första advent

Ja idag är det första advent! Och jag tycker att det är helt sjukt, inte än liksom? Jag vill inte släppa sommaren! Den var ju nyss här. I alla fall så har jag jobbat idag, med Ida, mycket trevligt :) Sen kom mamma och pappa till valbo, så gick vi en sväng i affärerna, sen åkte vi hem :) Nu blir det väl dusch och tv-titt :)
IGÅR: Ett trevligt krogbesök, hade så sjukt kul, allt var liksom bara bra :) jag o lias har alltid lika kul, och nånting spårar jämt som sagt! Vi tappade dock bort varandra hela tiden, men men.. Jag och lovisa dansade typ hela tiden, hur kul som helst:) riktigt varmt där ett tag :P fick väl skjuts hem vid tretiden :)

...

Ibland blir liksom inte allt som man tänkt sig. Man tror att man har kontroll över allt. Men så en dag är det helt plötsligt inte så som man vill? Då börjar man fundera på vad man gjort? Hur det kunde gå så jävla fel? Och svaret finns väl egentligen där hela tiden. Men man kommer inte underfund med det förrens det är försent. Vart tog allt vägen? Vems fel var det? Mitt eller ditt? Eller någon annans? Tänk vad en endaste person kan göra. Förstöra allt liksom. Och tänk vad lätt det kan kännas att känna hat, rent hat. Tänk om man bara inser saker i rätt tid, då kanske man har tid att bearbeta och kanske glömma. Tänk vad man kan lura hjärnan, det är lite läskigt faktiskt. Tro att det är på ett vis, men egentligen är det helt åt skogen. Hata är ju ett starkt ord, men det är inte ens tillräckligt nu.


cut, print, moving on.


and it stoned me - V.M

ååhhh, :) uppfriskande promenad med Siri nyss, nu blir det te och mys framför tv:n :) egentligen skulle jag haft sovmorgon till tjugo i ett imorgon, men jag och Madde ska vara elevrepresentanter för årskurs 9 på skolan :) Berätta lite om vad vi gör osv :) Så då blir det bil imorrn, skönt de! Och herregud, idag är det den 24:e, exakt en månad kvar till Julafton, tiden går så jävla fort! Nyss var det liksom annorlunda? aaahhja, nu äre film som gäller, :)

Om jag hade varit lite äldre, så hade jag gift mig med George Ivan Morrison!



And it stoned me to my soul
Stoned me just like goin home
And it stoned me


everything - M.B

snöväder, blåsigt och kallt! Jag har inte bestämt mig för om jag gillar det eller inte. Det är skönt på ett sätt och vis, man får ta på sig varma mysiga kläder, men det är inte roligt att cykla till skolan. Äh , det blir väl vad man gör det till antar jag. Som med allt annat! Idag har jag typ inte gjort nånting, städat, packat upp det sista ur väskorna, varit och handlat, varit ute på promenad med Siri, skrivit ut loggboken från Tällberg, och nu sitter jag och rensar ipoden på massa skitmusik! :) Jag känner för en tidig kväll idag, tänkte duscha snart och sätta mig framför TV:n med lite vattenmelon, det kan inte blir bättre en sån här kväll :) Och imorrn blir det skolan! Ska bli så satans skönt att komma tillbaka!




så säg att du förstår mig
säg att du känner dig lika liten som jag
säg att du förstår mig

e20norr


runaround sue - S.Q

Äntligen hemma! Jag tror ingen förstår hur skönt det var att sova i sin egna säng :) Hur skönt som helst, och jag sov som en jävla stock inatt alltså! Har varit med mamma i valbo idag en sväng, jag köpte en skitfin klänning inne på Carlings:) Eftersom det är lön på tisdag så har jag inte så mycket pengar kvar, så jag fick nöja mig med klänningen :) Vi åt lite mat på IKEA, sen åkte vi hem och så kikade vi lite på film, The Postman, mycket bra film! :) Så nu väntar jag på min kära vän Lias.. hon brukar inte bara skitsnabb, men idag slår hon fan rekord i att vara seg :P haha! närå.. men ska väl ut å åka lite ikväll/inatt, skjutsa runt lite fulla folk:) Och på måndag är det skola igen efter tre veckors praktik, ska bli riktigt skönt att komma tillbaka till skolan faktiskt, träffa alla !! :) Får väl se vad som händer imorgon , ta de lugnt förmodligen:)

bjuder på lite tällbergpictures!

    




10.000 nights - Alphabeat

bättre senT än aldrig liksom.. GRATTIS LIAS TILL KÖRKORTET! :)
Jag har som sagt inte internetuppkoppling hela tiden i Dalarna, men är hemma nu över helgen , så imorrn åker vi tillbaka igen! Igår var jag och lias ute på våran gääääääääääääääääsa-fort-som-fan-premiär :) sjukt kul! kom hem fyra på morgonen, sov i fyra timmar, sen iväg till jobbet halv elva... Så nu ska jag packa väskan igen, sen blir de nog sängen skulle jag tro:) mer om dalarnaresan när jag kommer hem nästa vecka! Som alltid hittar jag och Lina personer man inte vill åka ifrån.. men det är så det är.. :)  







YOU CAME LIKE THIEF IN THE NIGHT AND STOLE MY HEART

d'yer maker - L.Z

Titta vilken fin blogg! :) tack Lias! Lite mer höstig nu. Förresten, vart tog höstlovet vägen? Känns som att det gick på en sekund. Har hunnit med lite i alla fall, vart i gävle med Lias, och vart med Lias mestadels hela lovet, nästan... :) Har haft myskväll med Emma också, kollade på Mamma Mia!, och den var hur bra som helst :) Har även vart i valbo med mamma en sväng :) Och nu i helgen har jag jobbat, 11-15:30, skitsköna tider! och ikväll har jag packat, praktik med Lina nu ! Den här gången försökte jag faktiskt minska ner på min packning, men det är helt enkelt omöjligt. Jag bestämde mig för att endast ha en träningsväska med alla saker, men jag fick ta hela resväskan OCKSÅ. Men men, hellre att man har för mycket saker med sig än att man sitter där utan kläder till slut... :) Så nu tänkte jag skriva ett sista blogginlägg innan jag packar ner datorn i väskan, lika bra att ha den med, så kan jag och Lina arbeta lite med vårat projektarbete samtidigt :) Ska väl pallra mig till sängen och försöka sova lite :) Så imorrn blir det tåg mot Dalecarlia!:) Får väl se när jag skriver igen, blir väl om nån dag, kanske laddar upp någon bild också:) nej, nog om det nu. GODNATT!
CIAOOO!





YOU VISIT ME IN MY SLEEP.


RSS 2.0