i'd rather go blind boy

Jag och pappa såg en fantastiskt bra film för några veckor sedan. Adrien Brody (en av dom bättre skådespelarna som vandrat på jorden) startar Chess Records där stjärnor föds på löpande band. Beyonsé Knowles spelar Etta James och hennes sångprestation i filmen är helt otrolig.

Ett tips till fredagsmys är att se Cadillac Records. Den är så bra. Så bra.




don't you sometimes wish your heart was made of stone?

Det är redan måndag. Känner att jag har hunnit med en hel del idag. Inte om man jämför med Blondinbella som skriver en bok, bildar ett nytt företag, fixar naglarna, fikar 5 gånger och lunchar 19 gånger per dag. Men om jag utgår från mig själv så har jag gjort med än jag brukar.

Spenderade förmiddagen på öppna förskolan med Angelica och Eddie. Vi är ju dom bästa nannysarna man kan få. Så vi har fikat och så med andra mammor och bebisar. Jag sa till Angelica "Dom andra mammorna måste tro att du och jag är ett par". Då vi gemensamt tar hand om lilla Eddie. Men, så är ju verkligen inte fallet. Vi är alltså bara barnvakt åt detta lilla bustroll!

Förra veckan i onsdags åkte jag som sagt till Knivsta och hälsade på Maria, Fredrik, Jennifer och David. Det blev hela tre nätter där. Tre nätter och fyra dagar. Riktigt sköna slappdagar med ultimat sällskap. Har gosat med min 6 veckor gamla kusin David. Han är så go och luktar så gott! Dock lite skrikig, men hur mysigt är det inte när man håller om honom och får honom att sluta skrika och han somnar lugnt och fint i ens famn? Mmm så mysigt så. Och full fart är det på den lite äldre kusinen Jennifer. Som inte vill göra någonting annat än att leka dagarna långa. Men hon klargjorde mer än en gång att "Malin, jag kommer att vinna nu", "Malin, jag har lagt fler pusselbitar än dig", "Malin, jag är bäst på det här". Så, det går inte att vinna mot den damen. Hon är helt enkelt bäst på allt. 5 och ett halvt år. Och hon utklassar mig totalt. Det känns bra.


På min säng i Knivsta låg denna fina teckning när jag kom. Tänk vad jag kände mig välkommen!



Och såhär söt är David när han väl sover. Gos! <3

 

Eddiesen!








Och ja.. vad ska jag säga om dessa då. Jag har shoppingförbud. Men förbud är till för att brytas, right?

åker söderut..

..för att umgås med Maria, Fredrik och mina underbara kusiner.






mercy mercy

Om jag var kille på 60-talet så skulle jag vara kär i den här tjejen! FAN vad bra hon är. Kan sitta och lyssna på Cher i timmar och bara njuta. Och var hon LITE snygg när hon var ung då?!



















Och bättre blir det av att hon kände Bob Dylan.

hej

Vilket skitväder det är! Kan det inte alltid vara blå himmel och sol? Om man inte var deprimerad innan detta gråa väder så blev man väl det nu.. Men i tidningen är dom optimistiska, med ett faktum är att det INTE stämmer, vädret dom lovar i tidningen alltså..




RSS 2.0