without you baby, every place he goes he's thrown out

Jahapp. Då var det längesen man skrev här igen. Har faktiskt inte haft tid eller ork eller lust att sitta vid datorn över huvud taget. Det har varit jobb och mys. Det har varit två lugna dagar på IKEA denna vecka, och det har varit skönt, det värsta jag vet är att stressa på jobbet. Idag har jag åkt in till Gävle, i min ensamhet, och hämtat ut mitt pass hos polisen, mitt gamla hade gått ut, synd där... Gick igenom några affärer, hittade massa fina kläder, mest vårkläder, men näe, ska ju till sthlm imon med Angelica, Madde och Emma, så jag sparar tills dess istället. Men jag lär säga att det var svårt att slita sig från kjolen på JC, fyfaaaaaan säger jag bara, den SKA jag ha, annars vet jag inte... Haha, dagens ilandsproblem, men men, så är det. Hittade nyss en nyckelpiga på mitt golv, och då var jag så snäll och släppte ut han/hon i det fria, men sen kom jag på, han/hon kanske fryser ihjäl? Det borde ju vara svinkallt att vara nyckelpiga på vintern, är dom förresten inte sommardjur? Ja, vad vet jag . Hoppas den överlevde i alla fall. Jag har i alla fall packat större delen av denna kväll. Anledningen till att det tog så lång tid var att jag hittade inte den förbannade madrassen, så jag ringde mig käre farbror Peter och fick låna två stycken :) Perfekt! Så jag lära kolla om det var något hål i dom, och det gick ju bra att få in allt luft, men inte när den skulle ut, jag somnade nästan på madrassen när jag försökte få ur all luft, men men, det gick de å! Så nu är min resväska bokstavligt talat PROPPFULL! Fydå, Tur att det finns hjul  på dom (dock bara små pärlor på angelicas;) haha ) Jaha vad ska man skriva mer för intressant då... I tisdags kom det en turist och beställde 20 pizzor i bistron på ikea! HAHA, jag och pernilla fattade ingenting, trodde han menade nåt annat.. Men näe, han hade stor familj sa han, mm fyra pers typ! Men men, pizzorna är ju trots allt inte så stora. Förresten så hatar jag det här med vintern, i alla fall till en stor del. För det första är det kallt ute, och det värsta jag vet är att frysa. Sen är det det här med traktorna! eller, traktorerna, eller hur fan man nu säger/stavar det, jag säger traktorar i alla fall. Dom är ju ÖVERALLT! Fy, jag har varit rädd för dom sen jag var liten, det var nog efter en hemsk upplevelse med någon av mina grannar, vi var på parkeringen, och plötsligt från ingenstans brummar det en traktor, stor som ett hus! Jag kommer ihåg att den jagade mig i hela kvarteret (eller så inte, en bit i alla fall). Men jag tycker inte om dom, fyfan, dom ser sig aldrig för, härom dagen höll jag på att köra av vägen för en sån där jäkel tog upp hela vägen, och backade rakt ut i vägen, nej fydå, förbjud dom! Nej nu börjar klockan bli mycket, och jag ska upp kvart i sju! Sjukt taggad nu ! :) Blir helt säkert en skitbra helg:)


Tänkte bjuda på några mysiga HR-bilder ! :)

 Min finaste sötaste Frida! <3
 Gun och VB. Helt normalt.
 
Viktor är så söt på denna bild, hoppas han kikar in här idag och ser den, eftersom han är en smula bitter idag.
Jim till höger, :)

SOM ETT BI! haha, älskar denna bild. Lovisa:P
Emil , på sitt vanliga humör!
Sugen på chokladtårta? JA TACK! (av mig och Lina) MVG ja tack hejdå!

abbey road

Dear diary. Sitter här med Angelica och lyssnar på bästa thin lizzy, och läser bloggar. Idag i Högbo hade vi 52 konferenslunch, det gick bra, jag och Lina gjorde iordning förrätten, den var god. Jag fick gå hem från rese eftersom jag åkte buss till stan idag, men det var det värt. När jag kom hem så stog mamma och gjorde pannkakor, det var behövligt efter min långa vandringsfärd hem till vallhoooods, it's a dangerous place to be. Så jag har städat mitt rum idag, väldigt mycket, och fint blev de. Intressant inlägg, nej, hejdå.


kanel är bra!
älskling sirpan också! <3 mollsaaaaan. Hon är söt hon å !


