hello darkness my old friend!

Jaha, nu uppdaterar jag mest för att det var en vecka och tre dagar sen sist! Har fått klagomål för att jag inte uppdaterar, så jag skriver en liten snabbis här på morgonkvisten!

Dagarna består av jobb, jobb och så lite mer jobb! Men, snart så, snart ska jag trappa ner. Började kl. 08.00 igår morse och slutade 23.00 igår kväll. Inte för att jag inte har jobbat långpanna förut, men det var liksom inte planerat. Och då blir det jobbigt! Man tänker "Efter det här så är vi klara" men så är det tio andra saker man ska göra efter det. Och just nu har jag så ont i ryggen att varje andetag gör ont. Ärligt! Jag skojar inte. När jag la mig i sängen igår när jag kom hem så la jag mig på rygg och tog en djupt andetag och slappnade av i hela kroppen.. Och JÄVLAR vad ont det gjorde. Usch, jag går liksom och spänner mig hela tiden, vilket inte är bra såklart. Men mina muskler mår för tusan inte bra av detta jobbande. Usch usch! Men det finns vissa som har det värre! Antagligen.

Jag tror att jag har åkt på en förkylningn också. Kors i taket! Malin är sjuk. Nej men det började med någon form av halsbränna förra fredagen. Hade då jobbat hela veckan förutom onsdagen. Har sen dess jobbat varje dag och jag tror att det är den stora orsaken till att jag nu hostar var trettionde sekund och det känns som att halsen ska gå av typ. Lite läskigt kanske.

Idag har jag turen att börja kl. 13.00. Jobbar väl till midnatt eller nåt. Det är ca. 500 pers som ska äta lunch och sedan trerätters middag på kvällen idag på jobbet! Så efter det är jag äntligen ledig i några dagar! Tacka Gud för det! Eller chefen kanske. Tack Peng!





There's a fog along the horizon, a strange glow in the sky.
And nobody seems to know where you go,
And what does it mean? Oh, is it a dream?

Siri, kom hem.


Happy saturday

Igår var både jag och pappa lediga, och eftersom det regnade så mycket på morgonen tog mamma bilen till rese, så spenderade jag och pappa dagen hemma och städade! Det har sett förjävligt ut på mitt rum. Förstår inte hur det kan bli så stökigt på en gång. Och eftersom min pappa är någon form av dataexpert brukar släkten ringa om det är nåt som går fel med datorer och elektronik över huvud taget. Så idag var det Håkan som ringde, min faster Lenas man. Så pappa försökte förklara över telefonen hur han skulle göra, eftersom vi inte kunde åka dit. Men till slut kom han och hämtade oss och vi följde med hem till dom. Och jag var mitt uppe i nagellacksmålning, så allt fick följa med dit och där satt jag och avslutade min hemma gjorda franska manikyr. Vart väl sådär... Men om man inte kollar så nära så ser det helt okej ut!

På kvällen åkte jag till Emelie och såg henne arbeta i sin enorma "trädgård" ca. kl. 20.00. Jag var hungrig som ett svin, hade inte ätit sen typ 13.00. Så vi åkte till Jensas och käkade. Snäll som jag är bjöd jag på hela kalaset! Bleg vegetarisk pizza för mig och kebab med ris för Empa. Gööött! Viktor åkte förbi ett antal gånger, han kom hem från sjukhuset igår. Eller, från Uppsala iallafall :) Så till slut kom han in också. Det tog inte lång tid innan Viktor började reta sig på Emelies "comebacks" som han kallar dom. Men Emelie tycker bara det blir roligare och roligare ju mer han stör sig på dom. Mjaaa, satt väl där till 22.00 typ, sen skjutsade jag hem Emelie, efter ha förföljt Viktor runt stan och till Steel. Vi tänkte följa med in, men fortsatte åka till slut.

Kom hem och kollade på gamla westernfilmer med Clint Eastwood, med Pappa! Sen var det bara att sova!

Nu väntas en dag, en alldeles underbar dag :)

Frukost och dusch nu!

H&Ms egna frensh manicure set! Funkar superbra!










Min fasters katt Ronja, 17 bast :P



Och Tessi, mamma till Zidane som jag inte fick nåt kort på :)




OCH SIST MEN ABSOLUT INTE MINST! GRATTIS RUBEN 1 ÅR! :D








Soooo looong honeybabe!

ROBIN HOOD!

Finns inte mycket att säga om filmen, Ridley Scott och Russell Crowe gör film tillsammans!
Kan inte bli annat än magiskt! 5 av 5 toasters!



"Rise and rise again until lambs become lions"

...

