congratulations!

Hallå Hallå :) Jäklarns fint väder ute idag, riktigt riktigt hett ute, fyfan..! Men man ska inte klaga. Grattis bror 22 år Har haft två lektioner idag i skolan, så typ vi har legat utanför HR hela dagen.. vi hade inte så mycket att göra så vi började kasta "GRIS" , jag åkte ut först såklart :) men gris var ju inte det roligaste ordet, så det blev "HR-bög" och lite andra vackra ord sådär :) men men ... Empa o jag var på mc donalds och käka en glass efter skolan också, kanske hur gott som helst :) Har även haft körlektion idag, så nu har jag lärt mig parkera :) kanske hur kul som helst .. :) Så nästa gång ska vi ut på landsväg :) ska bli skitkul det ! hoppas det blir lika fint väder imorgon också :) för i helgen jobbar jag så då får det gärna vara dåligt väder , haha :) meen nu sk ajag och far min kika på national treasure 2 :)


ciaaaaaaaao





only heaven loves you now

Idag klarade jag min sista matteuppgift, känns så otroligt skönt :) Hade även körlektion idag på håltimmen, gick skitbra :) Så nu är jag klar med stadskörningen , ska lära mig parkera på torsdag, kan behövas ;) haha! Kom precis i tid tillbaka till lektionen i skolan, gick igenom menyn till imorgon, och då är det sista dagen på den här terminen som vi har restaurangen öppen :) Gick in i köket idag och förberedde till imorgon, har två PM på typ 30 personer på varje :) skönt de, när all mat ska ut samtidigt :) Just nu är jag så sjukt trött, ska nog gå och lägga mig och sova en sväng, men det känns liksom som bortkastad tid, men.. det skulle vara jäklarns skönt :) Imorrn ska jag och mamma ner på stan en sväng, min kära bror fyller ju 22 år på torsdag :) Grattis i förskott till han !


Bjuder på en kockbild från Norge , Lina och jag :)


12 dagar!

Nästa vecka fyller jag år, och det är helt sjukt! Liksom NÄSTA vecka, det är ju hur nära som helst :) men det ska bli sjukt kul! Känns som att jag inte pratar om något annat just nu, menmen, man blir bara 18 en gång satt :) Idag har det väl inte hänt så mycket i skolan , ställde klockan på halv sju, men gick upp halv åtta, och jag visste inte alls vad jag skulle ha på mig, ungefär som lias så fort hon ska gå utanför dörrn :P haha! Nää men jag struntade i frukosten, eller, jag åt tre skedar havregrynsgröt, skyndade mig fort som fan till skolan, kom fem minuter försent, men det gjorde i alla fall inget ! Idag på dietiken lagade vi nässelsoppa, är ungefär lika gott som det låter :) haha! I alla fall så rotade jag fram lite havregryn ur skafferiet och gjorde mig lite gröt :) Och gott var det kan jag lova! Sen hade vi håltimme i typ två timmar ! Satt på HR och tog de lugnt ett tag, sen gick vi o käka, sen har vi haft bild :) har typ suttit och geggat på massa papper :P så nu sitter jag och lyssnar på favoritlåten Justin Timberlake -  Losing my way ! Hur bra som helst ! Nu ska jag i alla fall plugga lite matte, har sista uppgiften i matte imorrn, sen ska jag aldrig mer läsa matte, seriöst :) helt sjukt, 12 dagar!


lias kirra min blogg :) gjorde den lite ny och fin !
Siri har även fått ögoninflammation.. men det verkar bli lite bättre nu :)
Det var ju faktiskt meningen att jag skulle plugga matte, men ahh, måste göra det nu i alla fall !

va?

