time's a wastin'

Tjennaree! Har alltid svårt att komma igång och skriva ett inlägg här i bloggen. Men det brukar liksom ge med sig bara man börjar med nånting. Tillexempel detta. Har nyss duschat och ska väl krypa ner i min säng som jag har bäddat rent i. Det måste väl vara nästan det bästa som finns, en nybäddad säng? Topp 10 iallafall.

Idag har jag varit i skolan. På svenskan höll alla en varsin presentation om sig själva, som skulle utgå från en valfri sak, eller person, ja vad som helst. Som såklart representerade en som person. Självklart valde jag min älskade Siri. Det gick väl bra tyckte jag. När lektionen var slut skulle jag käka lunch med Caroline, men henne väckte jag när jag skickade sms klockan TOLV! Vilken jäkla unge att ligga och sova då. Tänkte då att det är kört för mig att äta nånting. Jag har fobi för att gå och äta SJÄLV. Tycker att det är jobbigt att göra det även hemma. Vet inte varför, men så är det. Men jag var så hungrig att jag mådde illa, så det var bara att gå och köpa någonting. Det blev bakpotatis med skagenröra på Marangoni! Tänkte att Jennie kanske jobbar, och då kanske hon skulle kunna sitta med mig en stund, men hon var ledig såklart. Och när jag väl var där inne och kollade på menyn kändes det dumt att vända på klacken och gå därifrån. Så det blev en snabblunch, 20 min! Sen var jag därifrån, rädd för att någon sett mig, sitta SJÄLV. Jag vet, jag är knäpp. Kan inte rå för det.

Gott så in i helvete var det iallafall.


Emma ringde. Min bästing. Pratade och bestämde trevligheter i slutet av veckan. Gilla! Var tvungen att avbryta samtalet då min Naturvetenskapslektion började. Jag tror faktiskt inte att naturkunskap är något för mig. Men jag måste ha ämnet för behörighet till högskolan jag vill gå. Hjärndoktor ska jag bli som sagt. Eller vänta nu? Det blev fel där va? Jag tror det faktiskt, haha. Skämt å sido!

Har läst en hel del gamla inlägg, dels från förra sommaren. Och jäklar vilka långa inlägg jag skrev då! Dom saknar ni va? Mm jag förstår det. Det är just därför jag håller på och skriver nu som en galning. Men inläggen förut var ju faktiskt bättre än dom jag skriver nu tycker jag. Jag vet inte varför. Vet ni? Eller dom kanske aldrig någonsin har varit bra? Kan ju vara något att fundera på.

Vad tycks om lite bilder från sommaren (som jag inte fick uppleva så värst mycket, men det var ju sommar när dom knäpptes iallafall) ? Jag tycker att jag visar några iallafall.

I SOMMAR HAR JAG:

Köpt en spegel på IKEA till Jennie med mamma.



Köpt en massa tidningar som jag aldrig haft tid att läsa



Fått en present av Pappa



Det var en fin spargris, med passande text!



Druckit vin med Jennie på Chus 30-årsfest!



Knäppt kort på mig själv på Emelies toalett på Barrsätragatan!



Städat mitt rum och rensat garderoben i magtröja och jeansshorts



FÖRE städning



EFTER städning



Bott i en stuga vid Axmar Brygga



Såhär såg det ut när det inte var så bra väder





Såhär kunde man ligga innan jobbet då, när det var fint väder



Räddat en mus från en säker död i en kruka (matade honom först, innan vi släppte ut honom)




Ätit en jävla massa pannkaka! (med kolasås och glass om Karin fick bestämma)



Ätit vegetarisk lasagne (som egentligen var förbjudet, men sista dagen på jobbet fick jag ta en bit!)



Suttit och druckit öl på bryggan efter jobbet



Sen har jag ju gjort lite mer i sommar, men inte mycket. Så nu bjuder jag på lite bilder från idag och några dagar tillbaka!

Dagens outfit.
Jacka från Gina Tricot
Linne från MQ
Brallor från Lindex





Köpte nya träningsskor förra veckan! Fick dock skavsår av dom så jag har inte använt dom mer än en gång! Men snart så. Snart är jag och Eidem ute på våra tvådagarspromenader igen.




Mm, mycket mer orkar jag inte idag alltså. För trött, för hungrig, för slö..

Så, nu ska vi bara hoppas att jag orkar hålla fast vid ett mer regelbundet bloggande.

Godnatt!
/mallalalal


...