Nu blir det gym med Jennie, sen hem och laga bakpotatis! :D

Ciaoo.

think i can find my way

Har legat vaken sen 07.57.. Varför är det alltid så att när man är ledig vaknar man tidigt och kan inte somna om? Liksom, när man ska upp och jobba vill man helst sova i två dagar till. Men men, inte nu inte. Nej, hel klarvaken. Men ganska skönt att ligga kvar i sängen med datorn och klicka runt lite också! :)

Åkte ner på gymmet igår efter jobbet och var där i en och en halv timme ungefär! Riktigt skönt. Får väl se om det ger något resultat så jag inte behöver ha så jävla ont i ryggen jämt.

Kollade på TV med mamma på kvällen, och precis när Efterlyst börjar så blir det någon form av strömavbrott? Men bara TVn liksom! Jättekonstigt. Så då var det bara att gå och lägga sig. Ringde Viktor och pratade för första gången på typ tre veckor med honom. Så klockan vart väl 23.00 innan jag somnade iallafall. Vaknade som sagt klockan åtta, och när jag tänker efter så sov jag ju faktiskt i nio timmar, och det är ju mer än vad man behöver. Men iallafall, när man är ledig kan man väl sova till tio, men nej, inte jag inte! Får väl se om det blir gym på förmiddagen idag då! :)

Visst ja! Grattis bästa Emma Ö till jobbet! Hoppas du firade rejält igår :)
Och jag tror visst Emma L har kommit hem till Sverige! Ses på lördag! :D


Jag och Emma L för väldig längesen !


Jag och Emma Ö när jag fyllde 19


Saknar Emmorna!

i wonder if i ever cross your mind

Ahej.
Gymmet igår var helt okej, skitkul faktiskt! Superbra för min rygg! Som jag råkade slå i lite lätt i höstas när jag ramlade från det där staketet på Grankottevägen! Jävla staket alltså.

Idag då. Kvartersstädning! Jag och Ida fick flashbacks till the 90's! Var in till Ida en sväng och kom på att det var väldigt längesen jag var där!

Jag
- Men gud vad fint ni har det! Det var nog väldigt längesen jag var här!
Ida - FINT? Det är ju skitgammalt! Typ 30 år allting. Förutom kylskåpet.

Ida kan det där med att krydda hon!

Haha! Ännu en såndär dum grej bara jag kan säga! Jag pratade med Anna idag i telefonen. Om lite allt möjligt.

Jag - Anna! I höst måste vi åka till Paris!
Anna - Ja lätt!
Jag - Ja, för jag vill se Pariserhjul... Öhhh, Eifeltornet.. heter det ja.


Men jag är fan inte dummare än vissa Amerikaner! Finns en dokumentär där några testar hur dumma Amerikanerna verkligen är.

- Who won the Vietnam War?
- Eh.. We did. No wait, were we even in the Vietnam war?

Se själva :)

 

Vad hände med självdisciplinen?

Imorse bestämde jag mig för att idag ska jag inte äta någonting onyttigt! Jag har ju varit onyttig större delen av veckan! Typ varje dag. Men tamefan alltså! Pizza till middag och godis till fotbollen? Vad hände? Dock tvåtimmars promenad med Ida, så det jämnade väl kanske ut sig lite ;)

Baby Ruben gästade oss här på Fredriksgatan förra helgen!








goodnight

you should've known by the tone of my voice, maybe

Idag skulle jag ha jobbat egentligen, men det blev avbokat. Det visste jag dock i torsdags, men ändå! Så jävla skönt att vara ledig en HEL dag. Så skönt att man kan göra en massa saker, men jag vill göra en miljon saker! Kommer antagligen inte hinna med allt, så jag får välja ut en sak som är viktig. Blogg tillexempel. Jag måste ju underhålla er läsare! Ja, ni är faktiskt en hel del nu, även fast jag inte uppdaterar alltför ofta. Och det är ju kul, såklart! Och en bra sak som hände nyss, pappa hittade min minneskortläsare till mobilen! Så nu slipper jag sitta och föra över alla bilder en och en till datorn! Så fruktansvärt skönt! Fast hittade vet jag inte om han gjorde, han visste precis vart det låg, men om jag ska gräva i minnet så kommer jag ihåg att jag frågade honom vart den var och att han inte visste!? Men men, nu är den åter i min ägo, och det är bra!

Var ledig i fredags (eftersom jag egentligen skulle ha jobbat idag, så hoppade Jennie in och jobbade på fredagen så jag inte skulle behöva jobba varje dag) så då passade jag på att umgås med min kära kusin Denise som jag inte umgåtts med på väääldigt länge! Vi åkte ner på stan och käkade lunch på Aldos. Focaccian där är super! Åt där typ förra veckan med Emma också (Y) Sen kikade vi runt lite på stan, Denise ville ha en röd BH utan band inför balen på fredag! Men hittade ingen... Finns inte mycket att hänga i julgranen angående shoppping i denna stad. Jag köpte något väldigt onödigt, nämligen sovkläder på Kappahl! Shorts och linne, hur sött som helst, typ grå/vit med små små rosa blommor på! Skönt i sommar (när jag nu är ledig och kan gå runt i sovkläder halva dagen?).

