en bra historia

Så, kom nyss hem från Sara, har vart hos henne i Björksätra med massa folk, spelade kubb och brännboll... kul det :) lite back-in-the-days-talk med emma och emma :) världens underbaraste! Jag o johanna var hungriga så vi gick till ica och köpte lite choklad, alltid lika mättande, men man blir ju hungrig efter en kvart igen, men men :P Johanna berättade även om den snygge halvitalienaren som var världens snällaste tydligen, spela fotboll i typ "kurd-ligan" från borlänge.. dom var tydligen asbra.. skulle komma till järbo och allt... :P sist men inte minst, larsson skulle såklart berätta en historia, och en bra sådan.. grejen är att det kan ta lite tid att komma fram till sjävla poängen haha, men det gick bra, alla fick vi oss ett gott skratt :) haha , i alla fall så ska jag upp och cirka 8 timmar, och sedan jobba från tjugo i elva till kvart i åtta... segt som fan :/ men sen blir det nog amanda på lobby !! :) taggad!



amarula tree

ojojoj , nu är det över en vecka sedan jag skrev ner någonting här i bloggen... kan det bero på att jag jobbar varenda dag? Ja, jag tror faktiskt det, förra veclan jobbade jag varenda dag förutom torsdagen då jag var ledig, och denna vecka är jag endast ledig IDAG! Jobba i två veckor i streck, det är fan sjukt jobbigt... Så när man kommer hem vill man hinna med allt, vara med kompisar, åka och bada, ligga och lata, sola, kolla på film och ja, man vill helt enkelt hinna med allt.. men jag hinner inte ens skriva lite blogg... blir mest att man ligger framför TV:n när man är ledig, man orkar inte göra något annat... men men , det kommer bli en rejäl lön i alla fall, det är väl det enda positiva !! :)

NU: Göra mig iordning, åka ner på stan en sväng och kika efter ett och annat klädesplagg, om jag hittar nåt :)


En gammal bild på zigge och siri , :)

haha

00:27
Så nu har Emelie varit här med mig ikväll :) alltid lika sjukt kul har vi!
Idag har jag varit hos mormor, tog en promenad med Siri dit och åt lite soppa :)
Sen gick jag hem så regnade det lite så då tog jag in Siri i duschen och duschade hela henne :P skitsöt blev hon:)
Emelie kom till mig sen, vi beställde mat från Milano, inte för att vi var hungriga, men vi hade inget att göra:b
men det var gott med lite mat i alla fall:) kikade lite på film, o spelade chicago, men vi blev lite övertrötta :) 

01:37
Nu har mamma och pappa kommit hem från London:) hur skönt som helst, nu kan jag sova på nätterna :)
Det är sjukt äckligt att sova själv tycker jag.. menmen :) nu är dom hemma iaf..
Klockan är sjukt mycket.. ska upp klockan sex imorrn och jobba.... det suger hårt.


 

avundsjuk

mamma och pappa har varit i london nu sen i torsdags.. får sms lite då och då, "Nu är vi på oxford street" , "Nu är vi på harrods" , "Nu är vi i notting hill" .... SNACKA OM AVUNDSJUK JAG ÄR?? :P faan, skulle vara underbart med London :) Det har faktiskt gått förvånandsvärt bra att vara ensam hemma, jag som knappt kan sova ändå. Igår hade jag myskväll med siri :) kikade TV och käkade vindruvor, :P ställde klockan på halv nio eftersom siri måste ha mat och så var vi ut och gick en morgonpromenad :) hur skönt som helst!

så nu sitter vi framför tv:n igen, kollar på The Queen , och lyssnar på thin lizzy, :) får se om lias kommer hit snart :) får se vad vi hittar på :)

13:16
Jag blir så jävla förbannad. Sitter och kollar på Animal Planet, på djurpolisen i usa nånstans.. Dom fick in en hund som bara var skelett, men den levde, det var helt sjukt. Den kunde inte stå på benen utan bara låg ner hela tiden. Veterinären undersökte hunden och hittaade ett ben i munnen på den som gjorde att den inte hade kunnat svälja eller äta på minst en månad. Och det sjuka, ägaren erkände att hon visste om att den hade något i halsen/munnen, men inte gjorde något åt det.. Hur kan man göra så? Det fanns inget veterinärena kunde göra, dom fick avliva den. Skjut ägarna, det är det ända som hjälper.





