live for your smile and die for your kiss

Longtime igen! Har helt enkelt inte orkat sitta och skriva. Inte nu heller egentligen, eller jag vill, men imon har vi nationellt prov i svenska b och det känns lite viktigare att plugga på lite istället för att sitta och skriva här. Men ett litet inlägg måste jag unna mig själv att få skriva. Det har hänt mycket sen i torsdags, eller, mycket och mycket vet jag väl inte, men jag har väl hunnit ordna en klassfest och varit i valbo i alla fall. Klassfesten blev lyckad! Förutom vissa personer som uppenbarligen inte har växt upp än! Personer som tycker det är roligt att kasta sönder glasflaskor i ett kvarter där det bor barn och hundar(djur över huvud taget såklart), kissa på mina grannars dörr, busplinga och vara allmänt dryga helt enkelt. Men men, vissa tar väl på sig 10 extra år för att växa upp. Men jag tror dom flesta hade kul i vilket fall!

Och på lördag är det studentkryssning. Och som vanligt den jobbiga frågan "Vad ska jag ha på mig?". Jag har en bild av hur jag vill se ut. Ett par stentvättade jeans, pumps och en svart tröja från Gina. Men tror ni jag hittar det? Näe, pumpsen och tröjan har jag iofs, men jeansen då? Nej, jag provade nog 7 olika par igår i med Caroline. Men inga passar, antingen är dom alldeles för långa, eller så är dom inte sköna alls. Men jag ska nog se till att hitta dom perfekta byxorna innan bussen går på lördag (lättare sagt än gjort).

I lördags kom det inte ut en endaste lite droppe foundation ur tuben! Så jag, ekonomisk som jag ändå är, klipper upp den och skrapar ur det som finns kvar (räckte fram tills idag faktiskt!). Men, idag fanns det verkligen ingenting kvar. Så jag åkte till Belissima och köpte en ny och fin :) Jobbigt dyr är den, men den är så sjukt bra, Skin Tone heter den och den lägger sig verkligen som ett nytt tunnt hudlager. Perfekt är den helt enkelt, och värd varenda krona! Bokade även tid på Illinium för lite ögonbrynvård på fredag. Var ett tag sen nu och det känns behövligt. Måste få unna mig nåt, det var faktiskt längesen nu!


Bjuder på några bilder från lördagens bravader.

festfixarna!


Måste säga att jag och Frida var på riktigt kärlekshumör!


Jorå saaattt festen dog cirka 02:00 men jag städade ju till cirka 04:00, konstigt? ;)



a dreamer doesn't stand a chance at all

nenenenenenene:) Provet är över. Det gick bra tack och lov! Lite stressigt imorse när man höll på med 10 saker samtidigt. Men det blev ett bra resultat med nöjda gäster (sa dom i alla fall) ! Emil skar sig i tummen, rätt djupt, men G lyssnade inte men Bibbi tog hant om han tror jag. Jag höll på att spy, närå, men jag mådde illa i alla fall, fyfan! Kom att tänka på att vi restaurangare får sjukt fula händer i vårat yrke. Man bränner sig på bläck och ugnsdörrar, skär sig lite här och där hela tiden när man slinter med kniven eller rivjärnet och när man håller på med mat och sedan diskar under en hel dag får man sjukt torra händer. Det var väl det tråkigaste med detta yrke, resten är ju hur kul som helst :)

Var kvar sist på skolan idag, kom väl hem vid fem-tiden. Jag fick offra mig att räkna kassan för det hade nån dum människa glömt bort. Men så äre. Blev inte mycket kvar av denna dag lär jag säga. Har precis duschat nu och ska väl kika tv eller nå. Och imon blir det skola igen. Men då kan man i alla fall ta det lugnt medan dom andra gör provet :D

Knäppte lite kort på det jag lagade idag på provet:)

Förrätt: Toast Skagen


Varmrätt: Ört- och vitlöksmarinerad kycklingfilé med potatisbakelse, rödvinssås och soterade grönsaker


Dessert: Hallonfromage med grädde och bär



waiting just to hold you

Skola hela dagen. Projektet försvann från datorn. Skaplig damp, jodu tack.
Plocka fram råvaror till provet imorgon. Det känns bra nu.
Promenad och dusch efter skolan. Och nu blir det äventyr med F !


tack och hej!


making love against the wall

Klockan är 17:41 och jag har absolut ingenting för mig. Har skrivit klart planeringen inför provet på torsdag, känns skönt. Hoppas det går bra i alla fall, det är ju mycket att göra, men på något sätt så blir det antagligen bra till slut! Får vi hoppas..
Var ut och gick med bästa Angelica vid tretiden. Så jäkla fint väder ute nu för tiden. Hoppas det blir vår snart, för då blir de snart sommar, och det vill jag ha ! NU ! Fyfan vad kul vi ska ha i sommar aaaaang! <3 Jag är sjukt taggad! Gärna en utlandsresa i höst även :D Skulle sitta fint efter alla år av läxor, plugg och prov och shiiiit! Som en liten belöning kanske ? Skulle vara helt underbart i alla fall !

