"Jag tror inte att jag drömmer just nu, men jag kan inte bevisa att jag inte gör det"

Bertrand Russel, brittisk filosof (1872-1970)

Jag vill berätta om min sjuka dröm inatt. Helt störd. Men kopplad till mitt förflutna, in a twisted kind of way. När jag vaknade läste jag ivrigt i min drömbok för att hitta någon form av svar. Men icke! Men några fina citat fanns det där:

"Av samma tyg, som drömmar göras av, vi äro gjorda, och vårt korta liv omfamnas av en sömn"
William Shakespeare ur "Stormen"

"Medan du befinner dig i en dröm är det inte en dröm - det är verklighet och björnens bett smärtar, smärtar på ett fullkomligt verkligt vis"
Mark Twain ur Which Was the Dream?

"Jag drömmer i färg och det är alltid mycket surrealistiskt. Min drömvärld är helt och hållet Hieronymus Bosch och Dali och jag älskar det. Jag ser fram emot det varje kväll"
John Lennon

"I var och en av oss bor det en annan som vi inte känner; denne talar till oss genom drömmen och meddelar oss hur helt annorlunda denne andre ser oss än vi ser oss själva"
C G JUNG, psykoanalytiker


T.B & H.B.C




Ett av världens coolaste par!

nu brinner hela skogen

Fotografiska jag.


Åt precis Ahlgrens Bilar till frukost... Jag sov så länge imorse att jag inte hann äta frukost, och nu när jag kom hem orkade jag inte riktigt sätta igång att göra nåt att äta. Och på bordet låg det en bilpåse! Vad tusan, nån gång måste man väl prova det också. Gott var det! Jag ska faktiskt göra en pastasallad nu. Lovade mor och far att göra mat idag. Så det blir pastasallad med ruccoula, mangoblad, ärtor, majs och ja, vanliga saker man har i en sallad helt enkelt.

Ska iväg och jobba en sväng idag också, kan bli kul, kan bli tråkigt. Vem vet. Vi får se!

Igår åt vi våfflor här på Fredriksgatan.



jag bör plugga typ... nu!!

Men istället sitter jag bara och degar runt på Facebook och sådant annat trevligt. Så, innan jag sätter igång och pluggar tänkte jag slänga in ett inlägg. Idag har jag inte gjort mycket. Eller, mer än vanligt iallafall, men det är ändå inte mycket att hänga i julgranen. Somnade kring 23.00 igår, vaknade 11.00 idag! Skönt med sömn iallafall, haha! Åkte till skolan och hade Naturkunskap, väldigt intressant faktiskt. Åkte sedan hem och tjatade på pappa att vi skulle göra något. Men, det är lättare sagt än gjort. Men till slut fick jag med honom till affären och vi handlade våffelmix och åkte hem och gjorde våfflor, med sylt och grädde! Efter maten åkte jag, pappa och mamma till mormor för mamma skulle städa där. Så, jag och pappa åkte ner på stan och jag köpte mössan som jag ville ha! Från Rut m.fl såklart. Mitt nya favoritmärke. Efter det ringde jag bror och vi fick komma upp till han en sväng på lite kaffe. Mamma smsade och vi åkte och hämtade henne. Och ja, sen vi kom hem har jag ätit en halv kanellängd och en munk. Gott! Nu ska jag renskriva mitt nationella prov i engelska!

Mössan!

¨

Jag köpte även Grizzly Man på Dollar store för 30 kronor! Har velat sett den länge nu, så jag slog till och köpte den!



Osminkat is the shit!

who am I to believe in love

Nu känner jag för att skriva blogg. Känner dock inte för mycket annat just nu. Har inget intressant att skriva om ändå! Egentligen. För ingen är väl intresserad av att veta hur ont jag har överallt eller hur sugen jag är på socker? Nej, jag tänkte väl det. Jag känner mig så otroligt tankspridd. Allt är liksom huller om buller i mitt liv och jag får liksom ingen ordning! Sitter och pratar med V och lyssnar på musik, det får en alltid på bättre humör.

Lägger upp en liten låtlista med mina favoritlåtar just nu, som jag verkligen tycker att ni ska lyssna på!

Adele - Make you feel my love
John Mayer - Free fallin'
Toto - Rosanna
Whitesnake - Love ain't no stranger
Bruce Springsteen - I'm on fire
Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm
Johnny Cash - Solitary man
John Miles - Nice man Jack

Jag och Siri, julen 08.




