chasing pavements

Vem har sagt att man inte kan jobba när man är "sjuk"? Det går hur bra som helst. Det kanske inte känns hur bra som helst, men det är ju nemas problemas alltså. Lite yr i huvudet kan man faktiskt leva med. Man känner ju sig bara mer sjuk om man ligger hemma i sängen och tycker synd om sig själv. Och när man är hemma från jobbet eller skolan när man är sjuk, så tänker man ju endast på att man är sjuk, eftersom man bara ligger på soffan. Men, åker man till jobbet eller till skolan så tänker man ju på annat hela tiden.

Dock kan man ju smitta någon, och så orsakar man någon hemsk epidemi kanske. Det tänkte jag inte på. Men, hur snabbt smittar man någon annan då? Alltså, räcker det med att man står bredvid den personen? Fattar inte.

SAIK vann ju igår. Hallelujah! Inga glada Hammarby-fans. Dom gick förbi min kiosk och slängde ner hamburgerbröden på golvet. Ett paket bara, men ändå! Vad är det för jävla stil. Där står man, sjuk och sliter för att ge dom mat och dryck! Och vad får man tillbaka? Jo, man får städa upp efter dom jävla vandalisterna. Jag kan väl för fan inte rå för att SAIK är bättre än Hammarby? Det är inte precis jag som är tränaren.

Gårdagens minus går till Hammarby-fansen!

Fick en fråga igår angående Siri!

Kommentarer
Postat av: Janina

"Vad har hänt med hennes öga?"

2011-03-07 @ 20:45:58

När Siri var ungefär 7 år drabbades hon av en ögonsjukdom som heter Glaukom. Det vänstra ögat svullnade upp och hon såg ingenting på det ögat. Och veterinären sa att det var väldigt smärtsamt och att operera bort ögat var det som skulle göra hennen frisk. Så, det var inte speciellt svårt att fatta ett beslut. Siri opererades och levde med bara ett öga. Lika glad för livet efter operationen :)







Veterinären sa till och med att han inte förstod hur Siri kunde vara så himla pigg och glad när vi kom och hämtade henne i Gävle efter operationen. Vanligtvis är hunden väldigt nere i alla fall en dag efter en sådan operationen. Men inte min Pirre! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0