So close, but still so far away.
Älskade Siri.

123456789

tjennaaa!

Fest igår i Järbo! Riktigt jävla kul! Femkamp och allting. Johanna kan ordna hon. Drack två cider och en ett halvt glas vin från min egna kasse. Sen bjöds det på bål och shots, HELA kvällen, HELA tiden. Man kom inte undan. Så ja, efter ett antal shots blev man ju lite illamående. Men en snäll vän jag har fixade skjuts hem klockan 01.00. Lagom tid ändå :P Tydligen spårade festen ÄNNU mer efter att jag begett mig hemåt. Och ja, idag mådde man ju som man förtjänade. Usch och fy. Men på nåt sätt är det ju värt det. Det var ju jävligt kul igår.

Idag har jag suttit ute heeela dagen lång och njutit av min ledighet. Det är ju  helt underbart alltså! Har tvättat cykeln och pumpat däcken! Dags att lämna in den på lite service också. Växlarna är typ paj och däckbyte vore inte helt fel. För nu ska det ju cyklas varje dag, skulle jag tro. Jag orkar då inte köpa någon bil när jag bor i lilla sandviken där man faktiskt kan cykla överallt :) Sen drog jag, mamma och pappa till American och köpte FEM pizzor och drog hem till bror och bjöd han och Jennie på mat! Kollade lite på fotboll, lekte med Ruben och drack kaffe. Sen åkte vi till Ica, där jag köpte mitt sista godis för ett tag framöver. Dock blev jag lite illamående efter pizzan så imorgon åker godispåsen i soporna!

Nej, nu ska jag bege mig till sängen och läsa nya Plaza :)



Gårdagens outfit! schnnyyyggt tycker jag dårååå :)



Nattttiii!

coming back to life

TJABBABABAB bloggen :)

Känner att jag måste skriva ett inlägg nu när jag faktiskt är ledig (en längre tid än 24 timmar). Gjorde sista dagen igår på Axmar Brygga, och det känns underbart! Men också jobbigt att lämna alla fina männsikor. Men men. Det har varit en rolig och TUFF sommar. Shiiiet, många timmar har det blivit. För många tror jag nästan.

Morgonen och eftermiddagen har jag spenderat i mitt rum och plockat med alla kläder och hit och dit. Har städat och torkat, och nu sitter jag nyduschad här vid datorn. Riktigt skönt att bara ta det lugnt. Har även plockat fram kläder till kvällens partiii! Johanna har ju fyllt 20 år och det ska vi fira ikväll i Järbo! Och jag kan fira för mig själv att jag har varit så duktig i sommar som slitit som ett djur när alla turister och svenssons är hungriga!

Dagens tröja fick bli denna underbart fina som jag köpte på en underbar konsert 3 juni tidigare i sommar!




Om det är något jag har saknat denna sommar så är det musiken. Min underbara älskade musik som jag lever med varje dag. Sitter och lyssnar på Thin Lizzy nu och bara njuter. Dom har aldrig varit bättre än nu alltså. Loooove it!

Pratade med min underbara syster i förrgår också. Saknar henne som en apa. Mycket alltså! Men snart så, snart sitter jag hos henne och myser. Puss på dig (vet ju att du läser darling) !

Nej, nu kurrar min mage så det hörs nog ändå till Solna alltså. Måste gå och äta nåt! Får se när jag uppdaterar igen, säkert om en timme eller nåt, bara för att jag har TID!

Kram o hej då.

sleep here all alone

Ja, ha...... Hej! Nu är det bara två veckor kvar på detta eviga jobbande! JÄTTESKÖNT! Tänkte jag först... Men man har ju fått många nya vänner under sommaren också. Och när ska man träffa dom igen då? Nån gång blir det säkert, hoppas jag! Men idag är jag ledig iallafall! Väldigt skönt måste jag säga. Ska till hälsocentralen snart med min fot som är infekterad på något vis. Nu ska vi inte gå in på det mer detaljerat. Har förresten inget annat intressant att skriva. Känns som att jag är lite tom i huvudet!

Ännu en av mina underbara geografiska missar:

Satt vid datorn inne på Livenation och läste Amanda Jenssens framtida spelningar. Då säger jag till mamma och pappa "Åh, hon har ju en massa spelningar utomlands också! Hamburg, München, Leipzig, Berlin, Cologne och Frankfurt!"

Behöver jag vad mamma och pappa sa? Nää...


RSS 2.0