Finaste julklapparna till världens finaste tjej






Avslutar med en bild på en sliten mig från Axmar Brygga i sommras..



God natt.

somewhere

Ooops! 6 dagar sedan jag uppdaterade. Fy skäms! Men man kan väl säga att jag har varti upptagen. Shoppat, festat och kollat på TV varje kväll. Men sånt måste man väl också få göra ibland, right?! Men nu sitter jag ju här iallafall, och skriver. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja faktiskt. Förra veckan bestod utav väldigt mycket shopping, men jag har inte orkat knäppa kort på allt! Och jag menar verkligen ALLT! Jag var helt galen förra veckan. Men jag har kommit på varför. Jo, pappa jobbade natt förra veckan, och på dagarna sov han ju, och då ville jag inte vara hemma och störa hans sömn. Så jag åkte ner på stan varje dag efter skolan, mest för att liksom ha nånting att göra, gå runt och kika och så. Men det funkar inte riktigt för mig att bara kika. Så ja, ni kan ju räkna ut själva. En sak som är bra är ju att jag har gynnat Sandvikens affären istället för att åka till Valbo! Jag köpte ett par skor på Hedmans skor, en tröja på Not nak'd och olika caféer har jag fikat på. Jag och Ida åt först på Aldos, sen fikade vi på ett nytt ställe på Köpmangatan som heter Café Mocca. Vi var också på Biståndsshopping! Kanske hur kul som helst. Ida köpte ett köksbord, i framtida syfte. Och jag köpte en väska och ett smyckeskrin. I vilket syfte det var vet jag ännu inte.

Jag vet att jag redan lagt upp den här bilden, men dom är så snygga att dom är värda att visas igen!



Ida på Café Mocca!





Världens dåligaste bild. Men det är iallafall en svart lite längre kofta med markerade armbågar! Från B.Young


Kofta från märket Rut m.fl, kommer från Not nak'd.




Nog om det ett tag! I söndags fyllde pappa och Emma år! Emma firade vi redan på lördagen då det bjöds på fest i bastun! (Inte i en bastu, utan Jäderfors IP kallas så) Det var riktigt trevligt! Massa folk, god mat och god dricka. Jag tror inte taxin gick hem förrens vid 03.30 faktiskt. Antagligen årets skönaste fest. En sak som var extra bra var MUSIKEN! Ingen jävla krogendiscopop! Utan riktigt hederlig ROCK och en massa musik som man kunde dansa och ha roligt till. Fem av fem toasters!

Såhär såg jag ut då. Är det bara jag som tycker att jag ser ut som en uppställd soldat från typ 1940-talets Tyskland? Jag tycker det iallafall..
Leggings från Bikbok
Blus från Rut m.fl
Kavaj från H&M
Skor från Crispin
Och håret fixade Anna på mig :)


Hm, detta är en outfit från i måndags tror jag.





Tröja från H&M (Fick den av Denise när jag fyllde 20)
Kavajen från H&M och skorna från Crispin


Hörs då.
Pussss..

punka!

När vi fick punka på finvolvon!





Det syns inte så bra, men Caroline springer och hämtar varningstriangeln!



NU > Städa lite, plugga lite, äta lite, skola!

band on the run

Vilket åkande! Fram och tillbaka har jag farit med Volvon idag. Vaknade imorse och fick åka direkt till mormor och skjutsa henne till en kompis. Sedan hem igen och grejja. Åkte till skolan en timme senare, från skolan och hem, och så ner på stan igen! När jag väl är på stan har jag glömt en sak hemma, och får åka hem igen och sen tillbaka till stan. Och hem igen såklart. Allt som allt nio vändor fram och tillbaka!? Galet. Tur att Sandviken inte är allt för stort. Har uträttat en del hemligheter på stan, käre far fyller år på söndag så jag shoppade en present till honom som  jag vet att han vill ha. Sedan älskade Emma, syster min, fyller ju också år! Så då har jag grejat med en present till henne också. Och när jag nu var så givmild var jag tvungen att kika in på Hedmans skor! Och såklart, till min lycka, hittade jag ett par underbart fina boots! Precis i min smak, och satt som om dom var sydda efter mig. Då var jag bara tvungen att slå till :)

Från Wildflower!