Vi slutade vid lunch idag, så jag och Frida tog en tur till stan och kikade lite i affärerna. Jag bytte även min concealer som jag köpte i valbo men som var trasig, så fick jag en ny, tur var väl det . Tvåhundra spänn åt helvete annars ju! Fick även lönebesked idag, direkt in på sparkontot ska dom ! Jag har lärt mig spara pengar på detta underbara sätt, internetbanken alltså, hur bra som helst :) Ska väl kila ut med Siri älskling snart och gå en tredje promenad för dagen :) Jag gillar det här med promenader, men det kunde ju bli lite varmare ute faktiskt.

...
Wild one
The gypsies warned of the danger
You can laugh and joke with friends
But don't you ever talk to strangers

Although their offers may be sweet
And I'd bet and I would wager
Away you'll stray and never come back
To those who love and made you


en trött sirrrrriiii



Kloooockan är halv tio och jag är lika trött som siri. Jag har suttit och skrivit på projektet och kikat på recepten till provet på torsdag. Kul liv man har. Jag säger som min vän Frida sa igår "Ja jag ska inte göra någonting speciellt, jag har inget liv... den här veckan". Och jag håller med henne. Denna vecka händer det inte mycket annat än att man är stressad inför det jäklarns provet. Men det kommer gå bra, det måste gå bra helt enkelt.

Funderar även över om DU läser min blogg. Sluta med det i sånna fall. Jag hatar dig och ja, stick å brinn så blir de bra lilla du!


Mitt tidsfördriv!<3


fighting my way back

Åka madrass är kul.. om man inte ramlar av efter två meter. Men men, några gånger åkte vi i alla fall hela vägen ner. Det blev blött och kallt. Men några korvar på det så mådde man bra igen. Tack G för att du tog med grovt bröd :) mmm! Det var så kallt så jag, Anna och Lina åkte till badhuset och solade. Men det blev nog en chock för kroppen. Mådde lite konstigt efteråt lär jag säga. Men men. Lite fräknig och hm.. inte brun kanske, men någon annan nyans blev de i alla fall :) trevligt trevligt. Sitter här och är sjukt hungrig. Blir lasagne idag tror jag, gott de. Sen blir de promenad och plugg. Och kanske umgås med efterlängtade L !
tack och hej för stunden.

negern&vitingen... ;)
 

Varför inte lite uppdatering såhär på kvällskvisten? Hade ju en jättebra planering för dagen , men så precis när jag skulle ut och promenera så blir det snöstorm ute. KUL! Men det la sig efter en stund, så det blev en liten försenad promenad bara. Idag var jag ute och gick med Ted Gärdestad, gick faktiskt riktigt bra, även om han inte är lika som min absoluta favoriter, men han är nog en av mina favoritkändisar i sverige, eller ja, va, han är ju som sagt död, tråkigt nog, han skrev ju underbart fina texter! Kanske en aning mesiga, men riktigt bra. När jag kom in drack jag en liter vatten. Har kommit på mig själv med att vara riktigt dålig på att dricka vatten regelbundet om dagarna, det måste det bli skärpning med. Jag tror det var förra veckan i onsdags eller nåt. Jag drack ingenting till frukost, ingenting till lunchen, och ingenting under tiden vi var i köket. Så efter skolan hade vi möte så när jag kom hem vid halv sju kom jag på att jag inte druckit någonting på hela dagen, och då blev jag plötsligt helt sjukt törstig och drack ja, det var nog tre liter i alla fall. Sen blev jag tjock som en gris kändes det som ! Haha, värsta vattenmagen. Det var kul.. Men ja skitsamma, vem fan bryr sig i alla fall.

Har precis duschat och sitter här och lyssnar på Lizzy. Blir ledsen varje gång jag tänkte på att Phil är död. Men han gjorde det han var bäst på dom 36 (?!) år han levde. Tack för det. Jag har ju en tatuering i tankarna som en hyllning till honom liksom. Det ska vara en avbild av Phil Lynott, inte hela kroppen då men ansiktet halsen och lite av axlarna kanske, och som en bakgrund kanske Black Rose (framsidan på just deras album Black Rose). Jag vet inte alls, men jag är sjukt taggad på en sådan. Och i nacken vill jag ha den. Ojoj, det skulle vara vackert.

