endast tomten är....

JULLOV NU :D hur skönt som helst : ) skönt med nästan tre veckors lov, och jag ska bara slappa har jag bestämt :) mm igår var jag med emil och emelie hemma hos emelie : ) kollade på american pie/BETA HOUSE, kanske hur bra som helst :D haha, men något sjuk kan man väl säga :p sen låg vi i en fin hög i sängen och emelie ringde runt och drygade med massa folk ett på natten :p mysigt de ;) mamma ringde mig vid halv två och vela att jag skulle komma hem...men så blev det inte :) låg kvar till typ tre sen åkte jag och emil hem så emelie fick sova i fred :b haha! Snart ska jag ner på stan och handla lite grejjer till ikväll på maskeraden :) jag och emelie kommer att vara asheta :P taaaggaaa!!! ska ut med siri en sväng nu sen ska jag ta mig en cykeltur ner på stan :)


BLEEDING LOVE

seg dag idag.. jag och emelie var i princip klar med prpjektarbetet.. kunde ha slutat tidigare om vi vela.. menmen :P
kollade på "Kocken" idag i skolan, kanske hur skön som helst :p haha kjell bergqvist säger bara de :P
jag har kommit fram till att jag är skitlat i alla fall, skiter i träningen idag igen, orkar verkligen inte... :/  måste rycka upp mig snart ! och det är seriöst..
på onsdag blir det julbak med sara och emilia :)
tagga maskerad på fredag!! :D


kanske lyssnar på skönaste låten..

Skillet - Yours to hold


schtekers

Kanske ägde Lusseinnebandyn i fredags-lördags :D vann alla matcher och spelade en oavgjord, det tog oss till final och vinst !!! :D helt otroligt.. låg under i finalen med 1-3, då sköt adam från vårat mål rakt in i deras mål på andra sidan, kanske hur skönt som helst, sen fick vi i ett till så det blev oavgjort och då avgjordes det på straffar .. vi som hade johan i mål då var självklara vinnare :D sååå kom hem fem på morgonen och somnade vid halv sex : ) sen väckte mamma mig halv tre, och då var jag fortfarande trött :) så då gick jag upp och åt mat sen duschade jag och gjorde mig iordning och gick hem till angelica för vi skulle fira henne för att hon har fyllt 18 :) det var riktigt trevligt! och jag vann över emma på singstar, och det är inte dåligt det inte ;) sen åkte alla hem men jag angelica och emma satt kvar och spelade buzz i nåra timmar, sen gick emma hem och jag och angelica gick och la oss (: jag som hade varit uppe hela natten innan låg och pratade med en sovande angelica... :D 
Är hemma nu och kikar på Liverpool - Manchester United :) sen ska jag och pappa kolla på nyaste Halloween :D sen kan jag lova att det blir sängen ;) mm skönt ska det bli :)

hellogoodbye

LUCIAAA

stackard lucia idag som svimmade i kyrkan! jobbigt :p haha! var klar tidigt imorse, rättare sagt kvart i åtta, så då åkte jag hem till emelie lite tidigare än planerat och väckte henne klockan åtta ;) haha tror att hon blev lite lack men hon visade det inte bara :) så medan hon duschade o grejja så kollade jag på senaste American Pie.. verkar skitbra! så fem i nio gick vi till kyrkan och fick plats bredvid lärarna längst bak ;) haha, men det var väl skitsamma för det var ingenting att se ändå.. utom att lucian svimmade då.. menmen :p så då satt vi och väntade på att matan skulle öppna i typ två timmar .. så var det gröt och macka och sånt i matan, hur gott som helst :) emelie var stolt över mig för att jag åt så mycket, så förstör seger allting när han slängde pepparkaka i min andra tallrik med gröt.. då blev emelie redigt sur,  typ nu när jag åt och allt :D haha!  hade samhällskunskap och jag , emelie och samantha blev klar med vårat arbete om barnmisshandel, skönt det :) sen nu har jag bara slappat hela dagen precis som jag hade planerat :D ska iväg på träning om typ två timmar :)