Lord knows I've paid some dues gettin' through

yes. Första dagen uppe i Högbo. Väldigt slappt, men trevligt. Jag och Emelie bakade kakor och gjorde knäckebröd. Vi hann med kvart över två bussen hem, så det var skönt, men mindre skönt att Emil kastade en stor snökluva på mig så jag blev alldeles iskall. Sen fick jag gå hem från rese, det var inte heller kul. Iskallt ju! Nu ska jag ta o lägga mig i soffan med min bästa bok Lida av Stephen King, och såklart ska min älsklingsiri vara med! Får se vad som händer ikväll. pussssshej





Wild one wont you please come home
Youve been away too long, will you
We need you home, we need you near
Come back wild one will you

How can we live without your love
You know that could kill you
How can we carry on
When you are gone my wild one

So you go your way wild one
Ill try and follow
And if you change your mind
I will be waiting here for you tomorrow

For I would beg for you
I would steal and I would borrow
Id do anything, anything at all
To end this sorrow

Wild one
The gypsies warned of the danger
You can laugh and joke with friends
But dont you ever talk to strangers

Although their offers may be sweet
And Id bet and I would wager
Away youll stray and never come back
To those who love and made you

with love

Jaha, då var ännu en helg över. I Fredags var jag bara hemma, somnade halv nio i soffan, hade en väldigt jobbig huvudvärk, inte roligt. Vaknade några gånger från och till, sen klockan elva gick jag upp och la mig. Hade inte fått riktigt med sömn i veckan om jag säger så... :) Så i lördags var det ju alla hjärtans dag, förstår inte riktigt vad man ska göra då men , ja jag mamma o pappa åkte ner på stan i alla fall och gick runt lite där, hittade även ett par heta skor till våren.. Men är man pank så får man inte många skor.. tråkigt nog. Gick till djuraffären och köpte godis till Siri, sen åkte vi hem och lagade mat. Visste inte alls vad jag skulle göra på kvällen, men så ringde Anna och frågade om vi skulle göra nåt, så hon och Ida kom hit. Vi åkte till maxi och köpte sorbé och glass, så här mitt i den iskalla vintern tyckte vi att det passade in alldeles utmärkt. Träffade även Annika och hennes pojk :) Sedan sprang vi på Hannah och Johanna typ 7 gånger också. Längesen man träffade dom ! Jag o Annika sa att vi skulle styra upp nåt snart, och det tycker jag verkligen att vi ska göra. Sedan åkte vi hem och kollade på melodifestivalen (wehooo!?!), inte mitt favoritprogram men det funkar som umgängesprogramgrejimojsak! Jaja. Vi röstade på HEAT i alla fall, gitarristen i turkos tröja fick mig att smälta... grrrr säger jag bara.. jaja, nog om det. Senare vid tio-elva tiden åkte vi och skjutsade Oskar och lite folk ner till BJ, men jag hann typ komma hem så ville dom inte vara kvar nå mer så jag fick åka tillbaka och hämta dom och så skjutsade jag hem dom till Emil. Vid två-tre tiden på natten ringer Jim, så då åkte jag ner på stan och hämtade han på jobbet och skjutsade hem honom. Kom väl hem vid fyra, somnade vid halv fem, och då var jag ganska trött! Får se vad som händer ikväll då . Hejdå.

she knows music, I know music do you see

Im tough, rough, ready and able
To pick myself up from under this table
Dont stick no sign on me, I got no label
Im a little sick, unsure, unsound and unstable

But Im fighting my way back
But Im fighting my way back


Im busting out and Im going in
Im kicking up about the state Im in
Looking to my future, not my past
I want to be a good boy but how long can it last

Fighting my way back

This kid is going to wreck and ruin
Im not quite sure of what Im doing
You see it happened all a little too soon
But its all there in this here tune

Fighting my way back





sekt

Gårdagen spenderade jag först i skolan och hade en lektion. Sen skjutsade emil hem mig så kramades jag med siri en stund sen gick jag till angelica och drack te och snackade skit som vanligt.. haha. Sen kollade jag angelica och madde på film, vi missade första kvarten typ för vi kollade på lite backinthedays-kort :) Men den var helt okej. Gick hem vid elva-tiden, och fyfan vad kallt det var!

Idag ska vi egentligen börja tjugo i ett, men våran svensklärare var sjuk, så vi började tjugo i tre.... Lite segt att åka till skolan för en lektion och sen åka hem, menmen, så är det. Vi pratade om sekter på religionen, och visst, det var lite intresant faktiskt, påminner faktiskt om saker och ting, konstigt nog, men lite ironiskt nog, men struntsamma. Idag bestämde jag och Lina att vi ska vara på skolan klockan sju och försöka göra klart projektet. Vi får väl hoppas att vi kommer en bit. Just nu ligger det som en klump i magen. Det ska ju ändå vara klart snart. Men vi får snabba på oss lite. Men fyfan vad kallt det är ute idag! Höll på att frysa ihjäl när jag cyklade hem. Ikväll blir de nog film med jimpen, så nu ska jag väl göra mig iordning lite sen gäääääääääsa dit. Hejdå.



annars då... jo jag är lika besatt idag med.