Jaa lite trött nu ja! Var som sagt hos Lias igår , Evelina kom också efter en stund :) satt där och kollade på eurovision.. och det var nog sista gången jag gjorde det. FYFAN vilket skit! Inte för att jag förväntade mig att det skulle vara speciellt bra men, alltså, det där var skandal.. cpländer som bara röstar på sina grannar! I alla fall, så stängde vi av när vi insåg att charlotte inte skulle vinna... Så åkte vi till valbo till nån som Eve kände.. var väl helt okej där också :P kändes som att man var mitt ute på landet typ! så vid tvåtiden åkte vi hem , och av nån konstig anledning var jag inte hemma vid min dörr förrens fyra? Jäkligt seg bil... Skulle ha sovit hos Lias, men, de blev inte så :p så nu har jag min cykel och alla mina grejjer hos henne så jag ska pallra mig iväg dit och se hur hon mår , och hennes hus :P





sommarväder

sitter hemma hos Lias nu, hon är nere o duschar o snart ska vi åka till valbo :) det är sjukt fint väder ute! Känner mig taskig mot Siri nu när jag lämnade henne ensam hemma :S men mamma och pappa kommer väl hem snart, dom är nere på stan o kikar på en ny bil tror ja :P
Jag är i alla fall sugen på ett par nya skor, så jag får väl se om jag hittar några :) 


love's gonna get you down



updt!

Så , har varit i valbo nu, höll på att missa bussen med typ 10 sekunder ! haha, men vi hann på den! Sprang runt och letade i valbo, hittade en kjol som jag velat ha ett tag :P och sen en tröja till mamma eftersom det är mors dag imorgon :) hittade ett par skor också, men jag behövde mindre storlek och en annan färg ville jag ha :P så, det blev inte alls bra med dom ! ska till grannarna snart och grilla där med dom och så , sen ska jag cykla till Lias :)

ciaoo

solsken, fjärilar och glitter

Sitter här i skolan med VB och Madde :) Har slutat för dagen så nu sitter jag och väntar på Angelica så ska vi åka hem.. :) vet inte alls vad jag ska göra i helgen, får väl se vad som händer :) är även hungrig som fan också :p det var chickenbits idag i skolan men jag är hungrig ändå ! hoppas angelica kommer snart så jag kan åka hem och äta :P



" näst efter häst smakar mammut bäst, det var nog därför dom dog ut "

not ready to make nice

ojojoj vad fint väder det var idag då :) Idag har vi som sagt kvällsöppet, så jag börjar klockan 15:00, och slutar väl vid 22:00 skulle jag tro! Så, jag sov till nio ungefär, så gick jag upp och käkade lite frulle sen gick jag ut med Siri en sväng och knäppte lite mysiga bilder som finns där nere :) Lägg även märke till Siris fina halsband som hon fick när hon fyllde 7 år  ;) Pluggade även lite teori, det är ju som sagt bara 17 dagar kvar tills jag fyller 18 år :) tagga körkort! Men , jag har kommit på en sak, jag vill ju ha en bil också? Och hur billigt är det då? nej, inte billigt alls.. Men men, får väl låna mamma och pappas så länge :)

igår hade jag matteprov, funktioner, och herre jävla gud, jag klarade mig, hur galet det än låter, så är det faktiskt sant! Det är helt sjukt, meeen stolt som fan är jag nu :) Så nu har jag bara en liten uppgift kvar att göra, sen ska jag aldrig mer titta åt en mattebok! Fyfan.. Jaa om en timme ska jag pallra mig iväg till skolan.. nu kommer man ju i alla fall pigg till skolan :b



I try my best to be strong,
but you know, it's so hard!





       

skitmoral

jaha, då har man jobbat en helg till då , skönt att den är över :) sjukt trött nu kan jag bara säga. I fredags gjorde jag ingenting var hemma och tog det lugnt bara! Sen jobbade jag på lördagen, och på kvällen var det peronalfest på Maxim i Gävle :) kanske var hur kul som helst, eller ja , rätt så i alla fall :) skulle ju upp och jobba idag så man ville ju inte vara kvar så länge :) vi hittade ju i alla fall till busshållsplatsen ;) tack var elins skarpsynta blick ;) haha! ahaa, finns inte så mycket att berätta om helgen faktiskt mer än det :)

på onsdag har vi kvällsöppet i skolan , själv ska man ju laga maten :) kom och ät vet ja ! får väl se vad som händer i veckan, ska bo på körskolan hade jag tänkt :)






"det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig"

LW

hon känner efter om det här är att vara fri,
om det här är ett liv med någon mening i
det är ingen som tjatar längre,
det är ingen här som ber henne stiga upp


hon går och plockar och hittar sina gamla brev,
lite konstigt att läsa om gamla planer när hon vet hur det blev
nu är det ingen som skriver längre
det är ingenting här som är värt att skriva upp


Ändå känns det som om hela världen sjunger

har du kommit nånstans
har du sumpat din sista chans
är du framme nu
har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
är det verkligen du?
är det verkligen du?