Värsta skrivhumöret är jag på just nu känner jag. Skriver med Frida på msn också :) Gulltjejen min ! Har lovat att lägga ut några bilder på henne snart också.. :) Eftersom hon har börjat läsa min otroligt intressanta blogg, hon måste ju få lite kredddddd! Har även en trevlig konversation med min gamle vän trallis! Han var även tvungen att dra upp gamla minnen och historier om min otroligt fantastiska geografikunskap!

"Roffe säger:

Sen om 80 år när du dör ska ja skriva att jag alltid vela ta med dig till filipinerna på din grav eller så"

haha, roliga tider det där alltså ! haha. Vi sitter och byter lite musik just nu , jag försöker få han att lysna på Thin Lizzy, och han hånar mig och säger att Phil ser ut som en pizzabagare, nej du, stryk ska han ha ! ;) haha nejdå, men nästan. Han skickar Airbourne och Gasoline Queen, lät bra det också :)

jag älskar fridas hållning på denna bild.

hahahahaha. vi hade roligt åt denna bild alltså.


 

the sexy blick, why not liksom ? ;)
 

När jag ändå är igång med massa skrivande och massa bilder kan jag ju bjuda på lite bilder på det vi åstadkommer när vi inte knäpper kort (fast jag knäpper ju kort såklart nu med men ja, på maten vi gjort, skitsamma) !!

Endast laxen som fattas på denna förrätt:)
 
Vaniljpannacotta med bärsås tror jag det här va:)
 
chokladdoppade brownies med grädde och nötter. lite sugen :)
 
Kommer inte riktigt ihåg exakt vad detta var, men fisk med nånting i :)


Blir ju mycket disk när vi ätit med :P haha


Nu får det vara slut för stunden. Tack och hej!


moondance

Ännu en helg är över. Och jag har väl gjort precis ingenting. Jo, jobbat och sånt såklart. I fredags åkte jag och Anna till valbo och shoppade lite. Jag köpte en typ korallrosa tröja på Gina, säkert ingen i hela Sverige som har en likadan, hittade även två väskor och ett hår/pann-band på jc. Hittade en miljon saker till men lider man av beslutsångest så är det inte så lätt alla gånger. Anna hittade ett par skor, en jacka och lite andra saker. Vi var väl där till åtta nån gång. Hungriga som vi var åkte vi hem till sandviken och käkade på Malaysia, riktigt trevligt. Skit kul när man är övertrött och skrattar åt precis allting, haha, dom måste trott att vi var fulla eller nå, men men, kan ju vara kul de också !

Har som sagt jobbat i helgen. Efter jobbet i lördags kom mamma och hämtade mig, och hon kom inte precis när jag slutade så jag tog mig en liten runda i köpis för andra dagen i rad. Köpte dock ingenting, tur var väl det. På kvällen var det personalfest, men den gick inte jag på. För det första låg den någonstans utanför gävle, och dit hittar inte jag. Sen fick jag sjukt ont i magen på kvällen. Var inte sugen att göra något alls. Tänkte att jag skulle ta en promenad till prix för att få i mig lite frisk luft, så tänkte jag köpa en melon (beroendeframkallande!), men det fanns ju såklart inte. Så jag gick hem med Chic, Veckorevyn och en hårspray. Kul att köpa sådär på en lördagskväll klockan åtta, men är man mobbad så, närå skääämt å sido. Men vafan, jag mådde ju faktiskt inge bra. Kom hem å kikade på robinson med mamma, sen somnade hon, så sappade jag över till någon kanal där dom visade Wallander, men jag kollade väl en kvart sen slocknade jag med. Skön kväll? Javisst, why not. Ibland måste man få vara hemma också.

Ja, varför inte köra en tredagars? Mamma skulle hämta mig på jobbet idag igen. Så jag vandrade in på köpis igen. Gick in på Kicks, den affär jag inte vart in en endaste gång på nu på helgen. Pinsamt om dom skulle känna igen en i affärerna liksom. Tänkte köpa en concealer, men träffade Johanna och Emma inne där, stod och pratade med dom säkert en halvtimme. Så ringer mamma och säger att hon är inne på coop. Så jag säger hejdå till Johanna och Emma och köper det jag kom in för att köpa (det visade sig att den var trasig när jag kom hem, förbaskat..). Men så äre.

Kikade på fotboll när jag kom hem. Liverpool lekte ut Aston villa, 5-0 tror jag det blev, Gerrard gjorde typ 3 mål, han är rätt bra den grabben. Tänkte skriva lite anteckningar till praktiska provet på torsdag. Trerätters, bröd och majonnäs på tre timmar, tack och hej säger jag då.

my oneeyeddog and I.





jag får mycket plats i min egen säng...
 

