there are people in this town that try to put me down

Gårdagen spenderade jag med Madde och hennes fina flicka Alicia! Skönt att man hinner träffa vännerna för en gångs skull. Vi hälsade på lärarna på restaurangskolan, som blev väldigt glada när vi kom, såklart! Sen började magarna kurra, så vi åkte till Marangoni, och åt en varsin bakad potatis. Kanske hur gott som helst. Men efter det var vi så mätta att vi knappt fick i oss kaffe! Och lilltjejen satt hos mig en stund, men sen somnade hon och sov hela dagen. Skönt tyckte väl Madde, tråkigt tyckte jag :b. Vandrade runt på stan en sväng och jag, som inte har någon som helst hejd i kroppen när det kommer till kläder, köpte såklart en ny tröja. Från B.young, kors i taket säger jag bara. Men riktigt fin var den. Eller en kofta ska jag väl säga, lägger upp en bild senare.

Kvällen tillbringade jag med mamman och pappan, framför tv:n. Kollade på någon form av sågning av vår statsminister. Haha, jag tycker det är kul när dom inte kan svara "Ja" eller "Nej" på en fråga. Men jag ska inte säga nånting, jag vet verkligen inte nånting om politik, så det kanske är svårt att ge ett rakt svar? Vad vet jag.

Och idag är jag ledig. Underbart! Haha, en kul grej som hände för en stund sen. Jag rensade bland alla skor nere i hallen eftersom mamma och pappa tjatar om "att du har för många skor framme Malin! Du använder dom inte ens!" Så idag rensade jag ut dom jag inte kan använda mer i höst och la alla i en påse och ställde vid ytterdörren för att sedan ta ut dom i förrådet. Plötsligt märker jag att påsen är borta.

Jag - Pappa, vart är påsen jag ställde vid dörren?
Pappa - Ja, vad var det i den då?
Jag - Mina skor! Vart är dom?
Pappa - Jaha den påsen, den slängde jag! Den såg ju ut som en soppåse!

Så, ni kan ju tänka er vad jag fick göra. Gå ut och riva runt i soporna i dom där äckliga gröna sakerna man slänger påsar i. Usch! Jag hade tur att jag märkte det så tidigt, för ingen hade hunnit slängt någonting efter pappa.

Kolla vilken sötboll! :)





Och idag blev det en militärgrön skjorta från H&M och dödskallesjal :) Och favoritconversen såklart!



Ikväll ska jag mysa i Jäderfors! Som jag längtat. Underbart <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0