TAGGA LUSSE IMORRN !! ;) schtekers kommer äga allt och alla :D

now there's not even breathin' room between pleasure and pain

jahappp... ännu en dag med dötrisst väder! regnigt och blött... men idag var det ju lite kallt i alla fall :) hoppas det blir snö till jul, annars jävlar ! gick skitbra idag på mattelektionen, börjar förstå "logiken" som inte finns :D hah!
hade håltimme som vanligt idag mellan 10.00 och 12.30.. så då pluggade jag lite matteläxa som jag fick av käre gunnar! på eftermiddagen har vi förberett inför julbordet imorgon.. har bytt kök nu till varmkök, mitt favoritkök :) fullbokat i restaurangen så imorrn blir det slit hela dan! men sen avslutar vi ju med att själva äta julbord .. MMMMM! :D fett gott! skalade även nästan 40 kg potatis idag, en riktig höjdare :D haha... och idag åkte sarre och emme till norge och är borta i en vecka :( men dom skulle hälsa späckhuggarna från mig :D
och så fyller min bäste vän angelica 18 jävla år idag !!! :D tänk, vi har känt varann hela livet, och vi är fortfarande lika bra kompisar... :) underbart! så nu taggar vi till på lördag ;)
snart ska jag iväg på träning också, känner mig lite hängig, måste hinna plugga lite också innan!

och imorrn ska jag bara slappa HELA DAGEN :D

backyard babies - love <<<<<<<<<

två kladdkakor i en smäll

kollade nyss på Rambo - First Blood med pappa :) den var bra den! idag har sara varit här och hjälpt mig med matten, och jag fattade på en gång ! om man jämför med min sketna mattelärare så är hon bäst :D haha! men i alla fall så har jag mått skit idag, vet inte vad det är, så jag struntade i träningen och pluggade lite matte och bakade kladdkakor :) pappa skulle tydligen ha med sig nånting till jobbet, så jag fick baka litegrann :D tänkte att när jag bakade kunde jag lika gärna göra en till mig själv på en gång :) haha!

helgen har varit helt okej :) i fredags var vi i järbo och kollade på idol-finalen, tillochmed jenna och linne följde med :D sen kom johanna också, alltid lika trevligt :b sen spelade vi lite poker och så... jag låg ju inte i toppen, men det är ju bara som vanligt :P på lördagen var jag hemma hos angelica och madde för madde har fyllt 16 och hade middag och mys hemma :) käkade och sånt sen gick vi till nån skitfest i norrsätra, sög totalt :P så vi gick hem igen... men det var som sagt dålig stil av vissa som hade planerat in att gå på fest , fast att madde hade bjudit hem dom på middag... hur tänker vissa?! blir arg bara jag tänker på det!!  jaja, imoron fyller angelica 18 !! :) och på lördag är det middag hos henne, ska bli riktigt kul ! :D och på fredag är det lusseinnebandy också, tagggaaa!

bye then..

VAD HÄNDE MED VINTERN ?

i tisdags var det ju som sagt en rikitg skitdag! men sen blev jag lite gladare mot slutet av dagen : ) emelie och jag gick till kvantum och handlade efter skolan sen gick vi hem till henne och bakade lussebullar :D snacka om att dom blev goda! sen lagade vi spagetti och köttfärssås, smarrigt det med :) mamma kom och hämtade mig så skjutsade hon mig till träningen!
igår var jag och angelica i valbo och shoppade julklappar och lite annat :) köpte julklappar till brorsan och mamma och en tröja och lite saker till mig själv :) vi inskaffade oss en kundvagn eftersom det blev så oerhört mycket påsar ;) hahaha! så gick vi till IKEA och sen tänkte vi åka hem, men då var det en timme tills bussen skulle gå, så då gick vi in i valbo igen :) på bussen hem vet jag inte vad som hände, men vi var väl trötta, och alla på bussen fick höra om mitt och angelicas liv, och jaa det var nog väldigt intressant :) så kom angelica mamma och hämtade oss på resecentrum och så åkte jag hem o la mig o sov :)

och idag hade vi idrott kvart över åtta till halv tio, så slutade vi efter den :p skönt som fan.. :) nu tänkte jag slå in lite julklappar sen blir det käk och sen träning :)


WHO KNEW

tre timmars håltimme, kul hörde jag... och matteprovet gick åt helvete, men det visste jag ju redan! så nu har jag degat framför datorn i skolan i en och en halv timme, ska väl sitta här i två timmar till tills jag börjar.. är så jävla trött just nu, mår inge bra och jag vet inte varför.
imorgon ska jag i alla fall åka till valbo med angelica, det ska bli hur kul som helst! och  på torsdag hoppas jag att sara ska hjälpa mig lite med matten! så att jag får göra ett omprov på den där skiten! fyfan vad jag hatar matte..
sket till och med i träningen igår för att jag mår dåligt, anna mådde inte heller bra sa hon, kanske är nåt som går nu, inte fan vet jag. får se om det blir träning ikväll, men det blir det nog!
match på torsdag mot GGIK ... sen på lördag har vi match i valbo klockan fyra sen ska jag hem till angelica för madde fyller år på fredag så hon ska ha middag då... jag och angelica ska väl hjälpa till med nåt..

annars..
depp!

RSS 2.0