Kanske dom mest osexigaste arbetskläderna, men här tycker jag Frida får till det riktigt bra! ;)


SUGEN PÅ DESSERT?! vackert frida:)

open your eye and look at me

Haha, ja, det var kul Anna. Internt skämt, men jag var tvungen att skriva det på rubriken.. ;) Men det är många som har problem med grammatik och rättstavning. Det kunde iförsej vara en korrekt mening. Man får bara kika, inte titta helt. Typ som att man får "Se, men inte röra". Haha. Sånt här är kul när man är trött. (tycker jag)

Så, då var denna tårtbuffé avklarad, borta med vinden, adjö, klar, klarbakad, uppäten och fotograferad. Perfekt, nu är det bara skriftliga rapporten kvar! (hoppas jag). G kommer säkert hitta på nåt mer. Hon kommer typ säga "Gör om allt, här och nu, ja nu, och bättre, snyggare, större, mindre..." osv. Dubbla budskap i allt. Och nu känner jag att jag skriver osammanhängande och ingen fattar nånting. Men det gör inte jag heller. Jag är så fruktansvärt trött nu. Jag och Lina har bakat hela dagen, fått ut buffén (som blev mindre än planerat, men ändå en buffé) och hjälpt till med efterarbetet i köket. Cyklade hem i det fina vädret. Pratade med pappa och gosade med Siri när jag kom hem. Sen promenad som vanligt. Riktigt skönt ute när de är sol och allt !  Kanel hade inte tid att gå idag, och inte igår eller i förrgår, och inte imon, och jag kan inte i helgen... Hennes papi fyller år idag, grattis till han, vet inte alls hur mycket men i alla fall. Kanske lika som mina päron. Men i alla fall, så blev de dusch, mat, och frukt när jag kom hem. Var kanske hur hungrig som helst. Jobbigt de där med mat ibland. Veta när man ska äta och inte äta.

Sitter här och ska krypa ner i sängen och läsa inför nationella proven i svenska. Jobbiga texter tycker jag. Förstår inte riktigt vad vi ska göra heller. Men Mats sa att vi skulle läsa häftet så skulle det gå bra. Så ja, jag lär väl lita på han då. Imon blir det promenad till skolan. Bike is a dangerous thing these days. Nä, men då har jag hunnit vakna när jag kommer till skolan. Sjukt skönt med morgonpromenader, och kvällspromenader också såklart.

Vad ska man skriva mer då? Jo, kan du berätta att snart är det 19 april för er som inte visste de. Och innan så är det 4 april. Och efter det så kommer så småningom 12 juni. Och före det 6 juni. Viktiga datum. Och någonstan däremellan 24 maj. Och såklart 2 maj, min älsklings åtta-års-dag, men då är jag inte hemma, fy för det. Men jag ska fira dig när jag kommer hem!

Annars så tycker jag det är skitkul med långa blogginlägg som det absolut inte innehåller något intressant. HEJ.





A soldier of fortune came home from war
And he wondered what he was fighting for
This sad-eyed soldier, he broke down and cried
Oh he was so broke up inside

I'd rather hear your interlude, than live my life in solitude

Tre veckor till, sen är det slut, nästan. I alla fall på det jobbiga. Vill att alla prov, projektredovisningar och shiiiit ska vara över nu. Pluggade med Lina igår, kändes skönt att bli klar med vissa saker. Så nu är det bara redovisningen kvar. Men det känns som att G hatar oss, eller jag känner i alla fall så. Förlåt då för att jag ska åka bort och vill ha klart skiten nu! Så imon blir det bara halvdag i Högbo, sen måste jag och Lina BAKA! bakabakabakaaaa anslag och massa fyllningar (!!!!). Det kommer nog gå bra tror jag, bara vi får en hjälpande hand, men den handen känns långt borta nu! Äsch, får väl se hur det går imon och framförallt på torsdag. Jaja, lite negativ är jag nu, men det är såhär det känns, jobbigt och sånt.

Och jag är vaken för länge på kvällen/natten. Jag är helt död på morgonen när jag ska gå upp (mer död än vanligt). Och nu är det sent igen, i alla fall för mig, jag måste få min sömn. Och nu vill jag sova, men näe, nu lär jag skriva en ATT-GÖRA-LISTA för morgondagen. Och fan, två möten har jag imon också. Som sabbar hela dagen, i alla fall det på morgonen! Men men, vi måste lära oss lite franska. Men det är svårt, man låter som kalle anka när man pratar, man ska typ prata genom näsan. Men ja, det blir väl bra det också antar jag.Känns jobbigt och stressigt nu bara, skulle behöva en lugn slapp-mys-film-kväll ! Det skulle vara nåt de, måste koppla av känner jag.

