten, så tänkte jag att jag kan ju lägga upp lite fakta! Kan ju vara någon dum människa som inte vet :)

När man röker tobak suger man i sig tusentals giftiga ämnen. Rökning kan leda till olika skador och sjukdomar, och ungefär varannan person som röker dör tidigare än vad han eller hon hade gjort utan rökning. Dessutom är tobak dyrt, och kan göra att man får finnar, sämre kondition och mindre sexlust. Ändå är det vanligt att man börjar röka för att vara häftig eller snygg.

Cigaretter innehåller inte bara tobak, i röken från en tänd cigarett finns ungefär 4000 kemiska ämnen. Många av dem kan ge cancer. De farligaste ämnena:
  • Nikotin, ett ämne som bara är tillåtet i tobak och i produkter som ska hjälpa den som vill sluta röka eller snusa. Nikotin är så farligt att om man fick nikotinet från fyra cigaretter direkt i blodet skulle man dö.
  • Cyanväte, en giftig gas.
  • Koloxid, en giftig gas som bland annat finns i bilavgaser.
  • Tjära, som innehåller många olika ämnen, bland annat ett som ger cancer. Förutom i cigaretter används tjära bland annat i asfalt och målarfärg
  • Exempel på andra farliga ämnen är bly, kadmium, ammoniak, aceton och metanol.

Alkoholism - alkoholberoende

Om man är alkoholberoende, eller alkoholist som det också kallas, dricker man så mycket att kroppen vänjer sig vid att vara påverkad av alkohol. Det blir svårt att klara sig utan alkohol, även om man själv vill, och om man slutar dricka blir man allvarligt sjuk, får abstinensbesvär. Alkoholberoende är en sjukdom, som skadar kroppen och ofta leder till problem med familjen, kompisar och pengar.

Varför blir man beroende?

Alkohol är en drog, som man kan reagera olika på. En del slappnar av, andra blir aggressiva och stökiga när de har druckit. Effekterna kan upplevas som positiva och göra att man vill dricka igen, det är därför man kan bli beroende av alkohol. Beroendet kan också börja med att man dricker mycket av någon speciell anledning, till exempel om det har hänt något jobbigt

källa: http://www.umo.se/Dricka-roka-knarka/Alkohol/

Risker med rökning

I tabellen nedan ser vi hur många gånger högre risk rökaren löper för några mycket allvarliga sjukdomar. Flera av dessa orsakar ofta dödsfall. Uppgifterna bygger på information från Sjukvårdsrådgivningen.

Sjukdom Ggr ökad risk
Lungcancer 15
Matstrupscancer 10
KOL 10
Hjärtinfarkt innan 50 år 5
Hjärtinfarkt efter 50 år 3
Urinblåsecancer 3
Slaganfall (stroke) 3
Tandlossning 3 - 4
Makuladegeneration. 3

källa: http://www.nyfikenvital.org/?q=node/1429

  

Haha. Tänk dig själv, du går in i en affär, och du går förbi precis varenda vara i hela affären. Du skulle kunna köpa, ett kilo frukt, en påse nötter, grönsaker eller en youghurt? Inte vet jag, nånting av det. Men istället, så går man som sagt förbi allt, och går fram till kassan, plockar ner ett paket som det står "Rökning skadar allvarligt dig själv och personer i din omgivning" eller "Rökning dödar" eller nåt annat som borde få vilken idiot som helst att tänka till. Men icke, själviskt köper man ett paket cigaretter för 50 spänn och går ut och blossar hejvilt! Usch vad äckligt. Jag mår illa.





nostalgi..

      

   

              16år                                  17år                                18år                                         19år  

     


Har suttit och kikat igenom det enorma bildförråd jag har här på datorn.. Försökte spara en bild från när jag fyllde 15, har några på Lunarstorm, men icke, det gick inte, så skitsamma då. Tänkte dock lägga upp många fler, det är så kul att se hur man har förändrats tycker jag. Men tröttheten slog till, snabbt som ögat. Så nu blir det inge mer. Nej, så får det bli. Godnatt gott folk.

jag vill se dom där skyarna igen, jag vill försöka igen. Den här gången, den här gången, kanske världen förstår.

Ska försöka skriva några rader innan klockan slår tolv. Har ingen vettig anledning varför egentligen. Bara känner att jag vill göra det. Har inget intressant att skriva ändå. Inte för att jag brukar ha det, men skitsamma. I alla fall. Sov till typ 12.30 idag. Då åkte jag och Viktor till Gävle med Simon. Dom gjorde allt dom inte skulle göra innan vi till slut (när jag påminde dom) uträttade vinärenden på ÖB. Måste säga att det är intressant att umgås med killar. Haha, speciellt dom två. Har aldrig träffat några som kryddar mer än dom två alltså. Det går liksom inte att försöka starta en konversation utan att dom tar över och sedan när dom är klara inte har en aning om vad det var jag skulle säga. Eller ifrågasätter varför jag sa nåntingt (som jag inte sa utan som dom fick det till) så dumt. Typ. Svårt att förklara. Men så är det. Två minuter kvar... Hm. Tror jag sätter punkt för idag faktiskt. Skriver mer imon. hahahahaaa..


Fade away!

...

Jag skulle ha sagt "Jag älskar dig" men stolthet kom ivägen.
Du eller jag, vem är konstigast? Är det bara jag som förändrats?
Ja nåt är borta, men nåt hittas, varje dag.
Jag har sett livet från båda sidor nu, från upp och ner, och ändå ser jag bara livsillusioner.
Och nu minns jag, jag förstår inte livet, inte det minsta.
Har sett allt från från båda sidor nu, från in och ut, och ändå ser jag nu, bara illusioner.

RSS 2.0