Nu ska jag unna mig popcorn (smörsmak) medan jag tittar på Idol! (Ni ser vilken TV-nörd jag blivit!)

Adios!


när man trivs

Hej! Idag har det varit en alldeles utomordentlig dag! Började dagen med ett samtal med min favorit Emma. Åkte till skolan och skrev nationellt prov i engelska, får väl se hur det gick. Jag tyckte att när jag skrev verkade det hela väldigt bra, men sen när jag läste igenom det kändes det väldigt simpelt. Men så kan det vara ibland. Efter skolan hämtade jag ut pappas cykelskor på Intersport, väldigt snällt av mig tycker jag. När jag kom hem hann jag bara in och vända för då stod Anna utanför för att hämta mig. Idag har vi nämligen varit till Medskogssjön och fikat och haft det trevligt. Det var så otroligt fint väder idag att jag nästan inte trodde det var sant. Så jäkla skönt!

Kvällen spenderade jag med Caroline. Följde med henne till Valbo där hon skulle skaffa en ny telefon. En Iphone blev det och hon var väldigt lycklig. Dock var hon inte så lycklig på vägen mellan Forsbacka och Valbo då vi fick punktering på ena däcket! Men allt slutade bra till slut. Vi fick däcket bytt och kunde rulla vidare! Inne på Media Markt blev jag riktigt sugen på en ny mobil, kamera, TV och Ipod! Men, sådant får vänta. Kanske skulle behöva en ny telefon då min telefon snart tappar knappsatsen och inte klarar av att ta emot två meddelanden samtidigt.

När jag kom hem la jag mig på soffan och kollade på TV. Jag måste säga att jag har blivit en riktigt TV-nörd! Fy skam. Jag tycker inte ens om TV! Hatar all reklam och skit. Bättre med film :)

Imorgon blir det skola igen! Och jag ska uträtta en del ärenden på stan också. Kan bli kul. Kan bli dyrt.

Ciao.

(Bilderna är från idag, och nu har jag snott dom från www.anagustafson.blogg.se)

Mina favoooskor :)



Jag njöt av en dag i solen!



Anna hade tur, hon fick en puss på kinden!


There ain't a lot that you can do in this town

Okej, kräftskivan igår bestod av mig, Caroline och Evelina. Resten dissade, don't know why! Men men, vi satt inne hos mig och åt kräftor, sen begav vi oss till lokalen och då kom Denise och Ida. Satt där och drack och hade trevligt. Som mest var vi väl 20 personer tror jag. Mest Järbofolk, men det är väl inget fel på dom? Haha, skoja! Trevlig kväll, dock var jag väldigt trött. Och hade ont i foten. Kunde inte följa med på krogen. Vilket ALLA kunde. Klockan tolv var festen slut och jag började städa undan. Somnade väl runt halv ett. Väldigt skönt.

Det var nog om lördagen tycker jag. I fredags kom min favorit hem från sthlm, Emma! Vi åt sallad och kollade på Dobidoo (stavas det så) och drack vin. Roligt var när vi kollade på nån gala, vet inte vilken, en med massa svenska tvpriser, och Brolle kom ut på scenen, både jag och Emma drog en djupsuck, tog vinglaset och lutade oss tillbaka i soffan med ögon stora som fotbollar, kan hända att vi dreglade lite också. VILKEN JÄVLA KILLE! Fyfan vad snygg han är. Mmmmmöms!









Sjunga kan han också



Jag tror att jag avslutar här faktiskt! Eller? Nehe, ska jag visa dom få bilder som vi knäppte igår? Jaha, okej då.

Caroline hemma hos mig!



En cider att rekommendera! (ett eller två m? kan inte stava idag tror jag)



Näääjs med kall dricka!



Caroline fick dricka många klunkar när vi spelade Pyramiden



Denise och Ida bråkade, ganska rejält, om nötterna!



Jag ville inte vara med på kort



Roligare än så blir det inte idag här i min fina blogg! Btw kanske jag ska berätta att det såklart är Caroline som gjort en ny head till bloggen :) En tillfällig iallafall, vet hur jag vill att det ska se ut. Men jag måste vara med och styra då!

Nu ska jag nog kika lite tv eller kanske läsa en tidning, vad vet jag..?

Ciao.