 

oldtown!

70,124

Klockan är nu kvart i tolv.. Och jag har pluggat sen klockan 18 idag. Lite jobbigt var det, men fan värt det. Nu är jag ju klar med dom största uppgifterna. Jaha, har inte gjort mycket den här helgen. Jobbat, haft möte och sånt. Igår kollade jag och mamma på Så som i himmelen, och jag kan väl säga att jag tycker att det är en av dom bästa svenska filmer som gjorts. Den är så bra. Efter det gick jag och la mig för att sova, men det var lite tidigt, så jag kollade på The life before her eyes, och den var också riktigt bra lär jag säga. Jag kände mig ganska utvilad imorse och så är det så tråkigt att jobba när det snöar ute! Jag vill ju vara ute då. Men näe, då ska man sitta och vara trevligt på ikea.. Men det går ju det också. Och som sagt idag har jag pluggat som fan. Men det var hur skönt som helst att bli klar. Har bara redovisning på svenskan och så religionsprov imorgon på Islam. Helt sjukt tråkigt är det. Tråkigt med saker man inte ens tror på. Kan väl vara intressant ibland, men för det mesta tycker jag bara att det verkar jobbigt. Och eftersom jag var så duktig idag att göra klar samhällskunskapen så har jag sovmorgon imon till tio över tolv, och det är ju inte helt fel det heller. Men egentligen så måste jag och Lina skynda på som fan med projektarbetet. Det går jävligt sakta framåt nu lär jag säga. Men men, vi får ta tag i det där nu i veckan! I alla fall skriva klart den skrifliga redovisningen. Ska väl gå och lägga mig snart , men en viss hund kallad Siri tar upp hela sängen just nu. Får väl ta och ligga vid fotändan jag då. Nä nu säger jag godnatt.





You know some people out there are saying that time has its way of healing
It can drie all the tears from your eyes
Oh, but darling they don't tell you about this empty feeling
You know I can't disguise





When they say it's over, it's not all over completely

Nu var det längesen jag skrev här. I alla fall några dagar sedan. Men i helgen har det varit fullt upp, även hela denna vecka. Det blev ett stockholmbesök i helgen, med Angelica. Gick på stan en sväng, fikade och sånt, hade myskväll i lägenheten istället för restaurangbesök, men det gick lika bra det också. Trångsunds värdshus hade finfin mat dom med :) Och en speciellt ordningsvakt... På söndagen träffade vi Gittis och drack lite te. Sedan packade vi ihop och åkte in till stan för att sedan åka hem. Angelica har försökt lära mig pendeln och tunnelbana, eftersom jag måste lära mig snart.. Men man kan väl säga att jag har noll koll.. Jag var helt död när jag kom hem till Sandviken igen i alla fall, somnade ganska snabbt, och det var skönt det. I måndags var det mycket att göra i skolan (jämfört med vad vi brukar göra) men dagen gick fort, sedan blev det valbo och hårfärgning med Caroline (som hon egentligen heter). Fick även en filmrekomendation av syster, ska ta och se den någon dag, har bett pappa att ta hem den :) <3  Sovmorgon i tisdags, det var behövligt. Den kvällen spenderades framför datorn med Ekonomisk Politik, mitt favoritämne (?!). Igår bakade jag och Lina en tårta, vi var stolta, men stoltheten sjönk lika fort som tårtan... Kvällen tillbringade jag med pappa och lasse på folkets hus där The Blues Band hade konsert, dom var riktigt bra faktiskt. Dom är ett band från England som har hållt på och spelat sedan 60-talet. Paul Jones var riktigt riktigt bra på munspel, och mitt i ett sjukt bra munspelssolo lägger han in Van Morrisons låt Moondance! Då rös jag, det var så bra! Det var väl slut runt halv tio, då åkte jag till jim och kollade på film och halvt somnade för att sedan bege mig hem med sömn i ögonen till vallhov! Men nu har jag inte tid att stå här och skriva mer, ikväll är det kvällsöppet i restaurangen, så vi börjar klockan två idag och slutar vid tiotiden ikväll.


Dagens rekomendation av låt ; Thin Lizzy - Running Back


RSS 2.0