lollipop

Jag och lias har vart på stan en sväng idag, vi köpte en varsin bikini och jag köpte en sjal och lite smågrejjer.. :) Träffade även kacke och patte på stan :) Så åkte vi hem till mig, och nu är hon hemma o äter sen kommer hon hit igen om en stund :) Men nu ska jag duscha och göra mig iordning till kvällen :)


anything you've been dremin' of

Jahaa, igår jobbade jag över en stund, för fem stycken var sjuka igår.. Så vi var kort på folk överallt. Men det gick bra, men det var stressigt ett tag.. När jag kom hem duschade jag och la mig framför tv:n och kollade på Mr. Beans semester.. Haha, den kanske var hur bra som helst!! :) Sen var det bara skit på tv:n, och filmer som det var typ en halvtimme kvar på, och det orkar man inte kolla på... Somnade även på soffan och vaknade tjugo i ett på natten.. gick upp och la mig och sov till nio idag :) Och min älskling Siri är ju inte hemma, hon är ute i årsunda hos hennes uppfödare men imorrn kommer hon hem :) Nu tänkte jag åka ner på stan en sväng :) sen ska jag och lias kanske festa ikväll, annars vet jag inte vad jag ska göra... :)



ciaooo

-




It's gonna hurt when it heals too, oh
I'm gonna smile 'cause I deserve to, yes, I do









hejdå körkortsboken

skönt :) hur skönt som helst! nu kan jag andas ut, körkortsboken, ett minne blott! mmm :)
i måndags var jag i järbo med emilia,  hannah, annika, johanna, sara, jenna och linne. Jag, emilia, linne och hannah käkade en bit på Freddes, annika jobbade då också.. Så käkade vi sen kom sara och jenna, så gick vi till Ica och handlade lite godis sen gick vi hem till Hannah och spelade lite poker på hennes altan, det var alltför mysigt :) jag och emilia tog elvabussen hem, så hämtade jag min cykel som jag ställt utanför emelie, ringde även till henne så hon kom ut på balkongen och pratade en liten stund :) sen cyklade jag hem och sov... :)


Och idag har jag kört halkbana.. det kanske var hur kul som helst.. :) jag och Frida ägde dom där från leksand i alla fall, det var viktigt :) Så fick vi sätta och i en bil inne i ett rum, så snurrade hon oss upp och ned, så fick jag klättra ut genom framrutan, hahaha det kanske var hur äckligt som helst, och Frida skrek, och skrek... :P men det var kul!

vet inte riktigt vad jag ska göra nu, ta de lite lugnt i solen kanske :)


ciaooo

lager ettfemsju igen

Ja, jag köpte ju ett  par byxor på lager när jag var där i lördags, men så ångrade jag mig, så jag Lias, Kacke och Calle åkte tillbaka igår och lämnade tillbaka dom :) så lias storshoppade och gjorde av med 30 kronor... :) haha. Sen åkte vi och käkade på nån pizzeria i Falun :D betalade även på en parkering där det var gratis att stå under helgen.. smart?

och i lördags hyrde jag o lias en film, och det var förmodligen det sämsta jag nånsin sett, helt sjukt värdelös! Men men, efter det kikade vi på The notebook, och den kanske var hur bra som helst :)

idag har jag vart i gävle en sväng, och nu ska jag nog till järbo med emilia och åka hem till hannah låter det som :) trevligt trevligt!