Även när man är på lite nerehumör, så ska det såklart vara fint väder ute. Kan det inte vara det när man är på topphumör? Nej, det är klart att det inte är. Men imorse spöregnade det faktiskt när jag gick upp, konstigt väder vi har här i Sverige. Tacka vet ja sydfrankrike, där är de varmare än här, i alla fall snart. Var IKEA idag med mor, bror och Jennie. Handlade lite sängar och grejjer. Kul kul. Sen blev de andra halvlek på saikmatchen och sallad hos bror och Jennie, supergott lär jag säga. Sen åkte jag o mami hem. Kollade på Awake med pappa, den hade redan börjat men jag hann fatta handlingen, den var faktiskt bra. Men lite läskig. Hade ju inte alls tid till det egentligen, men vafan. Nu är ju klockan redan kvart över elva och jag ska väl ta och skriva listan och sen försöka få plats i min egen säng! Sirpan är skyldig där ja... Men inte klagar jag, hon får ligga där när hon vill. Tack och hej god natt...



I'd rather share your sympathy
Than sail away in majesty
You know, I'm dying to have you around





ILIKEYOUALOTIHAVETOSAY

I'd rather write a symphony

Long time! Orkar inte skriva här varje dag. Det kanske märks. Har varit mycket denna vecka känns det som. Köket varje dag, tandläkarn, möte, intervjuuu blaaablaaa. Ja, för mycket för Malin helt enkelt. Så det blev inte mycket gjort i fredags, somnade i skaplig tid och sov ut till klockan elva ungefär. Då blev de IKEA med mami. Köpte några hyllor, sängkläder och grejs. Sprang in i köpis en sväng också. Hittade en kjol och tröja på Gina. Senare pratade jag ihop mig med Anna om hur vi skulle göra till kvällen. Planerade lite sen åkte vi hem och så lagade jag ihop lite tacos. Anna hämtade mig, så åkte vi till rese och hämtade Ida. Åkte sedan till storvik och gjorde oss iordning för kvällen. Anna tog även med mig åp sightseeing i storvik, medan vi lyssnade till Ted Gärdestad och försökte bestämma vilken låt som var bäst, men vi kom fram till att alla är fan bäst! Synd att han är död. Jag har kommit fram till att dom flesta riktigt bra artisterna är döda. Det ger musiken, texterna och sången lite mer finess, på nåt konstigt sätt. Jaja. Kikade på melodifestivalen sen åkte vi in till steel, träffade Frida, VB, Billy, Simon, Oskar, David och massa folk där, eller massa och massa, det var inte speciellt mycket folk ute om man säger så. Vid tolv gick vi till lillpuben (???!!!). vad vi nu gjorde där det vet jag inte, men efter det gick vi i alla fall till elvis och lyssnade på lite musik, Billy var sjukt taggad att alla skulle sitta längst fram och klappa händerna till oskars bror... till slut satt alla där och umgicks istället. Satt och gjorde mest ingenting tills klockan var två. åkte hem och sov med Siri då :) Sov till tolv idag, sjukt skönt!

Tog mig en promenad i det vackra vädret, det var sjukt fint väder ute idag! typ 13 grader varmt :) mmm! Snart är de vår, och efter de blir de soooommmmar :D (bra upplysning där) Sedan har jag pluggat från och till hela dagen. Blev klar nyss. Skrivit varulista, prisberäkning (jag hatar att räkna, uuusch) och sådant till praktiska provet. Men skönt att vara klar nu i alla fall, så nu sitter jag och tänker på projektarbetet igen. Fy usch blä. Vill att det ska vara över nu! Måste ta mig ett snack med Gun imon om våran tårtbuffé som aldrig blir av. Vi måste ha den på fredag , annars hinner vi inte bli klar innan jag åker. Och sen är det ju studenten. Och kul om man inte får nå betyg då. Nä, då får vi inte något slutbetyg. Nee, men jag kan väl skita i studenten då, ja, herregud va kul. Slipper man leta efter en jävla studentklänning också! ... Nej nu ska jag inte vara sån heller. Men de är jobbigt nu tycker ja. Och snart är de nationella prov i svenska. Fast vafan, man ska inte klaga när man går HR. Vi har väl haft ett prov om året typ. I kärnämnen alltså. Men det löser sig säkert, som alltid.

Och nu borde jag verkligen ligga i sängen och sova. Men Siri har redan tagit den största delen av sängen kan jag säga. Känns bra att man ska upp om typ sju timmar. Kommer säkert frysa på inatt och bli is ute på vägarna så jag ramlar och bryter ett ben eller två.



taggaat.
  



Han kan han.

When all I can do is watch you leave..