Det fanns stunder när hon visste hur det skulle va
Men det är som om hon glömt vad som var så bra
Hon har för länge sen tappat lusten
Har för länge sedan glömt vad som var värt nånting

Hon minns bara stunder i periferin
Hon minns dagar när dom sopade undan krossat porslin
nu är ingen som bråkar längre
Det är ingen här som börjar gräla om ingenting


Ändå känns det som om hela världen sjunger:

har du kommit nånstans
har du sumpat din sista chans
är du framme nu
har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
är det verkligen du?
är det verkligen du?

Hon känner efter om livet kan va lite mer
ja, det är grått som om ett moln träffat hennes kvarter
Det är ingen som pratar längre
Det är såna dagar som vänder allt upp och ner


Det är såna dagar som hela världen sjunger:

har du kommit nånstans
har du sumpat din sista chans
är du framme nu
har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
är det verkligen du?
är det verkligen du?

just gonna let it out

Ahaa, igår var jag med Lias, var hem till henne först sen gick vi ut o gick en sväng :) till mcdonalds sen till prix o köpte djungelvrål .. Det var ju tur att vi köpte dom, för vi hade ingenting att göra sen, så vi kollade hur många man fick in i munnen samtidigt, resultatet blev 50 st :) haha, jag har varit helt torr i munnen idag , lite salt i dom :P finns även lite bilder på carolinelias.blogg.se ! :)

Idag har det gått jättebra i köket :) laxen gick som fan.. (: meen sen åkte jag ner på stan och kikade på alla fina människor som gick på bal.. :) var helt sjukt mycket folk och föräldrar som skulle knäppa kort vart man än gick , så man var väl i vägen för elvahundra kort eller nåt .. men men dom får väl skylla sig själva :) vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men ska väl bara ta de lugnt :) Fick även lönebesked från sandvik idag, serverade ju på deras bolagsstämma :) skönt med extra pengar ! får se om de är nånting på tv ikväll då som är värt att kika på :)

peeeeeeeeeeeeace

röd?

igår var jag och lias och solade : ) hur skönt som helst var det! men fyfan, idag när jag vaknade var jag helt sjukt röd på magen! Gjorde så jävla ont att ligga på mage , fick smörja in mig lite sen kändes det lite bättre :P men det var ju inte skönt att klä på sig kan jag säga, FYFAN! men det har gått bra idag i alla fall, men jag ska nog inte sola på ett tag nu :) Lias ville sola imorgon igen, men jag pallar inte det :b eller, min kropp gör inte det!

tjingeling

klumpeduns

HEJ!
Trött, sliten? Ja, vad ska man säga. Helt sjuka dagar nu sen vi hade ett litet minilov från skolan.. :) Inga detaljer här hade jag tänkt :) Men jag och Emelie har i alla fall haft kul.. eller ja, nånting :b äckligt mycket folk på sista april hos oss, men vi försökte skicka ut några stycken, men det var ju inte så lätt alla gånger! DROP IN ! eller vadå? Sen blev det lugnt på torsdan och fredan, sen jobb på lördan och sen sov ja hos emelie .. eller ? :b mm men det var kul i alla fall :D Även skönt att skolan har börjat igen :)

Har varit på körskolan idag, skönt o sitta där faktiskt :) Kom hem typ för en timme sen och käkade, och nu är jag trött som fan, så jag tänkte gå o lägga mig en stund :) ska väl plugga lite teori egentligen, men vafan, jag orkar inte det nu.. Får väl se vad som händer i veckan och till helgen :)


E.E - "Hmm, vem ska jag ta?"

RSS 2.0