happy new year

happyhappyneeewyear:) önskar moooooi !
ikväll blir det garanterat kul! :)
nu ska jag fixa ute lite, sen göra mig iordning för kvällen:)

ciaoo!




a-freedom

Idag har jag varit ner på stan med mor och far, lämnade in mina stackars skor.. dom ska klackas om redan efter en vecka :) Det är bra gjort.. Sen åkte vi hem och åt lite kladdkaka som mama hade gjort , sedan kom min käre vän brusch och fikade hon också ! Då åkte vi till valbo en sväng och kikade lite, seeeeeeen gäääääsade vi hem till järbo och åt tårta/spagetti och korv! Brusch fixade även min blogg :) Kanske nummer 1 ? :) Så nu har vi färgat lite hår och ska väl dra oss tillbaka till viken snart :) Och imon är det nyårsafton, herreguud vad året har gått fort :) Men det ska bli skönt att börja ett nytt år:) snart är det till och med student,längtaaaaar, men egentligen har jag lite ångest... :)



Can you believe we still around?
After so many hit the ground
And we ain't gon stop now
Until we get that
Freedom, Freedom, Freedom, Freedom
Everything I have, everything I own
All my mistakes man, you already know
I wanna be free, I wanna be free
So I search to find my, find my
Freedom, Freedom, Freedom, Freedom

weeeee

jahapp, äntligen får man en stund för datorn! Det känns som att jag bara stressat hela veckan, men det har varit en rolig vecka:) Har umgåtts med bästa Angelica, fikade lite på stan och sånt, grönsaksdipp och Blades of Glory, kanske hur bra som helst! Julaftonen var mysig som vanligt :) Sen det här med juldagen... frågan är inte OM det spårar, utan NÄR det spårar. Jag, Lias, Annika, Hannah, Johanna, Lovisa och Madde var i min lokal till en början, vi hann inte ens öppna drickan innan det spårade känns det som :) Haha, men det var kul i alla fall. Var på Lobby klockan 21, satt vid bordet en kvart, sen tappade typ alla bort varann, eller jag tappade bort alla, träffade bror också :) Stapplade runt i för höga skor tills klockan var 2 :) Kvällen avslutades på sibylla, mycket folk var det, så mamma kom och hämtade mig halv fyra, och då ringer taxin, vafan tänkte jag? Har jag beställt en taxi? Haha... men det var nog någon annan lycklig människa som fick åka med den! Mådde inte allt för bra dagen efter, men jag städade lokalen sen blev det en TV-dag :)

I helgen har jag jobbat och nu är jag trött! Blir nog tv-kväll idag med :) Och nu känns det som att jullovet börjar för mig :)

some pictues from the Juldag!
"vi hade i alla fall tur med...?"

     

...

kvällen/natten blev lyckad, nu är vi rika, hahah  :) Bättre än vi trodde faktiskt! förmodligen blir de shopping snart om vi käre vän kan vakna:) Sista julshoppingen hoppas jag att det blir nu. Orkar inte springa i alla affärer när det är folk ÖVERALLT, man kommer ju fan knappt framåt.
Solade även igårkväll, mm hej, jag är bara lite röd nu :P jäklarns starka solarium !
Kaaaaaaaaanske hur fint väder som helst idaag, och det är säkert snorhalt på vägen också.. men vi gäsar lugnt!


...

Jag tycker att vi har en tyst minut för dom människor som inte har det lika bra som vi


It's Christmastime
There's no need to be afraid
At Christmastime, we let in light and we banish shade
And in our world of plenty we can spread a smile of joy
Throw your arms around the world at Christmastime

But say a prayer

Pray for the other ones
At Christmastime it's hard, but when you're having fun
There's a world outside your window
And it's a world of dread and fear
Where the only water flowing is the bitter sting of tears
And the Christmas bells that ring there are the clanging
chimes of doom
Well tonight thank God it's them instead of you

And there won't be snow in Africa this Christmastime
The greatest gift they'll get this year is life
Oooh Where nothing ever grows
No rain nor rivers flow
Do they know it's Christmastime at all?

Here's to you raise a glass for everyone
Here's to them underneath that burning sun
Do they know it's Christmastime at all?

Feed the world
Feed the world

Feed the world

Let them know it's Christmastime again

Feed the world
Let them know it's Christmastime again


... do you think you can tell?



Running over the same old ground.
What have we found? The same old fears.
Wish you were here.




atbycnc

åhej vad effektiva vi är i skolan nu, pluggar verkligen in i det sista, koncentrationsandan på hr är verkligen superhög:) Eller så inte, vad gör vi i skolan egentligen? Ingenting är väl det rätta ordet. Idag har vi typ suttit i restaurangen, knappat lite på datorerna och hållt på med menyerna till våren, men det går verkligen inte framåt.. Väldigt segt nu skulle jag vilja säga. Men det kan ju vara skönt med slappdagar också. Men det känns som att man hellre skulle kunna göra mer nytta hemma!
I alla fall så ska jag snart iväg på möte på jobbet, skitkul verkligen, hoppas vi får fika, annars är det onödigt att komma! Näärå, men får väl se vad det är vi ska prata om.. :) Imorrn är det julavslutning på folkets hus, ska dit och vara där en timme, får väl se om de blir en sväng in till Gävle efter det med maddee o kanse lovisa :) Kristian tjatar även om maskeraden som är imorrn:) men jag vet inte vad jag ska vara isf`? Kanske en katt :P krillbaa skulle stå för stylingen, så vi får väl se hur det blir med den saken :) Seeeeen blir de bartender in da järbo med liässs:)
ne nu lär jag göra mig iordning till mötet, sen gå ut till skjutsen:)

bye bye baby, it's been a sweet love, yea.