Philip David Charles Collins

We had a life, we had a love,
But you don't know what you've got til you lose it
Well that was then and this is now
And I want you back
How many times do I have to say Im sorry

How can something so good go so bad
How can something so right go so wrong
I don't know, I don't have all the answers
But I want you back
How many times can I say Im sorry

You can run, and you can hide
But I'm not leaving less you come with me
We've had our problems but I'm on your side
You're all I need, please believe in me

I only wanted someone to love
But something happened on the way to heaven
It got a hold of me and wouldnt let go
And I want you back
How many times do I have to say I'm sorry

You can run, and you can hide
But I'm not leaving less you come with me
We've had our problems but I'm on your side
You're all I need, please believe in me

They say you can't take it with you
When you go
And I believe it
But taking what I've got or being
Here with you, you know
I'd rather leave it

You can run, and you can hide
But I'm not leaving less you come with me
We've had our problems but I'm on your side
Your'e all I need, please believe in me



Jag säger bara, vilket geni!

since you been gone !

Den är så bra. Och Graham gör den bäst! Det bara är så.. :) Förresten, varför kan det inte bli vår? Den var ju på god väg igår, men näe, då ska det bli minusgrader och snöa idag, det fatta man ju! Men vad gör det när man ändå åker buss till skolan, täntke faktiskt vara duktig och cykla imorse, men näe, jag hade nog halkat efter tre meter och brutit nacken eller nåt, och det skulle ju vara förargligt. Men en som tycker det är roligt med snö är Siri. Hon tycker dessutom att den är god, hon äter flera liter när vi är ute känns det som. Ska i alla fall gå ut och gå med henne nu efter att hon fått sin mat. Sen blir det sängen med datorn! Projektarbetet ska ju vara klart snart, jag och Lina vill ha våran tårtbuffé (jaaa, visst låter det frestande??) snart så vi blir av med det! Innan jag pyser till Lyon. Och snart ska vi ha praktiskt prov i matlagning... vi har några trerättersmenyer att välja mellan, och jag tror att jag har bestämt mig för vilken jag ska ta. Så nu är det bara sätta igång att förbereda på papper (och mentalt) med inköpslista, varulista osv. Men det blir nog bra det där, bara man tar det lugnt, vilket jag kan ha svårt med ibland. Jag börjar nästan tro att jag har koncentrationssvårigheter. Vem vet? Nej nu börjar Siri bli rastlös här, så det är väl bäst att ge henne maten och gå ut på en promenad.

<3omjagnuhadeentidsmaskin...

mina ostälgar..

Då var dagen snart slut igen! Sitter här nyduschad och ansiktet insmetat med en ansiktsmask. Vet inte varför jag kom på att använda den, men i brist på annat så varför inte. Så nu luktar det jordgubb i hela mitt rum, och på mig såklart, men det kan ju vara trevligt det med. Haha, kom på att när Angelica fyllde typ 12 eller 13 så hade hon typ pyjamasparty hos henne, så skulle alla använda ansiktsmask, så tog jag en ur högen och smetade på, så efter ett tag börjar det bränna som fan på huden, det gjorde skitont och jag blev ju hur rädd som helst och trodde att jag var alergisk och skulle dö! Men så läser Angelica på förpackningen, så då är den tydligen självvärmande, haha roligare när det hände, finns även bildbevis någonstans... Men i alla fall så var jag ute och gick med Angelica innan maten idag, skönt att komma iväg innan det blir kväller, så kan man ta det lugnt sen efter maten bara. För övrigt funderar jag på att sluta skriva vad jag har gjort och vad jag gör här i bloggen, för jag och Angelica fyller i varannat ord för varandra när vi pratar, för den ene vet redan vad den andre har gjort och ska göra osv :P Lite komiskt men. I alla fall tycker jag att det ska bli riktig vår nu, så man kan ta på sig andra skor! Nu förstör man ju tygskorna i den jäklarns slasken! Men men, hoppas det blir varmare snart och att snön smälter bort.

Åkte bil till Högbo imorse, det var skönt. Så skönt att inte behöva åka buss. Vi har inga beställningar den här veckan, så det blir lugna dagar nu, men det är skönt ibland det också. Måste säga att jag var riktigt trött i skolan idag. Skrattade åt allt kändes det som. Jag kom på en grej från Hjälp i lördags som jag skrattade åt en kvart typ. "hej lobotomi" , hahaha det är så jävla kul ! Hittade på det nu på Youtube. Så jag sitter här och skrattar för mig själv. haha, han börjar säga "Om mina farföräldrar" sen slutar det med "Mina ostälgar..... hm..aldrig hört" hahahah. "Min farkost, min ost, mina ostälgar". Sjukt kul! Haha... lätt det roligaste på länge! hahahaha ja, humor måste man ju ha som sagt ;) 

För övrigt tycker jag synd om min bror och Jennie och alla andra Metallicafans som inte fick se Metallica spela i Globen igårkväll. Olyckligtvis blev bandets sångare James Hetfield magsjuk och dom kunde i framföra konserten. Riktigt tråkigt, men folk blir ju sjuka också.