Sedan åkte vi till Ica Maxi för jag skulle handla mat till kvällen! Bjöd brorsan och Jennie på tacos! Och mamma och pappa såklart. Bror och Jennie var i Rom förra helgen, så dom kom och berättade lite om resan, jag vill också åka dit! Tänk att stå bredvid Colosseum..... Jag handlade grejer till middagen! Möms. Köpte glass, hallon och björnbär till dessert. Glass och varma bär, mmm! Gott var det :)



Sen kollade jag och pappa på dom två sista avsnitten av Lost 5! Ååååååååååååååh. Gissa när säsong 6 släpps på box då!? Jo, i höst! Men men, den som väntar på något gott :)

Igår hälsade faster Maria, hennes man Fredrik och min lilla kusin Jennifer på hos oss. Eller lilla och lilla, hon är faktiskt 4 år! Hon är alltid blyg i början när hon kommer hit, sen jäklar blir det fart på henne! Jag sprang och jagade henne i vårat enorma hus, sen gick vi till lekparken och gungade och sånt. När vi kom in igen somnade hon i min famn och när Maria och Fredrik sa att dom skulle åka ville hon stanna med mig! Men dom skulle ju faktiskt vidare till Hudiksvall och sova på hotell och hälsa på Marias kompis. Men, ibland är det roligare att vara med sin kusin än att sova på hotell. Men men, tillslut följde hon med sina föräldrar, efter att jag lovat henne att hon skulle få komma hit en helg då jag är ledig istället (jobbade ju igår från 16 till på kvällen på Furuvik brygga), så kunde vi gå på bio eller nåt. Det ville hon :) Vilken kusin jag är va :P

Jobbade som sagt igårkväll, på Furuvik brygga, riktigt trevligt. Det var två lyckliga människor som hade gift sig och hade bröllopsfesten där! Så vi lagade en trerättersmeny åt ca. 100 pers. Det gick smidigt som tusan och jag var hemma redan kl. 21! Då blev det tvmys med mamma, sen somande vi båda typ klockan elva.

Och nu, nu sitter jag här vid datorn igen, och ska städa mitt rum. Måste verkligen städa ur alla jäkla lådor. Har så mycket skit överallt. Orkar inte leta efter nåt så fort jag ska ha det. Vill ha ordning. Men någon sådan finns inte här i mitt rum.








  


Fredagens planerade outfit


  

Tänkte inviga den "nya" (ej använd än, köpte den för typ 2 månader sen) jeansjackan!

Men körde på kavaj tillslut!



 

Ahhh det var allt för nu! Måste städa lite emellanåt! Kommer mer bilder och intressanta skriverier senare idag :)


Ha en bra dag allesammans!

ciaooo

.......

Idag ska jag skriva ett långt inlägg med en massa bilder.

Snart assååå :)

Don't leave me this way, I can't survive without your sweet love, oh baby don't leave me this way



You think that people would have enough of pretty lovesongs?

Jag kom på en sak idag. Helt plötsligt, när jag stod och jobbade, så kom jag på en grej... Steeltown, på svenska blir det ju Stålstaden. Och så tänkte jag "Det måste ju betyda att Sandviken är "Stålstaden", Sandvik liksom. Stål!"

Det tog mig ju bara 730 dagar att fatta, typ! :P

Och nyss kollade jag och pappa på fotboll, och då sa jag en sån där extremt puckad grej som bara jag kan säga. Pappa ville smsa Viktor och berätta, det handlade om fotboll alltså. Jag kommer bli mobbad för detta resten av mitt liv. Så han fick inte smsa.

Sovmorgon imorgon. Börjar 9.00 istället för 8.00! Viktigt!

Godnatt!

I've been waiting on my own, too long

HEJ!

Bra väder idag hörde jag! Jag och Ida började vår promenad klockan halv sju, och då var det BLÅ himmel och SOL! Helt stört! Men jag gillart.

BTW, jag har bytt namn, Malin Övertid Jansson.

På jobbet assåå! ÖVERTID. Varje dag. Drygt som fan.........

Grovt sugen på socker är jag också. Har varit helt galen på jobbet. Så jag råkade äta en kaka. God var den. Men fortfarande är jag sugen på socker.

Ahej.


Happy birthday!

Grattis, älskade Siri på 9årsdagen! Forever by my side. Always and forever!











RSS 2.0