Lite fula bilder från norge<33

...




jag har aldrig glömt vem jag var
jag har bara låtit det sova
kanske hade jag inget val
bara viljan att finnas kvar







det var ju bra för dom - m.o

Hektiska dagar har jag haft nu vill jag lova. Sen i torsdags har jag inte sovit normalt en endaste natt. I Fredags var det lusse, vilka andra än IBK kir hade chans att vinna? Jo, inga. Skönt med andra segern i rad. Det var en kul kväll/natt/morgon. Kom hem klockan sex på morgonen och duschade och sånt. Gick och la mig med håret invirat i en handduk, vaknade två timmar senare och åkte iväg till jobbet. Jobbade till halv fyra, sedan åkte jag hem och skjutsade mamma och några till ner på stan, åkte sedan hem igen, åkte sedan och skjutsade bror och hans kommpisar till gävle, åkte hem igen och skjutsade ner pappa på stan, hämtade madde vid nordea. Åkte och köpte godis, sen hem o kika på Braveheart, kollade på nästan hela filmen, slocknade och missade en bit av slutet, men vi såg i alla fall när skottarna vann sin frihet mot Engelsmännen, "Jaha, det var ju bra för dom" sa madde med sömntrötta ögon. Lite roligt. Skjutsade hem madde vid ett tiden, tänkte hämta mamma och pappa på samma gång, men nejdå, då är ju taxi mycket bättre att åka! åkte hem och sov, upp å jobba igår igen. Åkte hem efter jobbet, städade och grejjade på mitt rum. Sedan somnade jag vid 22 tiden. Upp igen klockan TVÅ på natten, hämtade Lina i norrsätra och var på "projektbesök" på Marangoni. Klockan sju på morgonen var jag hemma igen, tänkte sova då egentligen, men då kommer det en rörmokare och knackar på dörren, och ska byta toa och grejjer på övervåningen. Mm, HEJ, där gick de inte att sova ne. När han gett sig iväg sov jag cirka en timme på soffan, sedan iväg till skolan till lunch. Efter skolan åkte jag madde o lovisa till valbo och julhandlade, kom hem vid åtta tiden. Nu har jag slagit in lite julklappar och ska sova. Tack, en hel natts sömn på en o samma gång, ett mirakel, TACK och hej!


congratulations!:)

Idag är det inte vilken dag som helst, det är den 11 december! Och då fyller min bästa vän Angelica 19 år :)
Hon har ju flyttat ner till sthlm, så det var ett tag sen jag såg henne nu.... Men ikväll kommer hon till skolan och äter julbord! :) Ska bli kul att träffas nu! <3

som en hyllning till min och angelicas livslånga vänskap, visar jag denna väldigt betydelsefulla och speciella bild :)


brukar även gå under namnet "Angeee och mallabrallapunkdunk år 2004"

...







you keep haunting me in my dreams!



när du kommer..

vissa dagar är gamla visor med ted gärdestad det bästa som finns. typ som idag :)
Jag förstår mig inte på vissa människor, kan dom inte bara fatta att dom är typ, dumma i huvet? Väldigt svårt för vissa att förstå i alla fall. men men, det är ju som det är. Orkar inte med allt jävla skitsnack hela tiden. Egentligen är jag väl inte superinkluderat i allt, men det är ju mina kompisar som måste stå ut med skiten. Sluta snacka skit och bete er som normala människor! Tack!
Jag o mami åkte och julhandlade lite idag, blir väl förmodligen tretusen vändor igen men, i alla fall :) Sovmorgon imorgon, det är ett plus i kanten!
Annars taggas det inför lusse ! :D


vaaaaaaaaaaaarför ska de va så komplicerat?





Har glömt visa denna fina bild! Min käre vän Caroline Lias när vi skulle tanka på Jet, varför inte ställa sig lite närmre? Haha! "Är det bra nu Malin?" HAHAHA!

födelsedagskalas

igår fyllde emma 18 år :) så det blev paj och tårta i lokalen med massa trevligt folk :) emmaö hade arrangerat det hela jättebra och jag tror inte det var nån som hade tråkigt:) sjöng massor med gamla godingar, lekte lekar och sprayade glitter överallt, eftersom det var glittertema :) Helt sjukt kul var det, inte lika kul på krogen, men det dög väl där också:) Nån jävla äcklig typ som inte sa trevliga saker till mig o lias, så vi var på hugget utanför krogen, usch, jävla typ! Imorse när jag vaknade kändes det som om jag hade legat i öknen och torkat i två år, helt sjukt törstig! Halsade väl i mig två liter direkt på morgonen eller nåt sånt! Nu sitter jag här o har precis betalat studentmössan och dom andra sakerna :) Det är fan nära nu, vi har redan gått ett halvår liksom :) Men det känns inte som att vi gör så mycket i skolan ändå.. Men nu har jag faktiskt två saker jag måste vara klar med till imorgon, ska skriva en krönika om skräck, och läsa på lite om kristendomen, superroligt!:)
CIIIIAOOO



Volbeat - We

.....



VOLBEAT


har hittat ett nytt favoritband :)
lyssna på "Makin Believe" med Volbeat,!!
och såklart alla andra låtar:)

RSS 2.0