Annars då? Jo, jag längtar till Frankrike, kryssning, studenten, sommaren och storstan!


I can take the afternoon, but night comes around too soon

Äntligen är helgen slut. Måste säga att mitt jobb kan vara påfrestande ibland alltså. Speciellt när det är så mycket folk som det har varit nu i helgen. Unnade mig själv en sväng i valbo efter jobbet. Hade en timme på mig tills bussen gick igen. Så det blev snabbvisiter i några affären. Kikade på ett par sandaler på Din sko, hittade även ett par på Scorett. Men jag hade inte ork att prova, så det får bli till veckan kanske. Köpte ett par nya leggings på gina i alla fall, det var väldigt behövligt, hittade även tröjor och allt möjligt där inne, men i all stress kan jag inte tänka klart så det blev inget nytt därifrån. Hann med en sväng på h&m, hittade ett sött litet hårband som jag köpte, och det blev även en ny ansiktskräm, mycket bra. Så det blev bara nyttiga saker idag.

Och imorse kom jag på att jag glömde mina kockkläder i skolan i fredags, och vi är ju i Högbo i veckan så jag måste ju ha dom. Så imon innan åtta-bussen till Högbo går måste jag hinna till skolan och hämta kläderna, KUL! Nej. Men nu tror jag att jag ska gå ut å gå en sväng med siri, sen blir det ÄNTLIGEN en 24-kväll! Vad jag har längtat! Nej nu får det vara slutskrivet.




Rainbow - I surrender


några oldies! Spårat?


angel of death

Inatt har jag inte alls sovit bra, jobbade hela dagen igår, kom hem och åt, sen gick jag och vilade klockan 18, sen sov jag till 21, det var rätt skönt faktiskt. Så då gick jag ner och kikade på film och åt honungsmelon, mmm ! Kanske hur gott som helst. Jag och pappa kollade på Eden Lake, handlade om några ligistungar som terroriserade en kärlekspar och ja, den var faktiskt helt okej. Sen blev det en för invecklad film för mallsaaaan, Valkyria, men Tom Cruise. Gick och la mig igen då. Sen kunde jag inte alls somna, till slut gjorde jag det, men så vaknade jag igen. Och så höll det på hela natten. Så jag gick upp tidigare än planerat idag, så nu har jag duschat och grejjat, ska bara sminka mig och klä på mig nu sen pysa ut till bussen och åka till jobbet. Tänkte gå en sväng i valbo efter jobbet och kika på skor, längtan är stark nu. Jag och frida pratade om att vi kanske skulle ses idag, så vi får se hur det blir med det :) Näeee snart går bussen så jag lär väl snabba på! heeeeeeej!


Fall to the ground then I wake up

I get the same old dreams
Same time every night
Fall to the ground then I wake up
So I get out of bed
Put on my shoes and in my head
Thoughts slide back to the break up

These four walls are closing in
Look at the fix you put me in

Since you've been gone
Since you've been gone
I'm out of my head
Can't take it
Do not be wrong
But since you've been gone
You cast a spell so break it

Since you've been gone

So in the night I stay
Beneath the back street lights
I read the words that you sent to me
I can take the afternoon
But night comes around too soon
You don't know what you mean to me


Your poison letters
Your telegram
Just goes to show you don't give a damn

Since you've been gone

If you ever come back
Baby you know, you'll never do wrong

Ever since you've been gone

Since you've been gone
Since you've been gone
I'm out of my head
I can't take it

Graham Bonnet! tack för denna sång, heeeeeeeeeeejdå.