I'm a bad boy, 'cause I don't even miss her



John Mayer..

there are people in this town that try to put me down

Gårdagen spenderade jag med Madde och hennes fina flicka Alicia! Skönt att man hinner träffa vännerna för en gångs skull. Vi hälsade på lärarna på restaurangskolan, som blev väldigt glada när vi kom, såklart! Sen började magarna kurra, så vi åkte till Marangoni, och åt en varsin bakad potatis. Kanske hur gott som helst. Men efter det var vi så mätta att vi knappt fick i oss kaffe! Och lilltjejen satt hos mig en stund, men sen somnade hon och sov hela dagen. Skönt tyckte väl Madde, tråkigt tyckte jag :b. Vandrade runt på stan en sväng och jag, som inte har någon som helst hejd i kroppen när det kommer till kläder, köpte såklart en ny tröja. Från B.young, kors i taket säger jag bara. Men riktigt fin var den. Eller en kofta ska jag väl säga, lägger upp en bild senare.

Kvällen tillbringade jag med mamman och pappan, framför tv:n. Kollade på någon form av sågning av vår statsminister. Haha, jag tycker det är kul när dom inte kan svara "Ja" eller "Nej" på en fråga. Men jag ska inte säga nånting, jag vet verkligen inte nånting om politik, så det kanske är svårt att ge ett rakt svar? Vad vet jag.

Och idag är jag ledig. Underbart! Haha, en kul grej som hände för en stund sen. Jag rensade bland alla skor nere i hallen eftersom mamma och pappa tjatar om "att du har för många skor framme Malin! Du använder dom inte ens!" Så idag rensade jag ut dom jag inte kan använda mer i höst och la alla i en påse och ställde vid ytterdörren för att sedan ta ut dom i förrådet. Plötsligt märker jag att påsen är borta.

Jag - Pappa, vart är påsen jag ställde vid dörren?
Pappa - Ja, vad var det i den då?
Jag - Mina skor! Vart är dom?
Pappa - Jaha den påsen, den slängde jag! Den såg ju ut som en soppåse!

Så, ni kan ju tänka er vad jag fick göra. Gå ut och riva runt i soporna i dom där äckliga gröna sakerna man slänger påsar i. Usch! Jag hade tur att jag märkte det så tidigt, för ingen hade hunnit slängt någonting efter pappa.

Kolla vilken sötboll! :)





Och idag blev det en militärgrön skjorta från H&M och dödskallesjal :) Och favoritconversen såklart!



Ikväll ska jag mysa i Jäderfors! Som jag längtat. Underbart <3

kom ihåg mig då

Lars Winnerbäck, vilken kille va :) Har lyssnat på honom i några dagar nu, efter ett antal års uppehåll (korrekt mening?). Har dock inte lyssnat på hans "senaste" låtar osv. Gillar dom gamla bäst. Antar jag.

Idag då. Hälsocentralen HALV TIO. Jag var en zombie imorse. Att jag över huvud taget kom upp ur sängen är ett mirakel. Är där i fem minuter och hon konstaterar att jag måste träffa en doktor. NÄHÄ!? Det visste jag väl. Dom fattar ju ingenting när man ringer och bokar tid, och säger att man redan träffat en doktor men måste göra det igen! Åh, så nu får jag stå ut med min ömmande fot i tre dagar till. Men har jag stått ut i tre månader så är väl tre dagar ingenting. Iallafall, när jag kom hem från sjukhuset åkte jag och pappa och satte in pengar på banken. La alla pengar i ett kuvert och det kändes precis som att jag skulle göra något olagligt med dom, sådär som på film ni vet!

Som en maffiauppgörelse!


Efter vårat bankbesök (som inte alls kändes så spännande som jag tyckte, mer oerhört tråkigt! Ingen humor där på banken) gick vi till Aldos och käkade lunch! Focaccia blev det såklart. Var mätt hela dagen! Först nu blev jag hungrig. Sedan var jag i skolan en sväng, sen en sväng till på stan med pappa. Hittade en tröja från Rut m.fl på en affär på Köpmangatan, Not nak'd tror jag den heter? Men jag köpte den inte. Kanske imorgon, om jag orkar.



Nu på kvällen har jag vart hos grannen och blivit bjuden på äppelpaj! Kusinen min var också med. Spårar ju alltid. Men kul är väl det. Nu blir det lite TV med mamman :)

Pussohej!


RSS 2.0