ciaoo

lager ettfemsju

Jaa, idag så var jag, mamma och pappa till Lager :) jag var där förra sommarn sist, så det var ett tag sen :) köpte i alla fall ett par jeans från won hundred, två t-shirts, tre stickade tröjor och¨så två par hipsters från frank dandy :) efter att vi vart där åkte vi in till Falun i stan o gick där ett tag, men köpte bara ett linne på Gina... :) Så när vi var typ halvvägs hem så regnade det så att man inte ens såg ut genom framrutan, det kanske var hur äckligt som helst !! men nu är vi hemma i alla fall, :) ska iväg till lias snart tror jag :D


ciaaooo





the hurt doesnt show; but the pain still grows
Its no stranger to you or me

idag är det ingen bra dag

neeeej. Så sant som sagt. Astaggad först, men sen är man nere på noll igen, men men, nya tag nästa måndag ;) haha.. Sitter bara vid datorn och slappar, tänkte kika lite film snart :) man är ju ledig måndag och tisdag.. sen jobbar jag endast ons-tors :) såå jääävla skönt, sen är jag ledig hela helgen +  måndagen, såklart :) UNDERBART!

körkort - it's only a matter of time!!!!!!!!!!!!





...

åhhh det är så skönt att ligga ute i solen. Låg ute på gräsmattan med Siri, somnade en stund och det kanske var hur skönt som helst :) men jag tror jag råkade bränna ögonlocken? haha, låter konstigt men det svider lite när jag blinkar typ :b ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska upp tidigt imorrn o jobba ! Jag och mamma sitter och planerar våran årliga sommartur till stockholm, men hon får ju inte semester förrens om två veckor, så vi får ta det om några veckor istället :) Bestämde även att vi ska åka till lager 157, längesen man var där nu :)


Min fina Siri



walt?

30 grader i solen ! kan det bli skönare? Fast.. jag har ju inte utnyttjat solen någonting idag, men jag ska gå ut och lägga mig i solen nu tänke jag :) hur skönt som helst ska det bli!

Igår var jag och sara o emilia in till valbo en sväng, skulle inte köpa något speciellt, men jag lämnade tillbaka en klänning som jag köpte på Bikbok.. Den satt inge bra , den kändes för stor liksom, och så lämnade jag tillbaka den.. Sen käkade vich  lite  på ikea, kändes jobbigt att vara på sitt jobb när man är ledig, men men :) Vi köpte en varsin barnpasta, eftersom vi hade bstämt att vi skulle ut o käka i gävle på kvällen. Så jag sara emilia och malin skulle ha sett Sex and the city igår, men vi hann inte in i tid, så vi gick till Chruch Street Saloon och åt istället, kanske hur god mat som helst där! Vi beställde även in världens godaste drinkar, lobby, släng er i väggen. Haha, nej men dom var helt sjukt goda , och så hade dom lagt i geléhallon och massa frukt, hur gott som helst! typ 75 spänn även, det kan man unna sig själv :) Vi satt där från 21 till nästan tolv, sen begav vi oss hem till sandviken igen :) var väl hemma vid två eller nåt :)

for the sun

jaha, idag har jag suttit hela dagen nere  på körskolan, det går bra nu :) känns såå skönt ! Får väl se när det där jäkla körkortet kommer bara.. Meen i alla fall, det känns inte som att det är sommarlov, jag bara jobbar och jobbar hela tiden, men sånt är livet, skönt när lönen kommer :) I alla fall i helgen var jag på middag hos sara och emilia för om har fyllt 18, grattis till dom! Åkte med Annika till resecentrum där jag hade min cykel, så fick jag cykla hem tolv på natten... Sen på lördagen jobbade jag till sju, så tog jag tjugo i åttabussen hem, så var jag hemma kvart över åtta, duschade och gjorde mig klar inför krogen, var klar kvart över nio, men var inte nere på centro förrens halv elva, för de krångla med ankans buss och shit, men vi hade i alla fall kul :) seeegt att man jobbar hela helgerna, skulle ju upp nio dagen efter :) Men jag var ovanligt pigg när jag vaknade faktiskt :P

Jobbade igår, så nu är jag ledig tis, ons, tors, sen jobba hela helgen igen! Längtar tills jag är ledig en jävla helg så man kan hitta på nåt kul :) Näää nu ska jag kanske vara med emme och linne en stund, får se vad vi hittar på !

och förresten, imorgon kanske jag och emelie ska åka till ida i storvik och rida på hennes häst, askul ;)


RSS 2.0