leave this town

sssiiirrrpppaaannn! Sweetnoooosen min, ofta trött också:) Hittade några sköna bilder där hon sover, djupt! Dom visas nedan. Annars då, jovisst, det är lugnt och skönt i Högbo. Idag åkte jag och Billy tillbaka till skolan för att ha franskalektion med Yann! Det är riktigt svårt att prata franska måste jag säga, prata genom näsan och shit. Men det blir nog bra det där, fan snart åker vi! Hade ingen motivation att gå ut på promenad idag, men jag gjorde det i alla fall, och nu känns det bra. Det är så skönt att gå på kvällen. Man rensar liksom huvudet på något sätt. Och imon ska Angelica hänga med också, alltid roligare att gå när man är två, och tiden går tusen gånger fortare när man pratar med någon, speciellt angelica lär jag säga :) Efter att jag kom hem idag så var jag vråååålhungrig, tänkte att nu ska jag äta. Men nej då kom mamma hem och sa att vi ska ner på stan och fota Siri på zooooo , jahapp , men det var lite roligt det med. Siri vill alltid sitta still och är helt fokuserad på det hon ska göra. NOT! Haha, hon satt ju still i kanske en sekund, sen sprang hon efter mig igen. Men några bra kort blev det i alla fall. Får väl se nästa vecka när korten är klara. Men min siri blir alltid fin, satteee. Och nyss ringde tandläkaren, ofta dom ringer såhär sent då? Jo, tydligen. Hahah, dom kanske har nattöppet, näe. Jag fick i alla fall tid imorgon klockan tio över nio. Men jag sa ifrån först, men det vart ju ett jäkla krångel då, så jag lär väl gå ifrån skolan ett tag då, trots att det är det värsta jag vet, att gå ifrån skolan alltså. Tandläkaren tycker jag om, det är skönt att ligga där och så får man nån smak i munnen när man går därifrån, och så är det gratis (dock sista året nu, informerade hon mig om) så det är ju perfekt. Jahaa, det var inte alls meningen att jag skulle sitta här och skriva, tänkte bara lägga in några bilder, men men, ibland så.




he's a fool, been blown away

Har inte mycket att skriva. Eller jo, egentligen, men har ingen skrivlust nu. Så varför inte bjuda världen på några vinterbilder på min vackra Siri.

 Skönt? :P

I don't like it but I guess things happen that way

Fy på mig igen, jag tar allt för lång tid på mig att uppdatera här. Men jag har gjort ganska mycket på lovet, eller ja, jag har inte varit hemma och suttit vid datorn i alla fall. Jobbade i början av veckan, sedan var jag ledig på onsdagen, packade och sånt då till stockholmsresan med brudarna! En sista visit i kanels lägenhet. Det blev shopping på stan, drinkar & öl på Bauer där Emma jobbar, restaurangbesök och utgång. Riktigt trevligt skulle jag vilja säga. Synd att Madde och Emma inte blivit myndiga än, och att Angelica inte glömde sitt körkort, men men :P Angelica tyckte det var roligt att hon själv var rätt nykter och kunde kolla på oss som var mindre nyktra, man fick ju höra ett och annat dagen efter, hahah ;) Jag och madde konstaterade att vi har en sak gemensamt i alla fall, båda våra pojkvänner är döda, och rockstjäror! Hennes kille var sångare i Queen och min i Thin Lizzy, så det blev såklart allsång lite överallt, på pendeln, tunnelbanan och bussen, liksom en hyllning ;) haha ja skitsamma.  Vi var i alla fall på ett stället på söder, bredvid Emmas ställe, det var trevligt där inne, förutom när jag och Madde skulle gå på toa, så knackade jag på dörren för det var någon där inne i en evighet typ, så slänger hon upp dörren på mig så jag flyger in bakom dörrn och slår i en jäklarns brandsläckare, typ "Rätt åt henne" sa den jäkeln också ! Men men, det glömde jag efter ett tag. Vi vandrade vidare till Gamla stan och ja inte vet jag vad vi gjorde där :P Sen åkte vi buss hem till trånkan igen. Och på bussen är det två fula brudar som stirrar på oss, det tyckte vi inte om, sen när ena tjejen gick av hällde hon ut en läsk över angelica, och lite på mig. Men vi kunde ju inte precis hoppa av och slå ner henne (även om vi gärna ville). Så den stackars tjejen som satt kvar fick utstå fyra onda blickar och puckade påståenden, tills vi hoppade av och gick den långa och kalla vägen hem till lägenheten. När jag vaknade  på morgonen så har jag så sjukt ont på rumpan, nemen tittaaaaaa där, ett fint blåmärke från brandsläckaren, och jag är alldeles öm! Fy för henne i leopardtröjan!

Men men, kom hem igår och var helt död. Jag o mamma köpte kinamat i alla fall, det var gott :) Och idag har jag städat mitt rum, ganska rejält, torkat och grejjat överallt. Och så det jobbigaste av allt, städa ut garderoben! Usch då säger jag bara. Men det blev fint till slut. Mamma fick komma in och hjälpa mig med att säga farväl till vissa plagg som man aldrig använder, men ändå håller kär... :) Från stockholmsresan fyllde jag på med en jeanskjol från jc, tröja från gina och ett par skor som jag blev kär i från första ögonkastet, kanske en bild på dom senare :) ojoj, dom är vackra. Eftersom jag var pank hela förra månaden så är jag sugen på shopping igen! Ska försöka ta mig iväg till valbo/gävle nån dag har jag bestämt. Men imon är det skola igen, tagga till det (?). Nu ska jag joina Siri i sängen! Gooood night .

RSS 2.0